MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
maric je napisao(la):
Tihi iskreno mislim da nisi u pravu. Na ovom forumu ima ljudi koji se ne takmice ali su dovoljno kompetentni da daju savet. Neki od njih su 5× bolji musicari a iskreno i takmicari od ove ekipe koja se trenutno takmici. Da se ne lazemo. Cinjenica jeste da predsednici klubova odlucuju o Pravilniku ali iskreno ko je od vas predsednika kompetentan da uopste nesto odlucuje jer je vecina pocela juce da musicari i da se takmici. Reci da nije tako. Citava moja poenta ove price je da se ukljuce jos neki pojedinci i da iznesu svoje vidjenje stvari kako bi trebalo i sta misle. A onda ti kao covek sirokih shvatanja izvuces pametne zakljucke odavde i predlozis na sastanku. Sto ja da osnivam klub kad ste svi pismeni i koristite mozag i jad procitate ideju mozete da je predlozite na usvojenje.
Maricu, dosta si toga ispravnog napisao. Ima sigurno boljih musicara od takmicara ali nisam bas siguran da su svi sa foruma. Naprosto, ljudi uzivaju u musicarenju i takmicenje ih ne interesuje. Nisi u pravu da nema KLANOVA ima i to jedan u kome su Tihi, Oholi, Todorovic od takmicara. Ako postoji drugi onda smo to mozda Baki, ti i ja koji nismo takmicari i cini mi se vucemo na Mitinu stranu.
U pravu je prvi klan kad kaze odprilike " pravilnik je napisan i usvojen od klubova i kome se ne svidja ne mora da ucestvuje". E sad da li je to ispravno ili nije toje druga prica.
Tihi koja je tvoja uloga u organizaciji Lige? Sta si ti u celoj prici, portparol ili samo takmicar? Jebo te, ti si najpametniji i sve znas, delis savete svima ?
A gdin predsednik Todorovic umesto da gasi on jos potpiruje vatru pa neke naziva "portparolom MM", ovo MM je Milan Martic za neupucene. E moj Todorovicu, tako se ne propagira Liga i takmicarski ribolov! Pa vi bi ste uz pomoc Mix-a Mitu na kolac nabili, obesili, streljali.. uz put i omalovazavali Milanceta kao coveka, zbog famoznih brkova za koje jos nismo sigurni da li su ok ili ne. Umesto da radite na tome da omasovite ligu sa mladim takmicarima, da organizujete mitinge i kampove za obuku mladih a i nas starih vi lecite vase komlekse. Za takmicenje na Sp  i EP ne treba vam liga, primer je La Bobo.
Cini mi se da ovaj forum postaje polako Takmicarski forum tj. ko sto rece jedan moj prijatelj i veliki poznavalac FF, "Forum Svetskog prvaka Oholog" ja bih dodao i Tihog.
Pozdravljam Vas sa zeljom da unapredite i omasovite Ligu. Sve njabolje i  ZIVELi

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Maricu, dosta si toga ispravnog napisao. Ima sigurno boljih musicara od takmicara ali nisam bas siguran da su svi sa foruma. Naprosto, ljudi uzivaju u musicarenju i takmicenje ih ne interesuje. Nisi u pravu da nema KLANOVA ima i to jedan u kome su Tihi, Oholi, Todorovic od takmicara. Ako postoji drugi onda smo to mozda Baki, ti i ja koji nismo takmicari i cini mi se vucemo na Mitinu stranu.
U pravu je prvi klan kad kaze odprilike " pravilnik je napisan i usvojen od klubova i kome se ne svidja ne mora da ucestvuje". E sad da li je to ispravno ili nije toje druga prica.
Tihi koja je tvoja uloga u organizaciji Lige? Sta si ti u celoj prici, portparol ili samo takmicar? Jebo te, ti si najpametniji i sve znas, delis savete svima ?
A gdin predsednik Todorovic umesto da gasi on jos potpiruje vatru pa neke naziva "portparolom MM", ovo MM je Milan Martic za neupucene. E moj Todorovicu, tako se ne propagira Liga i takmicarski ribolov! Pa vi bi ste uz pomoc Mix-a Mitu na kolac nabili, obesili, streljali.. uz put i omalovazavali Milanceta kao coveka, zbog famoznih brkova za koje jos nismo sigurni da li su ok ili ne. Umesto da radite na tome da omasovite ligu sa mladim takmicarima, da organizujete mitinge i kampove za obuku mladih a i nas starih vi lecite vase komlekse. Za takmicenje na Sp  i EP ne treba vam liga, primer je La Bobo.
Cini mi se da ovaj forum postaje polako Takmicarski forum tj. ko sto rece jedan moj prijatelj i veliki poznavalac FF, "Forum Svetskog prvaka Oholog" ja bih dodao i Tihog.
Pozdravljam Vas sa zeljom da unapredite i omasovite Ligu. Sve njabolje i  ZIVELi

