MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Maricu meni je i nas i strani pravilnik prilicno jasan... a ti prelistaj kad pricas o kenjanju koliko postova imas ti na 46 strana a koliko sam ih napisao ja...

Darko... tema nije film, tema je liga... u temi je rečeno da zašto bi čovek koristio nešto što nije dozvoljeno ja sam pokazao da je koristio... tvoje pitanje za mene nema značaj u ovoj temi mogu da preslušam još jedanput taj deo pa da otvorimo novu temu pa da pričamo o tome... trenutno na tvoje pitanje koje nema nikakve veze sa ovom temom ne mogu da ti dam odgovor....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pitao sam da bih potvrdio da li vi razmete ;) ali vidim da i ne bas jer se striktno drzite nekih stvari zato sto je to tako napisano ili je neko tako protumacio i to je za vas amin.  Ja jesam ukljucen vec dve godine u raspravu i bicu do kraja jer hocu da neke stvari unapredim i zato sto gledam malo sire od nekih i par godina unapred. E sad to nekad zna da bude usud jer se naslusas i nagledas koje kakvih gluposti. I veruj mi svako razume ono sto zeli i tu je najveci problem na ovom Forumu.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Moje pitanje je izvedeno iz tvog posta u ovoj temi!
Naveo si slike kao dokaz da u filmu KORISTE sisteme sa slika.
Koriste sistem samo sa zadnje slike ostale NE koriste.
Mene zanima koja je SUSTINA vadjenja iz konteksta takve stvari!?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
markomilacic je napisao(la):
Maricu meni je i nas i strani pravilnik prilicno jasan... a ti prelistaj kad pricas o kenjanju koliko postova imas ti na 46 strana a koliko sam ih napisao ja...

Sad je stvar i kenjanje. Mislim da to nije po Fipsu. Marko samo sam rekao da nisi razumeo ili da si razumeo onako kako ti zelis da razumes. Ja nemam iskren nista od toga ali hteo sam samo da razjasnim neke stvari da bi se nastavilo dalje. I kakve veze ima kenjanje sa razumevanjem?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ali u sustini i ne znam zasto ovo meni treba ionako ce biti onako kako vi razumete jer da bi se nesto skontalo covek mora imati malo sirine. Dao sam vam odgovor a vi i dalje nastavite da se drkate sa tim da li je dozvoljeno ili ne. Ja sam svoje iskenjao i dao vam odgovor. Sta li bi bilo da nisam kenjao a da sam pametovao. Pozdrav drugari

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Darko ništa nije izvadjeno iz konteksta... u ostalom većina filma je pecanje bez brkova... ako već vodiš statistiku...
Rečeno je bilo da je u filmu čovek koristio brk koji je dozvoljen ali ga na takmičenju ne koristi pitam se zašto, ja sam postavio slike da je u filmu koristio i ostale indikatore koji nisu dozvoljeni... šta je tu izvadjeno iz konteksta??

ispod svake slike sam stavio svoj komentar i shvatanje pravila šta je tu izvadjeno iz konteksta?

Mariću ti pominješ kenjanje prvi ne ja... a svaki treći post je tvoj... a ja ti opet ponavljam koji deo nisam razumeo? dal tebi nešto znači kad ti neko kaže to je dozvoljeno al ja to ne radim...? meni jeste... sve ostalo je receno milion puta...

ako već hoćeš da pomogneš u očuvanje lige uzmi učešće... nemoj da ti je draže pecanje na ribniku... jer je onda stvarno sve kenjanje...

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Darko ništa nije izvadjeno iz konteksta... u ostalom većina filma je pecanje bez brkova... ako već vodiš statistiku...
Rečeno je bilo da je u filmu čovek koristio brk koji je dozvoljen ali ga na takmičenju ne koristi pitam se zašto, ja sam postavio slike da je u filmu koristio i ostale indikatore koji nisu dozvoljeni... šta je tu izvadjeno iz konteksta??

ispod svake slike sam stavio svoj komentar i shvatanje pravila šta je tu izvadjeno iz konteksta?

