Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
A sto se tice pecanja, iskreno...razdvojio sam ono sto mi je primarno, a to je porodica, zbog nje sam ovde i hobi/jedan od mnogih i on mi je sekendaran i potpuno nebitan u ovom trenutku..
U delu koji svakodnevno obilazim, po zakonu je zabranjen sportski ribolov i sad znam da ti to tesko pada/ko i tvom guruu i mentoru, Ja se pridrzavam slova zakona, postujem svako slovo zakona, jer nije tesko biti fin...bez tih tvojih smajlija, malo su degute!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
A sto se tice pecanja, iskreno...razdvojio sam ono sto mi je primarno, a to je porodica, zbog nje sam ovde i hobi/jedan od mnogih i on mi je sekendaran i potpuno nebitan u ovom trenutku..
U delu koji svakodnevno obilazim, po zakonu je zabranjen sportski ribolov i sad znam da ti to tesko pada/ko i tvom guruu i mentoru, Ja se pridrzavam slova zakona, postujem svako slovo zakona, jer nije tesko biti fin...bez tih tvojih smajlija, malo su degute!
PROTA71 je napisao(la):
Ma ne treba, ma jooook, nemam Ja takve skrivene motive..vise onako malo da probam da zagrebem ispod te tvoje povrsnosti, te vrlo cesto ispoljavane potrebe za opstenje sa pripadnicima istog spola!!!
Vrlo cesto savetujes bez ikakve potrebe za tim, pa me cisto interesuju one osnovne stvari, skolska sprema, zaposlenost, zivot mimo foruma i advokatore Aj-Aja!!!
Izvinjavam se ako sam bio previse indiskretan...nemam nikakve skrivene namere, nikakve ironije u glasu niti nipodastavanja tvojr licnosti i dela.
bez smajlija? sad primetih ?nekoliko postova si napisao bez obaveznih desetak smajlija , ponavljanja istog slova pedeset puta i izrazavanja u stihovima ? da se nisi mozda naljutio na mene ?
ti si povrsan . toliko se koncetrises na mog gurua da nisi lepo procitao . baki kada se naljuti hoce da mu duvam u pistaljku . ja nikada ne pokazujem potrebu da opstim sa istim polom .
i odakle ti znas sta meni tesko pada? ti ces da meni drzis slovo o ponasanju na ribolovnoj vodi ? od koga si cuo da sam negde pecao gde je zabranjeno ? slobodno napisi ako nesto znas .
cela ova nasa prepiska se zasniva na tvojim pretpostavkama . lepo sam ti napisao neki post gore... sta tebe briga ko je meni drug? da li to tebe ugrozava nesto? ko si ti da ti se ja pravdam? lepo ti kazem brini svoju brigu i otkaci se od mene .

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Eto opet si mi agresivan, to bas dugo potiskujes u sebi...??
Kao prvo, nije lepo da tako pricas sa starijima od sebe, sam si rekao i elokvetnijim, ja bih dodao o pametnijim i spremnijim sl nek to bude nasa mala tajna...
Drugo, ti si co'ece iz Trstenika sam poceo da pravis pricu o prijateljstvima i neprijateljstvima po forumima, pa kad dobijes packu, odmah se naljutis i kreces sa agresivnijim pristupom zadatoj temi(evo kao i sada)..
Trece, pomenuh lepo odnose sa istim polom, jer primetih da sam nudis ljudima sa foruma( meni) da se sa tvojom vedetom musicarenja, druzim na meni vrlo neprikladan nacin...posle je bilo trt mrt kad su psle neke opaske i argumentovane pricice tj.kad mi nisi imao odgovore na direktna pitanja, sad naravno to je bila ironija i sarkazam kod tebe dok je padalo izvinjenje...
Cetvrto, brecas mi se puno....frka neka, jesam li to cacno neobrano grozdje, Tamjaninku neku...c,c,c,c,c...mogao bi malo bolje da pripremis gradivo, jer ja tebe ne prozvah ni zakakav lopovluk i kradju, mada zaista bih mogao svasta da kazem za klanja po Moravi bolena, kojih koliko vidim ove godine/bas i nesto ne pecas u nekim pohvalim gabaritima...
Peto, pade mi tiket, oborise me Hrvati protiv Spanije na EURO2016...stoicki i skroz mirno i nasmejano podnosim poraz, tako da o ti razmisli da ne pokusavas miran svet da podje*avas na te seljacke fore naucene ili bledo kopirane od nekog nebitnog psiho bolesnika koji mrcvari isluzene ribnjacke maticnjake, pa se jos njima hvali na sva usta, svoja a i tvoja..
p.s stvarno nisam mislio da ce ova prica ici ovako daleko, u dosadu i koliko vidim da donosi nemir u tvoj duh i telo, pa see ovim putem JAVNO IZVINJAVAM SASITS na pricinjenom bolu i nemiru..evo obecavam , necu vise da te pominjem u bilo kom smislu, pecaj i uzivaj na nacin kako god ti to zeleo, idi i pecaj skim i kako hoces i naravno koliko hoce...Adios amigos, i bez ljutnje, bes/i srdzbu iskoreni, ili bar umanji, zivot je samo jedan, kvalitetno ga prozivi...pozdrav.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Jbg tetrapak zeza, tako da ima slovnih propusta, gramatickih gresaka verovatno al, prastaj te...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A ja mislio da je u takvom stanju zbog punog meseca.....  :doh:

