MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
E da, Eko samo da te podsetim, do pre neki dan nisi znao da treba trener za državno pa si na kraju ovde saznao. Dakle, ne pišu se samo gluposti, kako si ih nazvao.  ;)

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
markomilacic je napisao(la):
2s9bngm.jpg

6qcgf7.jpg

sledeći sistem takođe predstavlja indikator trzaja i jasno je da se ne ponaša kao obican monofilni deo sistemama...

2exlxyv.jpg

i na kraju čuveni brkovi...

33msj1j.jpg

i naravno slika koja pokazuje čemu ovaj sistem služi...
2820x1h.jpg

meni ovo apsolutno liči na običan plovak...

ovo je član fipa koji sve ovo zabranjuje ili već kako hoćete...
28.3. Neither sinking nor floating devices may be added to the leader

U kom kontekstu u filmu se koriste sistemi sa 1. 2. i 3. slike?

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Pozdrav Darko,

Film je ko je malo pratio zapravo promocija određenog brenda a nikako pokazatelj pripreme za bilo kakvo takmičenje...
Ljudi demonstrirajući tehniku nimfarenja... reklamiraju štapove i strune... a ja sam slike izneo jer neko u ovoj temi reče da ta dvojica u filmu ne bi koristili tehnike koje nisu dozvoljene na takmičenju pa sam slike postavio kao demant toga...

Baki,
sve što sam napisao je prilično konkretno, sve situacije koje navedeš su pokrivene pravilnikom, a deo gde se zastane samo se uključi mušičarska logika, ne plovkaroška ili varaličarska već mušičarska... medju nama na takmičenju uopšte ne vlada ovakva atmosfera, već je skroz druga slika... ljudi koji ovo pročitaju šta se ovde piše poslili bi kao da mi tamo ratujemo...

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Marko,
film sam odgledao, zato i pitam u kom kontekstu su slike sa 1. 2. i 3. slike. Sistem sa prve  slike je cini mi se sluzio samo da se uporedi sistem sa indikatorom u odnosu na evropski stil nimfarenja. Mislim da su i sistemi sa 2. i 3. slike samo prikazani kao moguci, a da samo sistem sa brkovima koriste u filmu.
Mozda sam negde nesto prevideo, jer sam film gledao sam jednom i to vrlo cesto punecu moju omiljenu lulu sa omiljenim duvanom. :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne možete da ratujete zbog takmičarskog kodeksa, što je obuhvaćeno i pravilnikom  ;) A da je neka dobra atmosfera, nije. Treba biti realan. I nije mušičarenje jedina disciplina gde je takva situacija.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Baki-Pa je napisao(la):
E da, Eko samo da te podsetim, do pre neki dan nisi znao da treba trener za državno pa si na kraju ovde saznao. Dakle, ne pišu se samo gluposti, kako si ih nazvao.  ;)

Baki, laž je da sam ovde saznao, nađi mi to gde je neko napisao pre mene kad sam pitao u vezi toga?
Ne znam od kud ti to?
A za gluposti da se pišu to i dalje stoji, ne znam samo od kud tolika želja i inspiracija za tim.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Aj da ne razvodnjavamo, za trenere se znalo još prošle godine. Kako to da te nisu već tada obavestili o tome onin koji vode ovu ligu i oni koji pokušavaju svim silama da se umuvaju u rukovodstvo?

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Baki, ne brini ti tu brigu, moj klub pitanje trenera završio je.

Nego reci ti meni gde je to mene neko obavestio putem foruma u ovoj grupi da nam treba trener ili si opet gluposti počeo da lupaš?
Kad si već spomenuo očekujem odgovor.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
U nekoj temi se pominjalo, možda baš u ovoj. Čak sam vam dao i predlog kako da rešite taj problem. Dobro se sećam da si baš ti doveo, u neku ruku, u pitanje učestvovanje tvoje ekipe u ligi. Jel bilo tako ili se varam?

markomilacic

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2015.
Broj reagovanja
0
Darko,

Feder ne znam kako može biti dozvoljen jer ne znam kako bi se takav deo sistema merio od čvora do čvora... razvučen ne razvučen.. iznad ili ispod 30 cm... kako god.. na dalje sistem sa dodacima na predvezu sigurno nije dozvoljen taj clan sam već naveo u prvom postu možeš da pogledaš...
što se tiče brka on je u našem pravilniku ograničen na 5 mm... tj viškovi na čvorovima... što bi u suštini moglo da znači da nije potpuno zabranjen...

Baki, ne mogu da se setim da si se recimo na Grdacu osećao neprijatno niti da si osetio bilo kakvu tenziju mislim na takmičenje, što se tiče lige tu nisi svedok... što bi značilo da prenosiš nečiji stav... jedina tenzija koju sam ja primetio i koja je nestala je bila izmedju mite i mixa... sve ostalo je izmišljotina...

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Jeste, bilo je riječi o tome u ovoj temi.
Ali Ja sam pokrenuo to pitanje a ne neko drugi, tako da o treneru nisam saznao od nekoga drugoga na forumu.

Bio sam revoltiran tim pravilom koje našu ligu može samo da oslabi a ostalim učesnicima da poveća troškove.
Jer imamo par klubova koji imaju samo jednog takmičara koji snosi sve troškove a sad im se na teret stavlja još trener.

Ali i to je se sredilo tako da idemo dalje.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Mare druze jedno pitanje. Gledam ove slike iz Modern nymphinga  koja od njih nije Fips legalna? Nista ne razumem.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
mariću, ako ne znaš koja nije legalna onda ne znam što bi se takmičio...  :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Eko brate gledam ove  slike i trayim da mi neko objasni sta od ovih slika nije legalno?

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
markomilacic je napisao(la):
Darko,

Feder ne znam kako može biti dozvoljen jer ne znam kako bi se takav deo sistema merio od čvora do čvora... razvučen ne razvučen.. iznad ili ispod 30 cm... kako god.. na dalje sistem sa dodacima na predvezu sigurno nije dozvoljen taj clan sam već naveo u prvom postu možeš da pogledaš...
što se tiče brka on je u našem pravilniku ograničen na 5 mm... tj viškovi na čvorovima... što bi u suštini moglo da znači da nije potpuno zabranjen...

Baki, ne mogu da se setim da si se recimo na Grdacu osećao neprijatno niti da si osetio bilo kakvu tenziju mislim na takmičenje, što se tiče lige tu nisi svedok... što bi značilo da prenosiš nečiji stav... jedina tenzija koju sam ja primetio i koja je nestala je bila izmedju mite i mixa... sve ostalo je izmišljotina...
Postavio sam vrlo konkretna pitanja vezano za film , ne tvrdim da on nesto dokazuje ili ne, ali tvoje slike koje si postavio sigurno ne dokazuju nista!
1. slika  u filmo prave poredjenje pecanja sa indikatorom u odnosu na evropski stil nimfarenja.
2. i 3. slika i sistemi  na njima u filmu se pokazuju oko 5-10 sec i to ka tehnike koje se jos koriste.
Koriste samo sistem sa predzadnje slike, za koji ja ne tvrdim da li je pravilan ili ne.

Vrh Dno