Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nece baki da se digne na suvu  :blush: dal da probam na nimfu ? :-\

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Rado bi ćaskao sa tobom ali pošto sam kritikovan u subotu, na redovnom okupljanju mušičara pančeva, više neću. Kritika je ovako nekako izgledala: Koj se qrac Baki petljaš sa budalama? Da si psihijatar, pa proučavaš slučaj, to možemo da razumemo ali ovako..... Ko zna, ako je rićma posle 3 godine prava završio ekonomiju, možda i ja završim za psihijatra. Mislim.... materijala za obradu ima i više nego dovoljno.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
cekaj bre baki??  :-\ nekoliko puta me prozivas samo u ovoj temi i sada mi spadas sa muve  :doh: i ko te to kritikovao? da nije mozda kolega prekrsilac takmicarskog pravilnika  :D krv cu da ti popijem za mucku na gradcu.  :yeswink: vise od godinu dana si ovde ispirao mozak ljudima oko takmicenja a u stvari si obican manipulant  :D :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sad sam poceo kao ti da dupliram postove  :D mozda si u pravu da sam poludeo  :yeswink: :D a kako da ne poludim kad se sa tobom ubedjujem skoro dve godine  :D

Baki-Pa je napisao(la):
možda i ja završim za psihijatra.
jel znas gde ces ti da zavrsis? tamo gde svi prevaranti kad tad zavrse  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
cekaj bre baki??  :-\ nekoliko puta me prozivas samo u ovoj temi i sada mi spadas sa muve  :doh: i ko te to kritikovao? da nije mozda kolega prekrsilac takmicarskog pravilnika  :D krv cu da ti popijem za mucku na gradcu.  :yeswink: vise od godinu dana si ovde ispirao mozak ljudima oko takmicenja a u stvari si obican manipulant  :D :D

Jbg, jače je od mene.... Ako si baš žedan, imam spremljen koktel za tebe pun proteina. Jednim udarcem, dve muve. Pirneš u pištaljku i lepo se napiješ.  ;)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
nisam , na drugu sam reku isao . ja ponudih da dodjem na zajecarca ali mi prota nista ne odgovori  :D mozda se video sa mixom? u subotu je ,koliko vidim na onom forumu  , ulovio pastrmku na moravici od 62 cm  ;)
Oooooooo mori sasho, ajde de de, koje se ljutis odma, cim te ne iskam odma....liliiiiliiiiiliiii, utepa li je ili to one iz ribnjak, sto moz odes i slikas se??? Pitaj gu, piiiiitaj...i u zdravlje da si mi[emoji6] [emoji2]

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
Oooooooo mori sasho, ajde de de, koje se ljutis odma, cim te ne iskam odma....liliiiiliiiiiliiii, utepa li je ili to one iz ribnjak, sto moz odes i slikas se??? Pitaj gu, piiiiitaj...i u zdravlje da si mi[emoji6] [emoji2]
znaci da ne dolazim ? ja bi platio pivo ako je to problem  :doh: :'(  sta ima da ga pitam . eno ti na banerskom pa pogledaj sam  ;) upecao ribu 62 u reviru ...tu gde i ti pecas  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ej baki , jel znas kako vicu oni blesavi amerikanci kada ulove ribu? fis on , fis on  :)  sada ja vicem baki on , baki on  :D moram sada da pazim jer sam stavio tanak tipet  :eek: prvi begovi su najopasniji  :yeswink: posle kada ti nasucem dupe na sljunak nemas gde da mrdnes  :D

Baki-Pa je napisao(la):
Jbg, jače je od mene....
a sta je to jace od tebe lutko moja ? da svuda redom muskarcima nudis pistaljku ? ponudi je tati kad si mu takav ispao . zajebi to pederisanje . cim pocnemo da se razgovaramo odmah vadis alat  :doh: to ponudi tom sto te savetuje i kritikuje na redovnim okupljanjima  :D
priznaj lepo da si muckaros i prevarant i necu vise da te diram  :tbumb: :yeswink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
znaci da ne dolazim ? ja bi platio pivo ako je to problem  :doh: :'(  sta ima da ga pitam . eno ti na banerskom pa pogledaj sam  ;) upecao ribu 62 u reviru ...tu gde i ti pecas  :)
Opec ces se izvinjavati...sasa iz Trstenika, opusti se brale i uzivaj, i manje filozofiraj i ne vredjaj ljude po forumu, nije ti ovo ovde "forum zelja &cestitki"!!
A mene i tvog prijatelja nemes u svoj kazan, ja biram drustvo, samo fine , kulturne i civilizovane ljude,patriote i rodoljube..

