To se valjda onda zove ČIPoholi je napisao(la):kvas se mislim proizvodi samo u cacku u bip-u
,otrovan je ???, izaziva slepilo
,zavisnost
,ostecuje jetru i mozak
:lud:,izaziva halucinacije :hammerhead:,povecava telesnu tezinu ....i nekako pali kroz jednjak... 
Cigar jokMixmaster je napisao(la):Zaboravili ste cigare. Kakav je to ljubitelj alkohola bez cigarete u ustima? Pa, ima li većeg meraka od pauze usred lepog mušičarskog dana, nego kada se sune hladno pivce, a polako merači i dobra cigara?
Pušiš, gledaš u reku i razmišljaš. Grlo pivom kvasiš, a dimom sušiš. Jedno bez drugoga ne ide. U pivu ima vitamina neophodnih za vitalne organe, a u cigareti su skoncentrisani svi vitamini potrebni mozgu.
Jednom rečju- okrepljenje! :lol:![]()

no no no! Pa jos ruke smrde na nikotin i kada cacnes tim rukama muvu i ona dobije miris po nikotinu. Ili jos gore nikotin+znoj. :'( Ako je nimfa jedini lek joj je muljanje u priobalno blato. A mozda to ribe i vole, nikotin 
Terza je napisao(la):Od zestine uz meze naravno dunja,a na "suvo" Absinth (Ceski)...
od sokica pivo (samo da nije BIP i Zajecarsko),a moze i spricer...ma moze sve...
..."bolje jedno vruce pivo nego 4 'ladna"...
compshop je napisao(la):Evo nekih shotica iz moje internet kafane. Sareni ko strimeri za stuku
Nakon par komada, covek se krece tehnikom zvanom >bumbarov let<, ili >guster<![]()
gringo je napisao(la):compshop je napisao(la):Evo nekih shotica iz moje internet kafane. Sareni ko strimeri za stuku
Nakon par komada, covek se krece tehnikom zvanom >bumbarov let<, ili >guster<![]()
Vidim ja da ce put da me nanese na Arandjelovac :-[.