Maricu, dosta si toga ispravnog napisao. Ima sigurno boljih musicara od takmicara ali nisam bas siguran da su svi sa foruma. Naprosto, ljudi uzivaju u musicarenju i takmicenje ih ne interesuje. Nisi u pravu da nema KLANOVA ima i to jedan u kome su Tihi, Oholi, Todorovic od takmicara. Ako postoji drugi onda smo to mozda Baki, ti i ja koji nismo takmicari i cini mi se vucemo na Mitinu stranu.maric je napisao(la):Tihi iskreno mislim da nisi u pravu. Na ovom forumu ima ljudi koji se ne takmice ali su dovoljno kompetentni da daju savet. Neki od njih su 5× bolji musicari a iskreno i takmicari od ove ekipe koja se trenutno takmici. Da se ne lazemo. Cinjenica jeste da predsednici klubova odlucuju o Pravilniku ali iskreno ko je od vas predsednika kompetentan da uopste nesto odlucuje jer je vecina pocela juce da musicari i da se takmici. Reci da nije tako. Citava moja poenta ove price je da se ukljuce jos neki pojedinci i da iznesu svoje vidjenje stvari kako bi trebalo i sta misle. A onda ti kao covek sirokih shvatanja izvuces pametne zakljucke odavde i predlozis na sastanku. Sto ja da osnivam klub kad ste svi pismeni i koristite mozag i jad procitate ideju mozete da je predlozite na usvojenje.
U pravu je prvi klan kad kaze odprilike " pravilnik je napisan i usvojen od klubova i kome se ne svidja ne mora da ucestvuje". E sad da li je to ispravno ili nije toje druga prica.
Tihi koja je tvoja uloga u organizaciji Lige? Sta si ti u celoj prici, portparol ili samo takmicar? Jebo te, ti si najpametniji i sve znas, delis savete svima ?
A gdin predsednik Todorovic umesto da gasi on jos potpiruje vatru pa neke naziva "portparolom MM", ovo MM je Milan Martic za neupucene. E moj Todorovicu, tako se ne propagira Liga i takmicarski ribolov! Pa vi bi ste uz pomoc Mix-a Mitu na kolac nabili, obesili, streljali.. uz put i omalovazavali Milanceta kao coveka, zbog famoznih brkova za koje jos nismo sigurni da li su ok ili ne. Umesto da radite na tome da omasovite ligu sa mladim takmicarima, da organizujete mitinge i kampove za obuku mladih a i nas starih vi lecite vase komlekse. Za takmicenje na Sp i EP ne treba vam liga, primer je La Bobo.
Cini mi se da ovaj forum postaje polako Takmicarski forum tj. ko sto rece jedan moj prijatelj i veliki poznavalac FF, "Forum Svetskog prvaka Oholog" ja bih dodao i Tihog.
Pozdravljam Vas sa zeljom da unapredite i omasovite Ligu. Sve njabolje i ZIVELi