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
o kakvom izvinjavanju pricas? ja te racunam za elokventnog sagovornika? nemoguce da nisi primetio ironiju i sarkazam u izvinjenju? ja se nikome ne izvinjavam  :nowink: ja sam taj kome se drugi izvinjavaju  :yeswink: 
PROTA71 je napisao(la):
opusti se brale i uzivaj
bio sam opusten i uzivao sam dok se nisi zakacio za mene zbog mog prijatelja  :D brini ti svoju brigu a ne ko je meni prijatelj a ko ne . opusti se i uzivaj , na odmoru si . sto bi se kod mene reklo ...pecaj i kecaj  :D i pusti forum i prijatelje i neprijatelje  :tbumb:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
ej baki , jel znas kako vicu oni blesavi amerikanci kada ulove ribu? fis on , fis on  :)  sada ja vicem baki on , baki on  :D moram sada da pazim jer sam stavio tanak tipet  :eek: prvi begovi su najopasniji  :yeswink: posle kada ti nasucem dupe na sljunak nemas gde da mrdnes  :D
a sta je to jace od tebe lutko moja ? da svuda redom muskarcima nudis pistaljku ? ponudi je tati kad si mu takav ispao . zajebi to pederisanje . cim pocnemo da se razgovaramo odmah vadis alat  :doh: to ponudi tom sto te savetuje i kritikuje na redovnim okupljanjima  :D
priznaj lepo da si muckaros i prevarant i necu vise da te diram  :tbumb: :yeswink:

Ne nudim je ja muškarcima, tebi je nudim.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
mnogo si popizdeo?  :( sad mi te nekako zao  :'( ali... no mrsi sto bi rekli braca amerikanci . ili na srpskom ... jebi magare dok je u blatu  :yeswink:
zar nije jeftinije da priznas i pokajes se kao dzentlmen ? ???

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
o kakvom izvinjavanju pricas? ja te racunam za elokventnog sagovornika? nemoguce da nisi primetio ironiju i sarkazam u izvinjenju? ja se nikome ne izvinjavam  :nowink: ja sam taj kome se drugi izvinjavaju  :yeswink:  bio sam opusten i uzivao sam dok se nisi zakacio za mene zbog mog prijatelja  :D brini ti svoju brigu a ne ko je meni prijatelj a ko ne . opusti se i uzivaj , na odmoru si . sto bi se kod mene reklo ...pecaj i kecaj  :D i pusti forum i prijatelje i neprijatelje  :tbumb:
E sasa sasa, sasa, sasa, sasa...zenjen?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
jel treba i datum rodjenja? hoces da mi napravis horoskop ? :) nego sve zaboravim da pitam? zablesavimo se sa nebitnim  :yeswink: kako radi riba na moravici ?  :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
jel treba i datum rodjenja? hoces da mi napravis horoskop ? :) nego sve zaboravim da pitam? zablesavimo se sa nebitnim  :yeswink: kako radi riba na moravici ?  :)
Ma ne treba, ma jooook, nemam Ja takve skrivene motive..vise onako malo da probam da zagrebem ispod te tvoje povrsnosti, te vrlo cesto ispoljavane potrebe za opstenje sa pripadnicima istog spola!!!
Vrlo cesto savetujes bez ikakve potrebe za tim, pa me cisto interesuju one osnovne stvari, skolska sprema, zaposlenost, zivot mimo foruma i advokatore Aj-Aja!!!
Izvinjavam se ako sam bio previse indiskretan...nemam nikakve skrivene namere, nikakve ironije u glasu niti nipodastavanja tvojr licnosti i dela.

Vrh Dno