Piće za mušičare

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
kvas se mislim proizvodi samo u cacku u bip-u

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Kada krenem u ribolov uvek se nadje po neko pivo,ima li sta lepse nego u pauzi sesti i izgustirati jedno do dva gledajuci u vodu  8)? Naravno ne preterivati  :beer:...ali kada je alkohol u pitanju strogo sam protiv  :nowink:,otrovan je  ???, izaziva slepilo  :blush:,zavisnost  :drool:,ostecuje jetru i mozak  :naughty:  :lud:,izaziva halucinacije  :hammerhead:,povecava telesnu tezinu ....i nekako pali kroz jednjak... :puke:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Zaboravili ste cigare. Kakav je to ljubitelj alkohola bez cigarete u ustima? Pa, ima li većeg meraka od pauze usred lepog mušičarskog dana, nego kada se sune hladno pivce, a polako merači i dobra cigara?
Pušiš, gledaš u reku i razmišljaš. Grlo pivom kvasiš, a dimom sušiš. Jedno bez drugoga ne ide. U pivu ima vitamina neophodnih za vitalne organe, a u cigareti su skoncentrisani svi vitamini potrebni mozgu.
Jednom rečju- okrepljenje! :lol: :hammer:

icaf

Junior member
Učlanjen(a)
27.02.2006.
Broj reagovanja
0
Musicarenje+pivo+cigareta= SEX

Prilozi

• DSC00286.JPG
    DSC00286.JPG
    400,7 KB · Pregleda: 195

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Mixmaster je napisao(la):
Zaboravili ste cigare. Kakav je to ljubitelj alkohola bez cigarete u ustima? Pa, ima li većeg meraka od pauze usred lepog mušičarskog dana, nego kada se sune hladno pivce, a polako merači i dobra cigara?
Pušiš, gledaš u reku i razmišljaš. Grlo pivom kvasiš, a dimom sušiš. Jedno bez drugoga ne ide. U pivu ima vitamina neophodnih za vitalne organe, a u cigareti su skoncentrisani svi vitamini potrebni mozgu.
Jednom rečju- okrepljenje! :lol: :hammer:
Cigar jok :mad:
Cigare su opasne i po one koji su oko onog koji dimi. I duvan nemože da bude dobar čak ni u malim količinama, za razliku od alkohola.
Da ti objasnim to na prostom primeru.
Sigurno nekad dok si bio klinja kad dobiješ temperaturu mama ti stavi alkoholne obloge i temperatura ti spadne. Šta bi bilo da ti je stavljala obloge od cigara :hmmmm:  :wacko:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
alkohol u vrlo malim dozama uz neko dobro jelo, uglavnom, na pecanje skoro nikada...osim ako idem u vecoj grupi pa se usput napravi i rostilj (i opet jelo). Kada idem u ribolov sam onda nosim vodu i to je jedino pice za mene. Cigara  :'( :p  :nowink: no no no! Pa jos ruke smrde na nikotin i kada cacnes tim rukama muvu i ona dobije miris po nikotinu. Ili jos gore nikotin+znoj.  :'( Ako je nimfa jedini lek joj je muljanje u priobalno blato. A mozda to ribe i vole, nikotin  :doh:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Evo nekih shotica iz moje internet kafane. Sareni ko strimeri za stuku

Nakon par komada, covek se krece tehnikom zvanom >bumbarov let<,  ili  >guster<  :D

Prilozi

• shots.JPG
    shots.JPG
    599,3 KB · Pregleda: 143

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Terza je napisao(la):
Od zestine uz meze naravno dunja,a na "suvo" Absinth (Ceski)...

od sokica pivo (samo da nije BIP i Zajecarsko),a moze i spricer...ma moze sve...

..."bolje jedno vruce pivo nego 4 'ladna"...

Povlacim rec...
pre par dana me drug nagovori da probam zajecarca sa crvenom etiketom....ma skroz 15. pivo u odnosu na pre... :tbumb:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
compshop je napisao(la):

Nakon par komada, covek se krece tehnikom zvanom >bumbarov let<,  ili  >guster<  :D

Vidim ja da ce put da me nanese na Arandjelovac :-[.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
gringo je napisao(la):
compshop je napisao(la):

Vidim ja da ce put da me nanese na Arandjelovac :-[.

...kad te bude nanosio zovi i mene    :lol:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
"Ima rakije sve da vi podavim". :D
KO god je u prolazu moze da svrati i dobrodosao je. Moze i neko musicarsko druzenje da se organizuje

Vrh Dno