Banovase i kompletan tim GRANDEPESCATORE, sest clanova foruma....Procitajte kako MURINO uslovljava privatnim porukama mog drugara i vezaca, uvodi nepisana pravila i cim mu ne zanosis jajca u krivini sledi ban! EVO IZBRISANOG POSTA SA NJIHOVOG SAJTA, SA ISKOPIRANIM PRIVATNIM PORUKAMA.
Zbog (ne)regularnosti i sve sto prati ovo takmicenje, JAVNO ISTUPAM iz predstojeceg takmicenja. Razlog za to je, prisila i izmisljanje novih NE PISANIH pravila i smaranja, ubijanja u pojam, od strane glavnog administratora putem privatnih poruka. Znaci privatne poruke idu:
Murino
Uto 18 Dec - 12:06 Tema: Sumadinac
Ovaj prijavljeni iz Ivanjice ... Mikica
Ko je on ....
nema nikakvog posta .... a imam podatke na panelu da ti ulazis sa tog naloga
ZAMOLI GA DA POSTUJE JEDNU MUSICU PRIJE NEGO SE TAKMICI
P.S.
Naravno ako ga poznajes ... a vidim po mojim podacima da ga poznajes jer si ga konektovao
Sumadinac
Uto 18 Dec - 12:10 Tema: Re: Sumadinac
To je moj vezac, ima racunar ispred sebe i konektuje se na forum, mozda se nekada konektovao sa mog racunara, zove se Milorad Nesovanovic. Takodje i Milic Mijatovic, Boskelja-Goran Boskovic i Slobodan Jovanovic ili FlyCarpenter. Zamolicu ga
Murino
Uto 18 Dec - 12:20 Tema: Re: Sumadinac
Šumi ! Ja sve te podatke imam ispred sebe, apsolutno !
A ovaj zadnji sa tvog spiska Fly Carpenter me ne interesuje jer nije prijavljen za FT takmicenje.
Boskelja je tu od ranije ... pa mi nije bitno odakle ce da salje muve ....znam da nije fiktivac i to je meni dovoljno
I Milic je OK ali i on bi trebalo da posalje bar jednu muvu ....
A ovaj neka posalje musice u bilo kojoj temi dok preksjutra ne pocne takmicenje ... naravno zbog objektivnosti neka takmicarske mušice pošalju sa drugog racunara !
Sumadinac
Uto 18 Dec - 12:25 Tema: Re: Sumadinac
Zbog kakve objektivnosti, pa nigde ne pise da clan mora da ima kacenih musica pre takmicenja, sta ako covek nece to da uradi, govorim napamet jer nije ovde kraj mene.
Murino
Uto 18 Dec - 12:32 Tema: Re: Sumadinac
Pa ako nece srecan mu put. Nece se on nešto ni ljutit jel tako kad do sada nema apsolutno nijedan post ! Ja ne sumnjam u nista!
Imao sam takav slucaj prosle godine sa IvanBogi .--- zamolio sam ga on je to uradio i nema brige
Ja sam ovo zamislio kao takmicenje ljudi sa foruma i tako ga i ostvarujem , da sam htio svjetske vezace prijavljene samo za FT takmicenje bilo bi ih bar 15/20 jos
Ovo znaci da administracija ima pravo da radi sta hoce, bas kao i prosle godine kada je na osnovu broja glasova u toku glasanja promenjen redosled nagrada kako ja ne bih osvojio nagradu koju poklanja moja firma, medjutim, sticajem okolnosti nije im poslo za rukom, pa i pored namestanja ta nagrada je ipak otisla u moje ruke tj. ruke ljudi koma sam poklonio nagrade! Posto administraciji nije poslo za rukom namestanje, stigla mi je privatna poruka, takodje od glavog administratora MURINA, gde mi se nareduje da svoju nagradu posaljem i menjam sa onim kome je bila namenjena. Za mene je to takmicenje bila igra i nije mi znacilo nista u zivotu, ali mi je zasmetalo. To je u stvari glavni razlog, zasto nasa firma nije zelela ove godine da ucestvuje kao sponzor, a odgovor administracije je jasan! Posto cu ja ovde biti banovan, jer bilo sta da neko napise u vezi foruma, a da to nije u korist administracije bude banovan! Pozdravljam sve kolege musicare, Gamarusa, Crnog i sve ostale koji su su stekli utisak da imam neki problem sa njima, vidimo se na vodi da se druzimo uz pivo!!! Bistro i ziveli.