Divlja svinja u centru nisa

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Sjekloca je napisao(la):
Ne, ne.... hotel "Beograd" u Nisu NE POSTOJI. Decidirano tvrdim!!! Probaj da mi nekako dokazes da sam slep pored ociju.... I neka jos neko potvrdi da u Nisu postoji hotel "Beograd", pa odma' da kupim prnje i da begam odavde!  :doh:

Alo, Nislije... citate li bre vi ovo??? :(

E 'bem li ga, kad bih ja sad znao gde je to bilo... Gosn Laza Puletic je tad bio predsednik Zajednice "Juzna Morava II" i odveo nas je u hotel kod glavne ulice u tom delu Nisa. Moracu da pitam kolegu s kojim sam bio, mozda on bolje poznaje Nis i moci ce da objasni gde se to cudo nalazi. Sve se desavalo 2001. godine, pa nije ni cudo sto se ne secam. Niti bih zeleo! Al zvao se "Beograd", 'bem ga!

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D

Mos' ga jebat, mos' ga ne jebat... Al Beograd nije sigurno! Pitaj Puleta, ako meni ne vjerujes!
:D :D :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Evo, kolega mi pomogao: Kad se od velikog hotela na velikom trgu (pretpostavljam hotel "Ambasador"?) podje ka komandi Niske armijske oblasti sa desne strane, neugledan ulaz, itd., itd.
Znas li o kom hotelu se radi? Da ga svima preporucim za izbegavanje!
Evo, naknadno mi je kolega javio da se zove Nis.
Eeee, duplo golo. :hammer:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Veruj mi, pokusavam da vizualizujem to sto mi pricas, ali tako nesto jednostavno - ne postoji! Mislim, sad si me zaintrigirao, opako! Verujem da si bio u nekoj rupi, ali... hotel Beograd, pa pogotovu tamo gde ga ti smestas - NEMA! Aj, ponovo... s vise detalja! :-\

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Sjekloca je napisao(la):
Veruj mi, pokusavam da vizualizujem to sto mi pricas, ali tako nesto jednostavno - ne postoji! Mislim, sad si me zaintrigirao, opako! Verujem da si bio u nekoj rupi, ali... hotel Beograd, pa pogotovu tamo gde ga ti smestas - NEMA! Aj, ponovo... s vise detalja! :-\

Mozda bi jedino Laza Puletic ili Kumanovic mogli da kazu gde sam bio. Nazalost, sa Lazom nemam vise kontakt, a sa ovim drugim srecom vise ne (moram da) kontaktiram.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
E, pa vidim da si editovao ono gore.... Znaci NIS.... tako vec moze....! :bye:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
E, pa to si u pravu: nema ga vise... pojela maca....! Pao kao zrtva nepravedne privatizacije! :hammer:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
E u ovom slucaju zivela privatizacija, nadam se da su ga prepravili u hladnjacu, tako ce biti najrentabilniji!  :mad:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nisu ga pretvorili ni u sta... Bilo je marsovskih apetita da se preradi u HYAT... al, mlogo 'teo.. mlogo zapoceo... :whistle:

Vrh Dno