Eto opet si mi agresivan, to bas dugo potiskujes u sebi...??
Kao prvo, nije lepo da tako pricas sa starijima od sebe, sam si rekao i elokvetnijim, ja bih dodao o pametnijim i spremnijim sl nek to bude nasa mala tajna...
Drugo, ti si co'ece iz Trstenika sam poceo da pravis pricu o prijateljstvima i neprijateljstvima po forumima, pa kad dobijes packu, odmah se naljutis i kreces sa agresivnijim pristupom zadatoj temi(evo kao i sada)..
Trece, pomenuh lepo odnose sa istim polom, jer primetih da sam nudis ljudima sa foruma( meni) da se sa tvojom vedetom musicarenja, druzim na meni vrlo neprikladan nacin...posle je bilo trt mrt kad su psle neke opaske i argumentovane pricice tj.kad mi nisi imao odgovore na direktna pitanja, sad naravno to je bila ironija i sarkazam kod tebe dok je padalo izvinjenje...
Cetvrto, brecas mi se puno....frka neka, jesam li to cacno neobrano grozdje, Tamjaninku neku...c,c,c,c,c...mogao bi malo bolje da pripremis gradivo, jer ja tebe ne prozvah ni zakakav lopovluk i kradju, mada zaista bih mogao svasta da kazem za klanja po Moravi bolena, kojih koliko vidim ove godine/bas i nesto ne pecas u nekim pohvalim gabaritima...
Peto, pade mi tiket, oborise me Hrvati protiv Spanije na EURO2016...stoicki i skroz mirno i nasmejano podnosim poraz, tako da o ti razmisli da ne pokusavas miran svet da podje*avas na te seljacke fore naucene ili bledo kopirane od nekog nebitnog psiho bolesnika koji mrcvari isluzene ribnjacke maticnjake, pa se jos njima hvali na sva usta, svoja a i tvoja..
p.s stvarno nisam mislio da ce ova prica ici ovako daleko, u dosadu i koliko vidim da donosi nemir u tvoj duh i telo, pa see ovim putem JAVNO IZVINJAVAM SASITS na pricinjenom bolu i nemiru..evo obecavam , necu vise da te pominjem u bilo kom smislu, pecaj i uzivaj na nacin kako god ti to zeleo, idi i pecaj skim i kako hoces i naravno koliko hoce...Adios amigos, i bez ljutnje, bes/i srdzbu iskoreni, ili bar umanji, zivot je samo jedan, kvalitetno ga prozivi...pozdrav.