Ti nemas pojma o cemu pises, ja pricam o pravilniku i hendikepu(sve si lepo citirao samo procitaj sta sam ja napisao)koji si zagovarao kad smo uveli tacku koja zabranjuje brkove. A ti temu opet spinujes(ne koristi reci kojima ne znas znacenje) i vozis pricu na Mitu, 2015, Moravicu, Mix-a i tako dalje sve nas u ti lepe pide materine!
Sad ovako da predjemo na brkove, tvoj prijatelj Olsen(takmicar) ti je lepo napisao da nije koristio da ih ne nahvataju(ne razumem sta ti ovde nije jasno)!!! A moj prijatelj Paul Bourcq(sekretar FIPS-a) jos prosle godine izjavi da to nije dozvoljeno i covek iznosi da je oko toga diskutovao ODBOR FIPS-a i da to nije njegovo misljenje. I jasno kaze da se to smatra dodatko, a dodatci su zabranjeni po svim pravilnicima koje sam ja do sad video!
Trece ovu temu vec trecu godinu za redom pravite vi koji BRANITE Mitu osudjenog prekrsioca!!! A samo zato sto ga Miks napada, ne znam gde, svi skupa ste umislili! Ja nigde i nikada nisam trazi neki linc vec samo "pimerenu kaznu po pravilniku saveza sportskih ribolovaca Srbije" ne zato sto mrzim Mitu vec zato sto kod mene nema nista na burazerskoj osnovi i na drugarstvo, ko zasere ima da odgovara!!!
Dobro je sto si ovde priznao da svi vide da si 2015 bio pristrasan, i ako kao zvanicni clan takmicarskog foruma trebas biti nepristrasan!!! A samo zato sto ti je Mita drugar, a sta si ti njemu rekao u cetri oka, pa koga to bole patka sta ti pricas sa Mitom u cetri oka ili telefonom!!! To sto je Mix na moravici trazio neku diskvalifikaciju, lomacu ili sta vec, govori o njemu ne o nama koji smo trazili "primerenu kaznu po pravilniku saveza sportskih ribolovaca Srbije", a i o tebi koji si uzeo vlast u ruke neznajuci sta radis. Vidis da si ti na Moravici postupio pravilnikom a ne po burazerskoj lini, Mita bi prosao MNOGO BLAZE!!! Ali ti ni to ne znas, Mita je zbog toje odbrane najebao DUPLO VISE!!! A mi nebi tri godine za redom tupili na istu temu, gde vi Mitu branite od Mix-a kojeg nema nigde, a mi trazimo postovanje pravilnika. Svi do jednog takmicara su trazili kaznu za nepostovanje pravilnika a ne linc Mite, to je vasa izmisljotina!!!
A ja sam licno trazio kaznu za Mitu zbog vredjanja takmicara, pravilnika, saveza i organizacije, jer sam sebi dao za pravo da stanem u odbranu svih tih ljudi koji su dosli na takmicenje da sportski odmere snage a jedan Mita je njih sve(pa i tebe i mene nazvao budalama i neznalicama), jer vidis tebi mozda odgovara da te neko vredja i pljuje, meni naprimer ne. I takvima cu uvek natrljati nos, i pojesce ono sto su izasrali.
I zato mi imamo problem, zbog "burazerske linije" ne zbog nekog linca koji ne postoji!
Sa tim istim Mitom sad imam korektne odnose i nema razloga da bude drugacije, pokusao je da se pravi pametan(neki su mu i pomogli) zbog toga najebao i prihvatio je to i nastavio dalje! A vi nikako da prihvatite cinjenicu tu cinjenicu!!!
Sent from my iPad using Tapatalk