To sto se ne slazemo svi u misljenjima, ne znaci da smo sa istomisljenicima napravili klan. Niti ja, niti Mita, niti bilo ko treci.

Svoju ulogu u ligi sam dosta puta objasnio ovde, da se ne bih ponavljao, prelistaj ranije postove. Daleko od toga da sam najpametniji, samo tvrdim (iliti pravim se pametan) ono u sta sam siguran, a to se manje-vise odnosi na Pravilnik koji poznajem odlicno. A poznajem ga ne zato sto sam pametniji od drugih vec zato sto sam seo i naucio ga. I ne vidim nista lose u tome da shodno pravilniku i savetujem ljude koji ga ne poznaju dovoljno ili uopste.

Za neupucene, ja sam u veoma korektnim odnosima sa Milancetom, nikako ga ne bih nabijao na kolac :) U kakvom je on odnosu sa Mixom, ne ulazim u to, niti u bilo cije licne odnose! A smatram da sam duzan da "zagovaram" postovanje Pravilnika, bezobzira na to ko nije postupao po pravilima. Nista licno. Pravila su tu da bi se postovala i smatram da svako ko ih ne postuje treba da bude kaznjen shodno propisanim merama.
U ligi 2015. bilo je propusta i odgovorni su snosili posledice. To je korektno zavrseno, ne znam sto se vise hvatate za tu ligu. Bezobzira ko je "sudija" a ko "tuzeni" u tom slucaju :) sto se mene tice bitno je da je pravilnik ispostovan, a odluke su donete na nivou saveza sportskih ribolovaca Srbije, ne izmedju takmicara ili "klanova" kako je spekulisano.
A jos bitnije je da svi izvucemo pouku iz tog dogadjaja.

Sto se tice omasovljenja lige, sama cifra od 24 zainteresovanih takmicara je u porastu u odnosu na proslu godinu (14 takmicara). Mislim da to dovoljno govori da li je dobar pravac u kom idemo ili nije.

A da bi neko dobio status reprezentativca, da ode na EP ili SP kao La Bobo, mora prvo da se kvalifikuje kroz izborno takmicenje, sto je on i ucinio. Ne vladas informacijama. Izborno takmicenje (LIGA SRBIJE) jeste preduslov da se ode na evropsko ili svetsko prvenstvo.

E vidis - ovo se zove edukacija, a po tvom misljenju, ja se sad pravim pametan.
Za mnoge stvari oko takmicenja ne vladate informacijama (cast izuzecima), a kad neko pokusa da vas edukuje, onda je on pametnjakovic, clan klana, nabijac na kolac itd.

Pozdrav, Tihomir

Sent from my iPad using Tapatalk

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Ivke,
treba liga.
Po pravilniku discipline Musica
prvih 10 ima status reprezentativca.
Uslov za nastupanje na EP i SP
Je liga sa minimum osam klubova i 12 takmicara
I da je takmicar plasiran medju 10.
La Bobo bez lige nebi mogao na svetsko.
Plasirao se na, mislim, 7.mesto.
Jedini je imao sredstva da sam isfinansira put.
Zasto ne bi isao.

