MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Meni je važno da je nadmudrim i zakačim. Svakako ću je pustiti, zato su barbles idealne, prihvatim ribu meredovom, uhvatim za kraj udice bez da pipam ribu i izvučem joj je iz usta, i samo okrenem meredov i pustim je nazad u vodu.
Slikanje sa ribom me ne zanima, nisam sujetan.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
69
Ma to je samo pomodarstvo, ja sam pecao i sa kontra kukom pa me te ribe cekaju i ove godine... Vise stete nanosi dugo maltretiranje ribe na suvom zbog slikanja...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Pa ako ćemo realno ne mora svaka ni da se vrati,ja jesam za C&R , ali da li je to baš toliko dobro i ima li to i loše strane . . Naravno da ima . .
Bitno je da se uživa na vodi i da se ljudi pridržavaju onoga što je na toj vodi odredjeno,i gde bi nam kraj bio . . Nego ligaši,još malo pa prvi !  :-X

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja ne vidim nikakav stres u nadmudrivanju sa zakacenom ribom, samo jos jednu draz a ti je da je tehnikom nadmudrim i privucem do meredova.

Moje glediste je ovako, kad pecas sa kontra kukom, imas samo nadmudrivanje da je nabodes, posle je mozes vaditi kako hoces jer je veoma mala verovatnoca da se riba oslobodi sa kontra kuke!

Kod pecanja sa bl udicama moras da je nadmudris da je upecas, ali tu nije kraj onda moras i da se isto toliko tenicki angazujes da ona zavrsi u meredovu. Moje licno misljenje je da pecanjem sa kontra kukom sebi skracujete zadovoljstvo za 50%.

Sent from my iPad using Tapatalk

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
stres je kad ti spadne riba  koju zakacis na slobodnoj vodi jednom godisnje u prosjeku  ili u 2 godine a ides skoro svaki dan a spadne ti na bb udici a  ribolov kao umaranje ribe nosi uzbudjenje razlicitih  vrsta  kako kome  ,,

Ribe cesto spadaju i sa udicama sa povratnom bas mi je zadnja fina pastrmka oko 1 kg  ljetos  spala sa povratne ,i lipljeni cesto spadaju , Drugo je kad lovis gdje vrvi od ribe na bogatim terenima ili u revirima  gdje mozes uhvatiti  nekoliko svaki dan ,, tu ti je skoro svejedno  hoces li je izvaditi ili neces

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne treba da se baviš ribolovom ako ti je stres kad spadne riba sa udice.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
taj stres nije dovoljan da me odbije od ribolova ,, ribolov je nesto vise od samog vadjenja ili gubljenja  ribe ,,,jedino me teska bolest ili smrt moze odvojiti ,,, :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
Baki-Pa je napisao(la):
Ne mora baš svaka riba da se slika.

Amin!!!

89kobra je napisao(la):
Ma to je samo pomodarstvo, ja sam pecao i sa kontra kukom pa me te ribe cekaju i ove godine... Vise stete nanosi dugo maltretiranje ribe na suvom zbog slikanja...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Amin!!!

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Tihi83 je napisao(la):
Ja ne vidim nikakav stres u nadmudrivanju sa zakacenom ribom, samo jos jednu draz a ti je da je tehnikom nadmudrim i privucem do meredova.

Moje glediste je ovako, kad pecas sa kontra kukom, imas samo nadmudrivanje da je nabodes, posle je mozes vaditi kako hoces jer je veoma mala verovatnoca da se riba oslobodi sa kontra kuke!

Kod pecanja sa bl udicama moras da je nadmudris da je upecas, ali tu nije kraj onda moras i da se isto toliko tenicki angazujes da ona zavrsi u meredovu. Moje licno misljenje je da pecanjem sa kontra kukom sebi skracujete zadovoljstvo za 50%.

Sent from my iPad using Tapatalk
Sa udicesa kontra kukom samo teze skidas ribu i izmucis je. A ona ako resila da ode oticice bez obzira

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Nek takmičari očekuju postavljanje na sajt Saveza, pravilnik po kom će se odvijati takmičenja ove godine.
Ima nekih sitnih izmena u odnosu na prošlogodišnji,kao i definisanje nekih nedoumica.
Nekima čije mejlove imam,već je poslat,pa ih razmenite međusobno,jer ovde nisam u mogućnosti da postavim u formatu PDF-a,zbog većeg kapaciteta nego što sajt može da primi.

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Evo link za pravilnik

http://ribolovci.org.rs/images/A4_pravilnik_musica_2017.pdf

Vrh Dno