Nista nije izvadjeno iz konteksta???
Pa postavio si slike sistema koje NE koriste vec samo pokazuju ( 2i 3 slika po 2 sec) i uporedjuju (1. slika prednosti i mane pecanja sa indikatorom u odnosu na euro nymphing).

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Mariću ti pominješ kenjanje prvi ne ja... a svaki treći post je tvoj... a ja ti opet ponavljam koji deo nisam razumeo? dal tebi nešto znači kad ti neko kaže to je dozvoljeno al ja to ne radim...? meni jeste... sve ostalo je receno milion puta...

Mare druze ogranicenje na autoputu je 120. Ja vozim 100 km, jel to znaci da nije dozvoljeno voziti 120?( a ima budala i voze 200km.) Mozemo do sutra. Ja kazem da je glupo uopste vise pricati o ovome. Odgovore imate i shvatite ih kako hocete. Mogao sam da se napravim blesav i posle prvog odgovora koji mi je dao kazem cao i objavim ovde ali znajuci nas Srbe namerno sam pitao da li Ameri pecaju sa tim sistemom da ne bi posle bilo Maric pripada nekom klanu i navodi vodenicu na njihovu stranu. Nije tesko priznati pogresili smo. I lepo sam gore naveo I Mita je te usrane 2015 godine bio u pravu kao i da je sada Pravilnik u pravu sto je to ogranicio.

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
Nista nije izvadjeno iz konteksta???
Pa postavio si slike sistema koje NE koriste vec samo pokazuju ( 2i 3 slika po 2 sec) i uporedjuju (1. slika prednosti i mane pecanja sa indikatorom u odnosu na euro nymphing).

Ajd još jednom...
Negde ranije u raspravi... neko mrzi me da motam nazad ko tačno je rekao da u filmu koriste brkove, i da sa njima vežbaju i treniraju i da ih koriste na takmičenju... ja sam napisao da u filmu koriste i druge indikateore koji su zabranjeni... da u filmu koriste i druge zabranjene indikatore... da li je u filmu rekao da ne koristi brkove na takmičenju???? i zašto onda vežba sa njima?

Što ne pomeneš da je 80% filma pecano bez ikakvog indikatora? pa i brkova?

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Ajd jos jednom...
Ne koriste nijedan sistem  sa slika koji si postavio osim onog sa brkovima!
Ili ti nisi gledao film ili ....
p.s. odlican filmm ali is svega navedenog ne preporucuje se gledanje vise od 3-5 puta :)

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Za početak film Modern Nymphing - European Inspired Techniques-HD..
pominjete da momci u video ne bi koristili tehnike i dodake koji nisu dozvoljeni pravilnikom FIPS...

citat iz mog posta... kljucna rec koriste u videu...

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Ja ne ulazim u tu "problematiku"  da li ispravno, dozvoljeno ili ... nisam kompetentan i ne interesuje me puno.
MOj jedini post u temu Musicarska liga 2016 je bio kada sam pozeleo puno srece i uspeha takmicarima.
Propratim svaku temu vec godima i toliko.
Film zato jesam gledao .

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Pa to je suština ove cele rasprave da li je predvez ispravan ili ne... nije suština kontekst u filmu nego da li je nešto bilo ili ne u filmu... čovek dobrim delom koristi dve muve koje nisu dozvoljene na našim rekama... koristi, pokazuje ili kako hoćes indikatore... pokazuje ih u filmu... prvobitni kontekst ne moj je bio da je u filmu korišćeno ono što je dozvoljeo fipsom a moj kontekst je bio da je u filmu pokazano ili korišćeno i mnogo toga što nije dozvoljeno ni po fipsu a ni kod nas...

Opušteno naš pravilnik stoji šta god mi pisali ovde...

Vrh Dno