Fips mouche pored ekipa prihvata i
pojedinacne takmicare.
Dosta zemalja salje pojedince.
U Bosni 5 ili 6 reprezentacija su imalenod jednog do tri takmicara.
Regularno ucestvovali u takmicenju u individualnoj konkurenciji.

Sad, sve na stranu,
posteno i bez navlacenja na bilo ciju stranu.
Ja nemam nista licno protiv Milana Martica,
I sve je nastalo kad smo pokusali da preciziramo rupe
koje on trazi u pravilniku.
On je prvi poceo da vredja i da ne navodim sta je sve rekao "svim takmicarima".

I dalje tvrdi da je spirala i brk dozvoljena u okruzenju.

Veruj mi nije nigde, svud se obe stvari smatraju indikatorom.
Kazem za CRO BIH CG SLO

Znam da je na forumu nazivanje brka droperom...
I sve ovo sto se pisalo u nazad sprdnja i zajebancija.

Mene ne zanima rat koji Milan Martic vodi protiv Ivana Randjelovica.

Milan martic je sam napravio tenziju.

Sudija I.Randjevovic Mix je uvideo nedozvoljeni sistem, prijavio i nastalo je sve sto je nastalo.
Covek se lepo povukao, kad je video kuda ovo vodi.
Mi takmicari i klubovi nismo mogli, niti smo imali pravo da se mesamo u rad sudije i delegata.
Oni su odlucili kako da kazne Milana Martica.

I sve krece od toga i od "opterecenosti Mix Masterom"
od strane Milana Martica.

Kroz ligu ove dve godine je proslo dvadesetak ljudi
Bice ove godine jos nekolicina novih.
Svi mi komuniciramo medjusobno,
Srecemo se, da kazem i druzimo na vodi i van nje.

Velika vecina imas imena iz prve i druge lige ce ti potvrditi
Njegovu opterecenost Mixom. Kroz svako vidjanje provlaci Mixa.
Kako bi liga bila ovakva
Kako bi bila onakva...
Sta je bilo izmedju njih mene i vecinu nas iz MLS ZMK SSRS
ne zanima.
A s druge strane od Ivana Randjelovica, i ja i drugi, nismo culi
Nista lose s njegove strane.

Tako da ne vidim zasto smo mi razapelu Mitu.
.............

A s druge strane, sto neko rece, mislim Maric
sigurno postoje vrhunski musicari koji se ne takmice(ima ih i na forumima i van njih)
to stoji.
Takmicenje ih ne zanima, i pitanje je kako bi se snasli, sto neki znaju da kazu.
Ja sam rekreativac....
Zasto bi bio problem da ljudi koji vole da se takmice
da se oni prozivaju.

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
I samo jos oko klana Tihi, oholi u Todorovic
To ne postoji.
Pojasnjenje
Svaki klub ima ovlascenog predstavnika
I mi u svojoj grupi diskutujemo o svemu
Predlazemo kalendar
Pravilnik
I dr.
Skoro svaku odluku smo doneli jednoglasno.
Sa Marticevim klubom imamo izvanrednu saradnju.
Vlada Markovic je izvanredan covek i drug...

Mi smo u ZMK SSRS iz jednog razloga
A to je takmicarsko ili sportsko musicarenje.

Neko voli da doceka svitanje nq vodi i prvo rojenje...
Neko lovi iskljucivo suvom
Neko nimfom ili strimerom.
Neko iskljucivo lipljana na drini
Ima nas svakakvih...
Neko voli becernji skok i na vodu izlazi pred mrak.

Ali imaju i oni koji pored necega navedenog gore
Vole i takmicenje.
Maricu nije merljivo da bi vrhunski musicar
Napravio bum na takmicenju
I sam si se takmicio i znas koliko faktor srece moze da utice na rezultat.

