MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ima li konacnog spiska takmicara...ocu kladzu da organizujem  :nowink: :nowink: :tbumb: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Pa da nisi zajebao stvar pa da ti izadjem u susret ovako nista ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
eko je napisao(la):
U pozivu iz nekog razloga ne stoji mesto okupljanja.
Mesto okupljanja biće na Đetinji na staparskom viru.
Za one koji prvi put dolaze put je dosta uzak, jednim je delom asfaltiran ali ostatak makadamnog puta je malo lošiji, tako da čuvajte vozilo  :D

Mariću, u dogovoru sa Užičanima isplanirali smo neki roštilj tako da ako oni budu mogli da obezbede ljude za roštilj biće klope.

Voda da se natoči ima nekih kilometar od mesta okupljanja.

Što se tiče mesta za odlaganje pribora toga nema, već je najbolje stvari čuvati u vozilu.

U klopu ste računali i vođe ekipa? Ovo me lično zanima.  ::)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jok. Moraces da kupis pljesak, taman i meni jedan da poneses duzan si jos sa Gradca prosli put kad sam upisao 3 ribe za redom  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Baki-Pa je napisao(la):
5 piva da će rićma biti u prvih deset.

10/10??? :nowink: :nowink:
Daj mi bar cifru ucesnika...bez vodja puta!
Ipak ozbiljna kladionica je u pitanju..a ti @ric-ma kad tad ima da mi setas po GraDcu u stiklicama i Zvezdinom dresu, jer sam Ja dobio, tj nEsi ulovio lipljence sas stap pazaren zarad istog  :bleh: :bleh: :bleh: i na moje ochi  :hammer: :hammer:
Vozdra..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Biće zajebano u Ligi. Ima par novih momaka koji dobro pecaju. Što se mene tiče ne brinem se. 1 mesto mi je zagarantovano i pehar ;)

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Konačni spisak će biti ako ne pre, koliko sutradan.
Zamolio bih sve takmičare da oprema, pribor i mušice koje budu imali kod sebe budu u skladu sa pravilnikom.Ovo je iz prostog razloga što je prethodnih godina bilo "nisam stigao", "nisam znao da ne sme" ili tome slično.Imate dovoljno vremena da pripremite-opremu, pribor, kutije sa mušicama.
Ukoliko ste sami pravili predveze, obratite pažnju na razmak između čvorova,kao i samu dužinu predveza.
Takođe, obratite pažnju na spajanje kanapa i predveza,tj na dužinu gotovog konektora koji ne sme da bude duži od 10 cm.Ukoliko radite takvo spajanje,naravno.
Čuvarke obavezno poneti na Đetinju,jer postoji mogućnost da nećemo imati dovoljan broj sudija merača na stazi.Što se čuvarki tiče,ove godine su unete u pravilnik njihove minimalne dimenzije.
Ne želim da plašim nikog od takmičara, niti da pretim kontrolama, već želim samo da skrenem pažnju na moguće probleme.I u ime nas sudija, obećavam nultu toleranciju ukoliko bude bilo kakvih prekršaja.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
http://www.ribolovci.org.rs/images/2017_ucesnici_musica_drzavno_prvenstvo.pdf

Vrh Dno