i ko te to kritikovao? da nije mozda kolega prekrsilac takmicarskog pravilnika jel znas gde ces ti da zavrsis? tamo gde svi prevaranti kad tad zavrseBaki-Pa je napisao(la):možda i ja završim za psihijatra.
sasats je napisao(la):cekaj bre baki?? :-\ nekoliko puta me prozivas samo u ovoj temi i sada mi spadas sa muvei ko te to kritikovao? da nije mozda kolega prekrsilac takmicarskog pravilnika
krv cu da ti popijem za mucku na gradcu. :yeswink: vise od godinu dana si ovde ispirao mozak ljudima oko takmicenja a u stvari si obican manipulant
![]()
![]()
Oooooooo mori sasho, ajde de de, koje se ljutis odma, cim te ne iskam odma....liliiiiliiiiiliiii, utepa li je ili to one iz ribnjak, sto moz odes i slikas se??? Pitaj gu, piiiiitaj...i u zdravlje da si mi[emoji6] [emoji2]sasats je napisao(la):nisam , na drugu sam reku isao . ja ponudih da dodjem na zajecarca ali mi prota nista ne odgovorimozda se video sa mixom? u subotu je ,koliko vidim na onom forumu , ulovio pastrmku na moravici od 62 cm
![]()
znaci da ne dolazim ? ja bi platio pivo ako je to problemPROTA71 je napisao(la):Oooooooo mori sasho, ajde de de, koje se ljutis odma, cim te ne iskam odma....liliiiiliiiiiliiii, utepa li je ili to one iz ribnjak, sto moz odes i slikas se??? Pitaj gu, piiiiitaj...i u zdravlje da si mi[emoji6] [emoji2]
:'( sta ima da ga pitam . eno ti na banerskom pa pogledaj sam a sta je to jace od tebe lutko moja ? da svuda redom muskarcima nudis pistaljku ? ponudi je tati kad si mu takav ispao . zajebi to pederisanje . cim pocnemo da se razgovaramo odmah vadis alatBaki-Pa je napisao(la):Jbg, jače je od mene....
to ponudi tom sto te savetuje i kritikuje na redovnim okupljanjima Opec ces se izvinjavati...sasa iz Trstenika, opusti se brale i uzivaj, i manje filozofiraj i ne vredjaj ljude po forumu, nije ti ovo ovde "forum zelja &cestitki"!!sasats je napisao(la):znaci da ne dolazim ? ja bi platio pivo ako je to problem:'( sta ima da ga pitam . eno ti na banerskom pa pogledaj sam
upecao ribu 62 u reviru ...tu gde i ti pecas
![]()
ja sam taj kome se drugi izvinjavaju :yeswink: bio sam opusten i uzivao sam dok se nisi zakacio za mene zbog mog prijateljaPROTA71 je napisao(la):opusti se brale i uzivaj
sasats je napisao(la):ej baki , jel znas kako vicu oni blesavi amerikanci kada ulove ribu? fis on , fis onsada ja vicem baki on , baki on
moram sada da pazim jer sam stavio tanak tipet
prvi begovi su najopasniji :yeswink: posle kada ti nasucem dupe na sljunak nemas gde da mrdnes
a sta je to jace od tebe lutko moja ? da svuda redom muskarcima nudis pistaljku ? ponudi je tati kad si mu takav ispao . zajebi to pederisanje . cim pocnemo da se razgovaramo odmah vadis alatto ponudi tom sto te savetuje i kritikuje na redovnim okupljanjima
priznaj lepo da si muckaros i prevarant i necu vise da te diram:yeswink:
E sasa sasa, sasa, sasa, sasa...zenjen?sasats je napisao(la):o kakvom izvinjavanju pricas? ja te racunam za elokventnog sagovornika? nemoguce da nisi primetio ironiju i sarkazam u izvinjenju? ja se nikome ne izvinjavamja sam taj kome se drugi izvinjavaju :yeswink: bio sam opusten i uzivao sam dok se nisi zakacio za mene zbog mog prijatelja
brini ti svoju brigu a ne ko je meni prijatelj a ko ne . opusti se i uzivaj , na odmoru si . sto bi se kod mene reklo ...pecaj i kecaj
i pusti forum i prijatelje i neprijatelje
![]()
Ma ne treba, ma jooook, nemam Ja takve skrivene motive..vise onako malo da probam da zagrebem ispod te tvoje povrsnosti, te vrlo cesto ispoljavane potrebe za opstenje sa pripadnicima istog spola!!!sasats je napisao(la):jel treba i datum rodjenja? hoces da mi napravis horoskop ?nego sve zaboravim da pitam? zablesavimo se sa nebitnim :yeswink: kako radi riba na moravici ?
![]()