Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
tooo baki  :tbumb: stari buljasu  :D tako te volim , u veselom izdanju  :yeswink:
ajde sada dok si raspolozen da nam objasnis ... sta si razmisljao i cemu si se nadao dok si gurao ribu u cuvarku? da su svi budale a ti jedini pametan pa ces na prostu foru da ih zajebes ?  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
bakiiiii ?! ver ar ju ?  :-\ ajde , necu te vise oko takmicenja ako je to problem ? za nesto drugo cu da te zajebavam  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
A bre Sale nije covek cuo zvizduk. Ja sam na proslogodisnjem takmicenju vise zevao u sat i u druge takmicare da se ne zajebem i ne cujem zvizduk. To Bakija ne opravdava ali trebao je stapice kupiti :) jos mu se Tihi prikrada iza ledja. Mogao ga je nategnuti. To je neoprostivo za bivseg pripadnika 72 padobranske.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Maricu neostvareni pravnice :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Stigao do 3 godine i popizdeo i napustio i zavrsio ekonomiju jbg. Ali ne vidim sta je tu cudno sto nije cuo zvizduk. Desava se.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Cudno je sto si u svakoj corbi mirodjija. Trebao si prava da zavrsis, bio bi bogat do sad ;)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ja sam bogat i bez prava :) ja samo branim Bakija jer je to moglo da se desi svakom. I tebe bih branio. Branio sam i Mitu. E sad sto su iz istog mesta jbg. Ovo je Bakiju prvo takmicenje treba ga razumeti. U zanosu i zaru borbe zaboravio je na sviraca :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Rićma, ne troši energiju na gluposti. Momci imaju suviše slobodnog vremena.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
63. je padobranska, 72. brigada je isto specijalisticka ali ne i toliko koliko ove Nislije..
Cisto mali offtopic, drugar mi je bio u Nish i 63. i mucenik ceo vojni rok pakovo padovrane, nijedan skok, a u civilu ih imao pre redovnog odaluzenja trocifren broj..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Pozdrav iz Soko Banje drugari, i drugarice...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jest jbt 63 sta sam ja prekvacio. Bravo Proto bice od tebe militarac :) Pecas li i jel dosao Sale ( Sasast)  da pijete kaficu tj pivce :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
Ja sam bogat i bez prava :) ja samo branim Bakija jer je to moglo da se desi svakom. I tebe bih branio. Branio sam i Mitu. E sad sto su iz istog mesta jbg. Ovo je Bakiju prvo takmicenje treba ga razumeti. U zanosu i zaru borbe zaboravio je na sviraca :)
da mu je prvo takmicenje ...nije mu prvo  :nowink: sam se hvalio da je 300 godina bio takmicar u svim disciplinama  :) da nije cuo sudiju verujem da je tacno ali zasto je muljnuo ribu koju je ulovio u cuvarku kada je ukapirao da je gotovo pecanje ?
a da nije imao nameru da mulja ...mozda i nije imao nego se zbunio ...ali ima da ga turiram u crveno jer se stalno cacka , a sada mi je naleteo pa cu maks. da iskoristim  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa kad nema cizmu gde da mune nego u cuvarku. Nego Sale batali ti ovo i idi Proti pokazi mesta na Moravici da uhvati koju pastrmkicu :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
Pecas li i jel dosao Sale ( Sasast)  da pijete kaficu tj pivce :)
nisam , na drugu sam reku isao . ja ponudih da dodjem na zajecarca ali mi prota nista ne odgovori  :D mozda se video sa mixom? u subotu je ,koliko vidim na onom forumu  , ulovio pastrmku na moravici od 62 cm  ;)

Vrh Dno