Divlja svinja u centru nisa

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Al dato potoji hotel "Beograd" u Beogradu i hotel "Nish" u Nish(u) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
I tu je kraj ove zavrzlame. :bleh:
Nego na kraju sta bi sa vepritjem, jel ga zgazise il je uteko?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
U Nišu ne postoji hotel Beograd, ali zato postoji kvart koji se zove "Beograd Mala", najružniji deo grada. Verovatno je tamo i završila ova divlja svinja.  :hammer:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Pa jebiga kakav je Beograd dobro je da i nije neka cigan mala u Nish nazavana Beograd-mala :D

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Sala na stranu, ali molim bez rasnog vredjanja. Znam Srbe i ostale kojima Cigani nisu ni do koljena! Tek da se zna!!! :smoke:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Izvinjavam se nije mi bila namera da vredjam Rome ali s obzirom na higijenu i lepotu njihovih naselja mislio sam da mi posluze kao uzorak za komparaciju sa nekim drugim ruznim delom grada. :(

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ne izvinjavaj se.... Samo ubuduce preskoci! Da vidis kakvih naselja ima u Nisu, a u njima zive svi... sem Roma!

S'g cu ti tresnem minus!  :mad:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Samo pedagoshki, nema opushtanja!
Mi smo musicari!
A da budemo do kraja iskreni, brate, mesto da cutimo i pokrijemo se usima, mi se jos trpamo uz Rome i ostali svet!
Najozbiljnije!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
pedjabg je napisao(la):
A da budemo do kraja iskreni, brate, mesto da cutimo i pokrijemo se usima, mi se jos trpamo uz Rome i ostali svet!
Najozbiljnije!
Waistinu Pedja

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
EEE, ZAKON!
Kad se setim... Naser, Nehru, Sadat, Indira, a mi svi medju njih k'o ljudi! Bez buke i frke. Crven pasos, ravan svet...
A sad?
Sila na zapadnom Balkanu! Pokretac razvoja i nezaobilazni faktor"
Kao kod "Andjela" Branka Katic: "Silovanjeeeee!!!"
I levo smetalo, svima na putu. :-[

boko

Junior member
Učlanjen(a)
31.08.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
U Nišu ne postoji hotel Beograd, ali zato postoji kvart koji se zove "Beograd Mala", najružniji deo grada. Verovatno je tamo i završila ova divlja svinja.  :hammer:

Јесте да о укусима не вреди расправљати, али ме некако весели сазнање да се, према Миксеровом укусу, најружнија махала у Нишу зове Београд-мала. Још кад порасте па постане Београд-велика...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Hajde kad se već zajebavamo, da proglasimo moj kvart najlepšim u Nišu. Kako vam zvuči ČAIR? Najbolje cevčice šetaju pod mojim prozorom, a mirisi se šire kroz moje dvorište. U mojoj ulici ima 8 kafića, jedan do drugoga, kao na nekoj promenadi. Jedina razlika je što je preko ulice park Čair, a ne more.
Beograd? Bljak. To je ružan, siv, komunistički grad, u kome se mušičari okupljaju na livadama.  :hammer: Nikome ni na kraj pameti nije da hotel nazove tako.  :gace:

boko

Junior member
Učlanjen(a)
31.08.2007.
Broj reagovanja
0
Што би рек'о ПеђаБГ, разглавио ми се пупак од смеха...  :D

Београд ће постати "ружан, сив, комунистички" одма' пошто "твој" преко_пута_парк постане море.

...а можда ни тад.  :bleh:

Vrh Dno