Pozdrav svima

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Nije Vlado naravno pa jbt ti si napravio Bum u Bosni i Mita i Oholi su bili ispod tebe. E sad ne pricam bre o slobodnjacima vec o ljudima koji su se ranije takmicili bre jbt Pop, Nesa itd. I veruj mi da bi se odlicno snasli ;)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Tihi, ja za Ligu znam jos pre nego sto ste Todorovic i ti saznali za musicarenje. I znam ko i na kakav nacin stice status reprezentativca. I znam da treba da se postuje pravilnik bez obzira na to kakav je a mozda je i nakaradan. Ali nije sustina u tome. Sustina je u Vama  i vasem ponasanju.
Ne birate sredstva da isturite sebe u prvi plan. Pecate po potocicima i dusate se u grudi. Ako je Pravilnik jedina stvar koju ste uradili za Ligu, svaka vam cast. Ako vam je privremeni broj od 24 ucesnika Lige neko merilo dodajte i mene na taj spisak. A mozete da dodate i sve clanove foruma ako vam je mnogo bitno. Zapravo Liga nije ni pocela, vecina potencijalnih takmicara nije ni dozvolu izvadila , mnogi ce odustati zbog finansija a neki su i na sluzbenom putu. A cini mi se da bi najsrecniji bili da Liga ima sto manji broj clanova kako bi ste vi izasli u prvi plan. Pa jos kad bi Mita i Markovic odustali... Ne bi bilo kraja vasoj sreci.
Zelim vam puno srecu u vasem Ligaskom svetu.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Posto sumnjam da bi Lance Egan, Devin Olsen i drugi USA reprezentativci ( drug i treci na poslednjih nekoliko Sp) pecali tj. trenirali sa brkom, za koji tvrdite da je zabranje, dajte mi taj clan FIPSa da se i sam uverim. Unapred hvala

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
iscekujem i ja taj pravilnik ,evo koliko vidim na ovome ,,,  pravilo flips,
Ako takmicar  vise od jedne  musice navezuje na predvez  onda je i dozvoljena upotreba  bocnih spojeva (brk)  na predvezu ,,,
Na predvez nije dozvoljeno  dodavati dodatne materijale koji plivaju ili tonu ..
Na prevezu  je dozvoljena upotreba prstena 3 komada maximalno 3mm promjera ,,  na prstenu mogu biti najvise 3 cvora 

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Tihi, ja za Ligu znam jos pre nego sto ste Todorovic i ti saznali za musicarenje. I znam ko i na kakav nacin stice status reprezentativca. I znam da treba da se postuje pravilnik bez obzira na to kakav je a mozda je i nakaradan. Ali nije sustina u tome. Sustina je u Vama  i vasem ponasanju.
Ne birate sredstva da isturite sebe u prvi plan. Pecate po potocicima i dusate se u grudi. Ako je Pravilnik jedina stvar koju ste uradili za Ligu, svaka vam cast. Ako vam je privremeni broj od 24 ucesnika Lige neko merilo dodajte i mene na taj spisak. A mozete da dodate i sve clanove foruma ako vam je mnogo bitno. Zapravo Liga nije ni pocela, vecina potencijalnih takmicara nije ni dozvolu izvadila , mnogi ce odustati zbog finansija a neki su i na sluzbenom putu. A cini mi se da bi najsrecniji bili da Liga ima sto manji broj clanova kako bi ste vi izasli u prvi plan. Pa jos kad bi Mita i Markovic odustali... Ne bi bilo kraja vasoj sreci.
Zelim vam puno srecu u vasem Ligaskom svetu.

Zbog takvog stava i imas problem, a i lazes i izmisljas valjda ne bi li nekog zaludnog ubedio u nase lose namere.

Da znas kako se stice status reprezentativca ne bi ovde lupao gluposti i prozivao coveka koji je apsolutno legalno stekao taj status i otisao na medjunarodno takmicenje! Ali da da, sad ces napisati da se salis, stara smesna fora....

Posto poznajes istoriju musicarenja, da te oplemenim sa par informacija posto idalje pricas prazne price!

Prva liga odrzana u Srbiji je bila 2012. godine, u to vreme smo i Todorovic i ja musicarili.

