KLUB BANOVANIH SA net-a

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Nisi me razumeo, lako bih ja organizovao placanje, nego bojim se da je mnogo velika cifra  :'(.

http://www.youtube.com/watch?v=AUUpZTYIUCw

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bože Falco, on tebi bananu, a ti njemu kitu... Mislim oblik je pogođen, ali simbolika... Da ne spominjemo upotrebnu vrednost! Šta skitom da radi, da se kurči? Zamisli ode na neki revir, oni mu traže da plati, on posegne za novčanik da plati, a tamo - kita.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Sumadinac je napisao(la):
Kako nemaju, za kvadratic od 3x3cm na portalu koji niko ne otvara, MURINO je trazio od nase firme 150eura godisnje...A mozda nas je banovao sto necemo da dajemo novac da nosimo sinteticke majice sa njegovim natpisom...male plate u MUP-u  :bleh:

Sta hoces ja sam Bogdanu Gawliku trazio 500e za isti toliki prostor, tako da je 150e dzabe :D Jos Svajcarska daleko bogatija od Poljske :hammer:

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Koliko god da mu das, malo je, a on ce ti se zahvaliti tako sto ce ti reci da on od toga nema nista, to si ti dobrovoljno uradio :)

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Kaze to si ti uradio za forum, za mene licno nisi uradio nista...Sto bi se reklo, daj za forum sta treba, ali spremi koverat za mene jer sam ti ja omogucio da das forumu, misilim tako sam ja to razumeo.

Secam se: Sumi, ako je problem novac, moze nesto od pribora ili materijala sto cu ja kasnije unovciti.....BITANGA!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
E sad zajebite vise, odoh ja da mu napisem na PM  ko sve ovde prica protiv njega. Znaci najglasniji su Goci, Sumaher, Falco, Pera,...E da i simpsona da prijavim, on je najgori... :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ne spominji mene, samo mi još fali da me dva puta banuje!  :'(

Prijavi falca, njega da prijaviš, i tog Simpsona.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
simpson H je napisao(la):
E sad zajebite vise, odoh ja da mu napisem na PM  ko sve ovde prica protiv njega. Znaci najglasniji su Goci, Sumaher, Falco, Pera,...E da i simpsona da prijavim, on je najgori... :hammer:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeli breeeeeeeeeeee, a Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!???????? :mad: :mad:
Aman pa triput sam banovan kod dotičnog Topalovića, mada kad se dobro setimi...niko se ni tada nije nesto posebno busao u grudi i da kaže dobru reč drotu za mene  :( Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh možda bi još bio drug Član "njeta"..

Šumi, ukoliko se dobro sećam...2011.god...kad beše takmičenje,znam da je bila frka oko pobednika...saznam Ja da je isto postupila "Družba od Vješala" from Niš...Mix se drzno protiv velikog Mmmm-a i zahtevao da njegov skladatelja muha mora pobediti na istom !!!! Iliiiiiiiiii se povlače ekipno sa bitisanja po njet-u...Dal Tole beše winner a Žakula u prvih 5  :nowink: + još neki Nišvilac!!!
E Šumi, Šumi....dugo si ti tamo i opstao  :D

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
simpson H je napisao(la):
Prijavi i mene kao pokretaca teme.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Zamislite, jedan moj odlican prijatelj poklonio klincima iz Plava i stap i materijale i profi stegu preko Murina . A ta ista stega zavrsila kod njega.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Ali ja stvarno mislim da nije za njega, jer covek ne zna dve koze da uslika, a da ne pricamo o tome da napravi musicu.

Mada, vidim da tamo na njegovom forumu prshte pohvale kako su slike velikog gospodina savrsene... pa mozda i neka muva padne... za izlozbu na topalovicima, naravno.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
E da, sad se setih. Da ne zaboravim da mu pomenem i Japanca u PM, ipak je on jedan od gorih :hammer:

Vrh Dno