http://www.pravda.rs/2016/06/19/pun-mesec-u-ponedeljak-donosi-masovno-ludilo-stravicno-upozorenje-astrologa/

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
Eto opet si mi agresivan, to bas dugo potiskujes u sebi...??
Kao prvo, nije lepo da tako pricas sa starijima od sebe, sam si rekao i elokvetnijim, ja bih dodao o pametnijim i spremnijim sl nek to bude nasa mala tajna...
Drugo, ti si co'ece iz Trstenika sam poceo da pravis pricu o prijateljstvima i neprijateljstvima po forumima, pa kad dobijes packu, odmah se naljutis i kreces sa agresivnijim pristupom zadatoj temi(evo kao i sada)..
Trece, pomenuh lepo odnose sa istim polom, jer primetih da sam nudis ljudima sa foruma( meni) da se sa tvojom vedetom musicarenja, druzim na meni vrlo neprikladan nacin...posle je bilo trt mrt kad su psle neke opaske i argumentovane pricice tj.kad mi nisi imao odgovore na direktna pitanja, sad naravno to je bila ironija i sarkazam kod tebe dok je padalo izvinjenje...
Cetvrto, brecas mi se puno....frka neka, jesam li to cacno neobrano grozdje, Tamjaninku neku...c,c,c,c,c...mogao bi malo bolje da pripremis gradivo, jer ja tebe ne prozvah ni zakakav lopovluk i kradju, mada zaista bih mogao svasta da kazem za klanja po Moravi bolena, kojih koliko vidim ove godine/bas i nesto ne pecas u nekim pohvalim gabaritima...
Peto, pade mi tiket, oborise me Hrvati protiv Spanije na EURO2016...stoicki i skroz mirno i nasmejano podnosim poraz, tako da o ti razmisli da ne pokusavas miran svet da podje*avas na te seljacke fore naucene ili bledo kopirane od nekog nebitnog psiho bolesnika koji mrcvari isluzene ribnjacke maticnjake, pa se jos njima hvali na sva usta, svoja a i tvoja..
p.s stvarno nisam mislio da ce ova prica ici ovako daleko, u dosadu i koliko vidim da donosi nemir u tvoj duh i telo, pa see ovim putem JAVNO IZVINJAVAM SASITS na pricinjenom bolu i nemiru..evo obecavam , necu vise da te pominjem u bilo kom smislu, pecaj i uzivaj na nacin kako god ti to zeleo, idi i pecaj skim i kako hoces i naravno koliko hoce...Adios amigos, i bez ljutnje, bes/i srdzbu iskoreni, ili bar umanji, zivot je samo jedan, kvalitetno ga prozivi...pozdrav.
svasta mi ti ovde naprica... da ne znam da si u soko banji pomislio bi da si u bogutovackoj.
po treci put ti kazem... pusti ruzne uspomene da izblede...probaj sa pecanjem.nemoguce da ne mozes da dobijes dva sata voljno da zabacis neki put

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Baki-Pa je napisao(la):
A ja mislio da je u takvom stanju zbog punog meseca..... 
http://www.pravda.rs/2016/06/19/pun-mesec-u-ponedeljak-donosi-masovno-ludilo-stravicno-upozorenje-astrologa/
baki ?? opet se dizes na suvu??  :D sto ne sedis na dnu vira  :doh:
sta se mesas dok odrasli razgovaraju  :D 

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Videli smo posledice, sad znamo i uzrok. Skupićemo 50 € za terapiju, ne brini.  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
koji si ti lik ?  :doh:  :D sta se desava sa tobom covece na izmaku pete decenije? ti si bas konfliktan lik  :tbumb: evo ovde cackas mene a u temi gradac dzaras tihog  :) tebi bas rupa trazi budzu?  ???

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Hoću da ti učinim uslugu, nisam bio u toj situaciji ali pokušavam da razumem.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
lepoto moja  :)  ti mi vec cinis uslugu  :tbumb: jebem te kao konja i uporan si da ucestvujes  :tbumb: hvala ti baki  :respect1: svako bi odavno pobegao da ga zajebavam kao tebe  :firends:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki , nemoj da budes bas toliko govedo . :( necemo da mesamo clanove porodice u ovo nase razgovaranje  :nowink:

Vrh Dno