Šone je napisao(la):Šarani su prave borbene zveri ,jednom mi je drugar dao da izvlačim šarana iz Komercijalnog jezera od nekih 10ak kg na šaransku motku sa ogromnom mašinom i nekom debelom najlončinom ,to je fiziči posao a ne ribolov ...kad budem išao kod Sebastijana na Bled obavezno mećem još 100m bekinga ...
Iva je napisao(la):Sebastiane,sta najcesce koristis za mamac na sarka,dosta slusam o tome a niko ne spominje koje musice ili strimere koristi pa ako oces kazi da okusam srecu na Zavojsko jezero sproleca naravno.Jes da sam tek nekih 4 godine u musicarenju ali savladao neke tehnike ,pa da probam i to.POZDRAV.![]()
Šone je napisao(la):Ivo brate http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1840.0 ,pa lagano![]()

Šone je napisao(la):Kad smo već kod toga i ja bi da ufatim bar jednog šarka ove godine ...i jednog soma ..i to sve na ovaj shimano biocraft XT LA (da ostanemo u topicu )![]()

ma vazno da mi imamo cvrstu volju pa sta mu bog da .Jutros odose kolege na jezero da jure stuku,a ja sam malo
ali sta mogu kad moram na posao.Doci ce i nasih 5min.pozdrav drugari.