markomilacic je napisao(la):![]()
![]()
sledeći sistem takođe predstavlja indikator trzaja i jasno je da se ne ponaša kao obican monofilni deo sistemama...
![]()
i na kraju čuveni brkovi...
![]()
i naravno slika koja pokazuje čemu ovaj sistem služi...
![]()
meni ovo apsolutno liči na običan plovak...
ovo je član fipa koji sve ovo zabranjuje ili već kako hoćete...
28.3. Neither sinking nor floating devices may be added to the leader
Baki-Pa je napisao(la):E da, Eko samo da te podsetim, do pre neki dan nisi znao da treba trener za državno pa si na kraju ovde saznao. Dakle, ne pišu se samo gluposti, kako si ih nazvao.![]()
Postavio sam vrlo konkretna pitanja vezano za film , ne tvrdim da on nesto dokazuje ili ne, ali tvoje slike koje si postavio sigurno ne dokazuju nista!markomilacic je napisao(la):Darko,
Feder ne znam kako može biti dozvoljen jer ne znam kako bi se takav deo sistema merio od čvora do čvora... razvučen ne razvučen.. iznad ili ispod 30 cm... kako god.. na dalje sistem sa dodacima na predvezu sigurno nije dozvoljen taj clan sam već naveo u prvom postu možeš da pogledaš...
što se tiče brka on je u našem pravilniku ograničen na 5 mm... tj viškovi na čvorovima... što bi u suštini moglo da znači da nije potpuno zabranjen...
Baki, ne mogu da se setim da si se recimo na Grdacu osećao neprijatno niti da si osetio bilo kakvu tenziju mislim na takmičenje, što se tiče lige tu nisi svedok... što bi značilo da prenosiš nečiji stav... jedina tenzija koju sam ja primetio i koja je nestala je bila izmedju mite i mixa... sve ostalo je izmišljotina...