mozda se upise u Ginisovu knjigu 
moje misljenje je da se i dalje gura stara prica . po svaku cenu opravdati brkove . evo i amerikanci nisu nacisto oko toga jer je ocigledno da je to indikator a nije precizno zabranjeno pravilnikom . indikator je zabranjen pa zato ne prave eksperimente i ne vezuju masne na predvez da im ne natrljaju dupe .maric je napisao(la):Sale a pitao sam se gde si tinije zabranjeno izricito ali oni OVE godine nisu hteli da se drkaju sa tim
sta ti mislis o svemu tome? I.as li neko misljenje iako ga predsednici klubova nece uvaziti ali mozemo da kenjamo u prazno. Da vidim kako si ti to razumeo.
Tihi83 je napisao(la):Maricu imam par pitanje vezano za odgovor Olsena, zasto mislis da biti rekao da je nesto sto on promovise i prodaje nelegalno, tebi nekom liku iz Srbije???
Da napomenem Olsen se bavi proizvodnjim tih predveza i prodaje ih i to za lepe pare!!!
Drugo zasto mislis da te toliko bitne i toliko vazne brkove reprezentacija USA nije koristila na svetskom kad je pecanje bez brkova HENDIKEP???
Oko hendikepa se i povela prica, jer si ti bio jedan od zagovornika da je stavka u nasem pravilniku koja zabranjuje brkove glupa i da smo zbog nje HENDIKEPIRANI!!!
Moje vidjenje Olsenovog odgovora je sledece, on ti je rekao da je dozvoljeno! Ali ti isto nismo koristili jer nismo zeleli da nas neko nahvata jer nismo sigurn da li je dozvoljeno.
Jesam li ja lud ili ti on u dve recenice rekao dve kontra diktorne stvari???
Stvarno zelim da cujem tvoje odgovore na pitanja ako moze!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
sasats je napisao(la):moje misljenje je da se i dalje gura stara prica . po svaku cenu opravdati brkove . evo i amerikanci nisu nacisto oko toga jer je ocigledno da je to indikator a nije precizno zabranjeno pravilnikom . indikator je zabranjen pa zato ne prave eksperimente i ne vezuju masne na predvez da im ne natrljaju dupe .
mi sada imamo bolji pravilnik jer smo precizno definisali problematiku i mislim da bi oni trebali da prevedu nas i dopune svoj pravilnik
sasats je napisao(la):moje misljenje je da se i dalje gura stara prica . po svaku cenu opravdati brkove . evo i amerikanci nisu nacisto oko toga jer je ocigledno da je to indikator a nije precizno zabranjeno pravilnikom . indikator je zabranjen pa zato ne prave eksperimente i ne vezuju masne na predvez da im ne natrljaju dupe .
mi sada imamo bolji pravilnik jer smo precizno definisali problematiku i mislim da bi oni trebali da prevedu nas i dopune svoj pravilnik

maric je napisao(la):Sad cu kao ti. Pod broj jedan Lazes. Nigde Maric nije rekao da je zabrana brkova u Pravilniku glupa niti sam igde spominjao brkove cak sta vise Miti sam u oci rekao sta mislim o tome i to odmah nakon takmicenja. Moja prica se vrtela oko Fipsa i oko toga sta je po njima dozvoljeno a sta mi ne koristimo. Molim te nadji gde sam ja rekao da su brkovi legalni?? Mi jesmo Hendikepirani jer su neki ljudi ograniceni kao taraba. Sto se tice olsena covek je lepo napisao. Dozvoljeno je ali mi ne koristimo i molim te ne spinuj pricu i ne dovodi ljude u zabludu.