U prvoj ligi 2012 je bilo 9 takmicara zato sto nisu svi bili obavesteni. Vidis, da je neko obavestio prvaka drzave u FC da se odrzava prvenstvo drzave u FF, uzeo bih ucesce skoro sigurno, posto nemam problem da stanem na crtu i dostojanstveno izgubim. I tom svojom osobinom se ponosim. Od 2015 pa na dalje svake godine smo obavestavali (najvise Vlada Todorovic) sve znane i neznane musicare Srbije o ligi i zvali ih da uzmu ucesce, tako si i ti bio uredno obavesten i pozivan kao i mnogi drugi!! Nije bilo neobavestenih, izuzev onih za koje ne znamo da postoje.

Ne znam sto imate problem Todorovicom i sa mnom, ali i pre pocetka svega ovoga, pre cetri godine, dobili smo informaciju da je liga neodrziva zato sto postoje ljudi sa stavom kao tvojim, da ce te kenjati, kuditi, izmisljati, poturati, lagati, samo iz licne sujete!

Da je nasa samopromocija jedina vizija, druze moj, ne bismo jurili i pomagali po celoj Srbiji ljude da se prikljuce i ukljuce u ligu. Da nam je samopromocija bitna, napravili bismo ligu od 9 takmicara drugara i svi bismo bili u reprezentaciji!

Videcemo koliko ce nas biti ove godine pa o tome suditi, ali zasigurno dosta vise nego prosle. I jeste da ce neki odustati od lige zbog finansija i drugih razloga, ali sigurno ne zbog Vlade i mene.

I ti si pozvan da dodjes da pokazes sta znas, vrlo rado bih stao na crtu svima, ne zato sto mislim da bih bio bolji vec zato sto od svakog ima po nesto da se nauci.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Posto sumnjam da bi Lance Egan, Devin Olsen i drugi USA reprezentativci ( drug i treci na poslednjih nekoliko Sp) pecali tj. trenirali sa brkom, za koji tvrdite da je zabranje, dajte mi taj clan FIPSa da se i sam uverim. Unapred hvala

Odakle ti znas kako oni treniraju?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
ivke, imas nekoliko racunara pa nadji fipsov pravilnik na netu ;) verujem da ih nisi kupio na kg :D, pritisnes dugmence, ukljucis..... Nemoj da kasljes u monitor da im ne preneses neki virus... :) i tako

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Tihi, ne samo sve da znas nego si i nevaspitan i neotesan a i lazes kako zines. Kakav si ti prvak drzave u FC? Ti jesi pobedio na takmicenju u FC, do duse uz pomoc vetra, ali to nije bilo nikakvo zvanicno prvenstvo, vec takmicenje koje je organizovao Djole.
Nisam zeleo da omalovazavam La Boboa, ako je tako ispalo njemu se najiskrenije izvinjavam.
I nije prvo prvenstvo Srbije u FF bilo 2012. godine nego neku godinu pre i imalo je 15-ak takmicara a na jednom od tih kola sam i ja prisustvovao u svojstvu posmatraca. Imam mnogo godina i nemam potrebe nikome da se dokazujem i lecim komplekse i takmicenje sa te strane  me ne interesuje. Voleo bih da Liga zazivi i privuce sto vise mladih.
Ne svidja mi se vas stav, narocito tvoj i zamolio bih te da biras reci kad se meni obracas jer sam i ja do sada o tome vodio racuna.
A sto se Amera tice, ne znas ti sve, znam pomalo i ja nesto.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
oholi je napisao(la):
ivke, imas nekoliko racunara pa nadji fipsov pravilnik na netu ;) verujem da ih nisi kupio na kg :D, pritisnes dugmence, ukljucis..... Nemoj da kasljes u monitor da im ne preneses neki virus... :) i tako

Cini mi se da si mi predlozio nesto po principu " ne obracam ti se, ne obracaj mi se"?
Bolje bi ti bilo da izbacis neki novi SBS. Valjda si nabavio kvalitetnu kameru u Kini.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Kad prestanes da uzimas moje ime u usta ispostovacu to. Vrlo rado.
A drago mi je da ti se dopadaju moji SBS-ovi. I nije mi drago da se prepirem sa tobom niti sa drugima.

Vrh Dno