sasats je napisao(la):nego zapostavismo protica? da odmorimo malo bakija i da se vratimo na zongliranje sa blatnjacama![]()
proto , neki komentar kako su kolege komentarisale pimpovanje ?
:yeswink:

Salence-pilence sto takva agresija u tonu komunikacije sa starijom osobom od sebe, jos opet se koristis ne proverenim informacijama i donosis zakljucke o stanju mog psihofizickog sustava hehehehehe...sasats je napisao(la):mudonja , koji je karakter poziva ? u cemu bi ti to voleo protiv koga ? u pecanju , ispijanju piva ili nesto trece ?lepo se napecaj na moravici. da vise pecas manje bi bio nervozan![]()
sto veca muda mora vise da se izbacimaric je napisao(la):Jbg Pero nakupilo se u mudima mora negde da izbace![]()
![]()
znas i sam kako to ide . mi smo negde tu , godina dve gore dole . porasli smo devedesetih u zajebano vreme . ovo sada je pesma , tada se na ljude pucalo . ako se pokazes kao fin i kulturan ljudi protumace kao slabost zato konstantna agresija kao zastitni mehanizamPROTA71 je napisao(la):Salence-pilence sto takva agresija u tonu komunikacije sa starijom osobom od sebe, jos opet se koristis ne proverenim informacijama i donosis zakljucke o stanju mog psihofizickog sustava hehehehehe...
Opusti se, komunikacija sa tobom mi dodhe kao bensedin, a posto sam na odmoru uopste nemam presiju oko bilo cega tako da nema kod mene nikakve negativne aure, bratac.
Losi ti savetnici, menjaj to odmah...
Savet, od starijeg i daleko iskusnijeg lafcine..."manje pucaj (corci su),vise tucaj"!!!
Mnogo mi ti sudis po forumu, na onom banerskom si samo zasluzan za ceatitke i muzicke pozdrave guruuuu, a ovde si mi glavni kriticar..hhehehehehehe
ih bre bakiBaki-Pa je napisao(la):Još kad bi Sale znao ko je Čarli Šin....