Divlja svinja u centru nisa

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Sjekloca, gde ti je puska  :hammer: :hammer: :hammer:

[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/q7t_8TGmv98&rel=1[/flash]

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Auuuu! Braco draga, ma jel' ovo istina? Stvarno vepar, i to fini.. nekih 65-70 kila.... dvogodac!!! Ih, sto bi bilo dlaka za Lakija. Nije me zacudilo sto je krenula ulicom Nikole Pasica (politicka ulica, svinja koliko 'oces  :D), nije me zacudilo ni sto nije Kalcin Chapa skocio da gu 'vata za grkljan... nije me zacudilo ni sto nije kupila burek u Medijani... Zacudilo me sto nema ljudi po ulici!!! Ma, da nije ovo ipak neka ujdurma, a???  ??? ili je to ono sto je bilo po novinama pre jedno mesec dana... sto uplasilo pandure onde kod Kostane?

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D :D :D :D :D :D :D :D
Cuo sam da se ljudi pretvaraju u vukodlake, ali da se Nislije pretvaraju u ovo???  ???
Mala sala. ( ??? ???)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
E, Pedja, Pedja... nit je sala... nit je mala! :'(

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Sjekloca je napisao(la):
E, Pedja, Pedja... nit je sala... nit je mala! :'(

Izvinjavam se, necu vise. ALi i sam snimak je "horor": noc, jurnjava gradom, kljove se belasaju...
Ma pobudalih ovde na poslu, vreme je da se ide kuci!
Jos jedan iskren pardon.
Mada sad tek videh donje redove: "Nije me zacudilo sto je krenula ulicom Nikole Pasica (politicka ulica, svinja koliko 'oces  ),".

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jest vala, prošetalo je to "prasence" ulicama Niša nedavno.  :)

Jedno slično je letos u sred Niške banje ujelo moju komšiku za nogu. Žena se jedva odbranila. Bilo je baš zajebano... To svinju više niko nije video.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
hahah :) Cuo sam za ovo. Prosetala pored pijanog ortaka te noci pa nije znao da li halucinira ili se stvarno pojavila divlja svinja na Niskim ulicama. Odakle i kako stvarno mi nije jasno  ???

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Kuda idu divlje svinje? Idu ka mom omiljenom izvoristu Red Bull-a...

Na kraju snimka se vidi "trafika" u kojoj sam se cesto snabdevao raznim govnima tokom lezanije u Nais-u :(

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
... Jedno slično je letos u sred Niške banje ujelo moju komšiku za nogu. Žena se jedva odbranila. Bilo je baš zajebano... To svinju više niko nije video.

A komsiku??? Za svinjce sam cuo da je uz stazu 5 zdimilo direk'no uz Koritnjak... i da je posle vidjano, svo istraumirano, po rautovski atar!  :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
E, nemoj sad na ono ispod sto cu da napisem neko opet da se uvredi izvodeci netacne analogije, ali... istinita prica:
Pre par godina setaci pored Save u blokovima NBgd su bili iznenadjeni (i obradovani) kad su videli srne kako piche duz nasipa, cini mi se da su iz nekog razloga bile stigle cak do brodogradilista, 3-4 km nizvodno od ulaza u NBgd.
Cini mi se da su se vratile posle u surcinski atar, ali nisam sasvim siguran...

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
E, pa ja MORA DA REPLICIRAM: Po Beogradu srne, a u Nisu svinje.... sto je mloooogo - mlogo je! :mad:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Eeeee, a kad nam stizu sa svih strana u skupstinu, pa na poslovne sastanke... :hammer:
Ranije bila i druga skupstina... :hammer: :hammer:
Doduse, sad nam stalno padaju s neba one evropske, zasticene... :p
Mislis, lako je nama, samo srne setamo gradom? :(
Ekosistem, brate! :hammer:

("E, sad sam miran" - rekalama za Coca-Colu
Ovo je mala osveta za spavanje u hotelu "Beograd" u Nisu u decembru bez grejanja!)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pedja... brate.... Hotel "Beograd" u Nisu??? Ma, ni u ludilu.... Da nisi, kukavce sinji, zaglavio u Leskovcu, ali si u trenucima tremensa pobrkao nesto? :'(

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Kamo srece! U centru Nisa, u jednoj maloj bocnoj ulicici, socrealisticki hotel "Beograd" sa tuznim mirisom uzegle masnoce u zavesama i stolnjacima, umr'o sam od smeha kad videh gde m(i)e smestaju (nisam bas tako "svilen"), al' umalo uginuh od gripa i cistitisa kad sam se vratio kuci.
Hmmm, dade mi ideju... Ima li hotel "Nish" u Beogradu? Mora da je ekskluziva... za buduce ciljane goste...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ne, ne.... hotel "Beograd" u Nisu NE POSTOJI. Decidirano tvrdim!!! Probaj da mi nekako dokazes da sam slep pored ociju.... I neka jos neko potvrdi da u Nisu postoji hotel "Beograd", pa odma' da kupim prnje i da begam odavde!  :doh:

Alo, Nislije... citate li bre vi ovo??? :(

Vrh Dno