Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ma vidi on sta je napisao ali znamo i ti i ja sta je mislio  :yeswink: a tako ce i da ti bude  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Strelko, ovaj se opet kači za mene. Banuj ga na dva, tri dana da se smiri. Nemoj posle da nisam imao dobru volju.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
uciteljice , uciteljice  :'( dira me sasats  :doh: e moj padobranac  :nowink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
:tbumb: tako te volim sreco moja  :yeswink: budi musko a ne da cmizdris kod urednika  ;) ja sam mislio da si ti neki dasa ....a ono mucak  :(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
kako te cas ubedim  :D :tbumb: dok se ne izbistri morava najebao si  :D ja drugu zanimaciju nemam  ;)
ali...ako obecas da ces lepo da se ponasas necu vise da te diram  :nowink: da... i da obecas da neces vise da muljas na takmicenju  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Kod mene je kraj juna a kod vas dvojice kao da je decembar, idite na pecanje ili krečite kao ja npr [emoji3] [emoji3] [emoji3]

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
zanima me ...kakav je osecaj kada si najstariji ovde i neko te zajebava a znas da si sam doveo do toga?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Strelac je napisao(la):
Kod mene je kraj juna a kod vas dvojice kao da je decembar, idite na pecanje ili krečite kao ja npr [emoji3] [emoji3] [emoji3]
srecno krecenje  :tbumb: da slusas zenu koju sobu u koju boju ako mislis da te pusti na pecanje  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Da sam doveo do toga, realno nisam. Taj kup je organizovan onako kako se moglo, sa tim brojem ljudi. U mom sektoru su Neša i devojka koja je zvanični sudija, ne znam joj ime, pošteno odradili posao. Prošli su sektor ko zna koliko puta, i izmerili ribu u najkraćem mogućem roku. To je najvažnije. Dal' se čula pištaljka ili nije, po meni nije bitno. To je ipak Kup a ne savezno takmičenje. Razumem da ljudi vole da pobede i na kupu. Ok, poštujem i smatram da treba poštovati pravila. Sasats, ti i Tihi ste napravili cirkus od nečega što je trebalo da bude okupljanje, promocija ili nešto treće. Što se mog "slučaja" tiče, i Marko i Tihi su znali gde je sudija bio i da ga verovatno neću čuti. Mogli su da viknu Baki kraj i ja bih momentalno izvadio muvu iz vode. Nisam odlučivao o nekom visokom plasmanu, niti sam bio fenjeraš. Dakle, potpuno nebitan plasman. Žao mi je što ste napravili "problem" ljudima koji su se potrudili da nešto organizuju, što zaista nije lako. Možete da me zajebavate kako sam lopov, prevarant i sl, uopšte me ne zanima, ali ispoštujte one koji su se potrudili da to sve organizuju. Jedino što možete da uradite, organizujte neki Kup, vidite kako to izgleda pa onda komentarišite druge. Siguran sam da niste u stanju to odraditi. Tihi ima klub, ima sva prava da organizuje neko takmičenje. Izvolite...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
sasats je napisao(la):
srecno krecenje  :tbumb: da slusas zenu koju sobu u koju boju ako mislis da te pusti na pecanje  :D
Krečim sve u istu boju, klinci su ušvrljali sve dokle su mogli da dohvate, za pecanje ćemo lako, samo da okrečim i slobodan sam hahaha

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Strelko pusti ljude da se kecaju....al samo u ovoj temi :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Vrh Dno