KLUB BANOVANIH SA net-a

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
A covek sedi pored mene i smeje se, uclanio se pre godinu dana i lepo se predstavio...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sumadinac je napisao(la):
Ovaj prijavljeni iz Ivanjice ... Mikica
Ko je on ....
nema nikakvog posta .... a imam podatke na panelu da ti ulazis sa tog naloga
:-*
Simpsone, javi adminu na PP da Šumi ulazi sa te IP adrese, ne sa tog naloga, čisto da bi se preciznije izražavao.  :D

p.s.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tYDsxImH-Vk[/youtube]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Sumi sta ti je jebote pa on je zbog takvih stvari i otvorio forum. Ljudima iz Andrijevice je trazio pare sto ih promovise :D

Meni su jos ludji ti sto mu daju kintu i stvari, kao opcinjeni jebote. Naseli na pricu ultramegagiga velikog foruma a glupostima nakrcanih postova ima bezbroj. Fazoni tipa "pomozite forumu" kao ima velike troskove oko foruma a nema ni svoju bazu podataka ni fotografija. Prostor na serveru smesan, a forum free, ima samo troskove za hosting, sve u svemu mizerna cifra je u pitanju i to godisnja.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Goci je napisao(la):
:-*
Simpsone, javi adminu na PP da Šumi ulazi sa te IP adrese, ne sa tog naloga, čisto da bi se preciznije izražavao.  :D

Znas li kad je on Svakiju rekao kako je meni lako da pratim sve jer "imam servere" :hammer: :hammer:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
strashni je napisao(la):
:D :D :D :D :D
znači ˝fiktivac˝ - pa gde nađe taj reč  :doh:
I meni je rekao: "fiktivni clanovi nam ne trebaju"    :D :D :D
Kako fiktivan kad sam napisao 150 postova  ??? ... i to zamislite, ni jedan nije sa golim sisama i tetovazama !!!  :hammer: :hammer: :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ma i ja sam nešto načuo za te servere, šuška se... Magnat iz senke, vlasnik većeg broja servera...

35087d1346361945-hit-run-am-i-screwed-pics-inside-homer_simpson_rich_by_deadreligion.jpg

U ovoj vrećici je garant neki mali a moćni portabl server, čak i lepo piše "S", samo zamaskirano sa 2 crte.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
simpson H je napisao(la):
Sumi sta ti je jebote pa on je zbog takvih stvari i otvorio forum. Ljudima iz Andrijevice je trazio pare sto ih promovise :D

Meni su jos ludji ti sto mu daju kintu i stvari, kao opcinjeni jebote. Naseli na pricu ultramegagiga velikog foruma a glupostima nakrcanih postova ima bezbroj. Fazoni tipa "pomozite forumu" kao ima velike troskove oko foruma a nema ni svoju bazu podataka ni fotografija. Prostor na serveru smesan, a forum free, ima samo troskove za hosting, sve u svemu mizerna cifra je u pitanju i to godisnja.

Krivo ti što on ima bolji marketing  :D :D :D :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Od cega bolji marketing?Ko to jos uopste ima marketing od fly fishing foruma, otvoreni org li com? Ma pametan bre topke treba svi da zakljucamo vrata, samo nemam pojma od koga ce posle da prepisuje teme :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Možda i dole traže ovakvu zaštitu?

Prilozi

• nije-frka.jpg
    nije-frka.jpg
    39 KB · Pregleda: 159

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Kako nemaju, za kvadratic od 3x3cm na portalu koji niko ne otvara, MURINO je trazio od nase firme 150eura godisnje...A mozda nas je banovao sto necemo da dajemo novac da nosimo sinteticke majice sa njegovim natpisom...male plate u MUP-u  :bleh:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Upravo mi je sinulo! Topalko je sujeveran i misli da će prekosutra smak sveta, pa kad je već tako koristi priliku da banuje sve koje je godinama želeo da banuje, a nije smeo da ne bi pala vrednost reklame na MUP-u (Murinov Univerzalni Portal) zbog manjeg broja poseta!  :-*

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
A sta da radim ako mi sad bude trazio da platim sto sam 4 godine citao njegov forum?  :eek:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bez brige druže, mog ti dam njegov mobilni, pa mu uplati Post Netom. Ili da ga Bojan na PP pita za broj tekućeg računa.

Vrh Dno