Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
nego zapostavismo protica? da odmorimo malo bakija i da se vratimo na zongliranje sa blatnjacama  :D  :tbumb: proto , neki komentar kako su kolege komentarisale pimpovanje ? :D  :yeswink:

Oooooooooooo pa gdeeeeeeeejsi si salence, pilence....jesi li se to ti meni opet razgoropadio??
Pao neki jutarnji brifing gazde iz Nish???  :D :D :D
Ili ne radi bolen, nema se sta za priklati  :nowink:
Eto me na Moravici od petka, navrati, dodji da se upoznamo, u oci da me pogledas pa me priupitaj sta te interesuje...samo nemoj da vracas staru pricu, moraces ponovo da se izvinjavas  :nowink:
Jel to u redu  :tbumb:
Ja sam ti stara Beogardska frajercina, imam opasna muda, gde ces ti + mentor ti protiv mene  :nowink:
I citaj , citaj, citaj....E da, umalo da zaboravim!!
lepo prihvatam savet mladjeg ali u ovoj celoj komunikaciji daleko inteligentniijeg...Aj-Aji su u opasnosti!!!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
mudonja , koji je karakter poziva ? u cemu bi ti to voleo protiv koga ? u pecanju , ispijanju piva ili nesto trece ?lepo se napecaj na moravici. da vise pecas manje bi bio nervozan  :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Vidim ja da ce da padne merenje testisa. Kome su muda vise otekla ima vise sanse. Oholi ti se ne racunas. Sto se tice Drine sve je receno. Pecanje uvek moze. Nadam se ako zalecim ovu prehladu ( kasljem ko konj ) da sam od 23 ceg tamo pa ko voli nek izvoli. Nabavicemo I Top umesto zvizdaljke da se lepo cuje a ne posle Bakija da prozivate. A posle mozda izedemo neku jagu :) javite na vreme da organizujem smestaj. Da vam odrzim jedan seminar ko Aco Ivanovic :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
mudonja , koji je karakter poziva ? u cemu bi ti to voleo protiv koga ? u pecanju , ispijanju piva ili nesto trece ?lepo se napecaj na moravici. da vise pecas manje bi bio nervozan  :)
Salence-pilence sto takva agresija u tonu komunikacije sa starijom osobom od sebe, jos opet se koristis ne proverenim informacijama i donosis zakljucke o stanju mog psihofizickog sustava hehehehehe...
Opusti se, komunikacija sa tobom mi dodhe kao bensedin, a posto sam na odmoru uopste nemam presiju oko bilo cega tako da nema kod mene nikakve negativne aure, bratac.
Losi ti savetnici, menjaj to odmah...
Savet, od starijeg i daleko  iskusnijeg lafcine..."manje pucaj (corci su),vise tucaj"!!!
Mnogo mi ti sudis po forumu, na onom banerskom si samo zasluzan za ceatitke i muzicke pozdrave guruuuu, a ovde si mi glavni kriticar..hhehehehehehe

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jbg Pero nakupilo se u mudima mora negde da izbace  :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
Jbg Pero nakupilo se u mudima mora negde da izbace  :hammer: :hammer:
sto veca muda mora vise da se izbaci  :tbumb: evo ovaj protic je bas mudat sto bi se reklo a ni ja ne zaostajem ...ako mi verujete na rec ili moram da pokazem ?  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
Salence-pilence sto takva agresija u tonu komunikacije sa starijom osobom od sebe, jos opet se koristis ne proverenim informacijama i donosis zakljucke o stanju mog psihofizickog sustava hehehehehe...
Opusti se, komunikacija sa tobom mi dodhe kao bensedin, a posto sam na odmoru uopste nemam presiju oko bilo cega tako da nema kod mene nikakve negativne aure, bratac.
Losi ti savetnici, menjaj to odmah...
Savet, od starijeg i daleko  iskusnijeg lafcine..."manje pucaj (corci su),vise tucaj"!!!
Mnogo mi ti sudis po forumu, na onom banerskom si samo zasluzan za ceatitke i muzicke pozdrave guruuuu, a ovde si mi glavni kriticar..hhehehehehehe
znas i sam kako to ide . mi smo negde tu , godina dve gore dole . porasli smo devedesetih u zajebano vreme . ovo sada je pesma , tada se na ljude pucalo . ako se pokazes kao fin i kulturan ljudi protumace kao slabost zato konstantna agresija kao zastitni mehanizam  :D
hoces da ti dokazem da nisi u pravu ?da nisam dezurni kriticar na zadatku ? isto kao sto sam pokacio miksove fotografije ovde isto cu i tvoje tamo na banerskom da pokacim  :tbumb: daj neku sliku musicarsku i kacim je tamo momentalno  :yeswink: a nikakav problem mi nije i na moravici da te obidjem i licno uslikam za potrebe banerskog foruma . tu si mi sto bi se reklo na mom terenu ... na 5 l plina od kuce  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Baki-Pa je napisao(la):
Još kad bi Sale znao ko je Čarli Šin....
ih bre baki  :( bas me nisko drzis  ::) znam bre ko je ...to je onaj sto je branio drugara , drzao slovo o propisima a posle ga uhvatili kako krade  :D tebi je izgleda bas  dosadno ? ili sam te navukao pa trazis redovnu porciju?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tačno, par dana nisi pirnuo u pištaljku.... Nećemo da dozvolimo da zariba.

Vrh Dno