Naravno, dobro sam informisan

coveku sam odmah i naveo i citirao zakon. Moze da se tuzi samo kod uprave vodovoda ako oce. Imam tu dosta kolega u odvetnistvu i policiji pa sam dobro informisan
Jedino sto bih hteo a nije tako je uvedba rigoroznijeg zakona koji bi bolje stitio zrtvu a ne kriminalca. Ali otom potom...promenit ce se i to polako

mada mnogi ne veruju u tu mogucnost.
@Eko, tako je, upravo tako, samo u skrajnim primerima. Ja npr. jako retko odem u kafanu jer me tamo nista ne zanima. Ipak bilo je par slucajeva posebno dok sam se bavio gostinstvom, da sam bio izravno ili sporedno ugrozen od strane budala...sporove smo zavrsili sa pivom

drugarski...uvek dajem prednost mirnim resenjima, pa cak i ako nije moguce radije bi pobego neko dozvolio mogucnost crnog scenaria za bilo koga. Ako to nije moguce, onde je samo jedno resenje (brzo i agresivno raspali po budali) odlicne metode su iz kav-maga tehnike

ali, ne do dragi Bog pa se ja svim takvim mogucnostima vesto umaknem...imam nos za sranja jer je celo moje adolescentsko doba mladosti i malo iza bilo ispunjeno.kojekakvim sranjima jer u postratno vreme gde sam živio je nasilje bio skoro pa način života madih pa i starijih. Tu sam se u jednoj prelomnoj tački opametio i krenuo putem razuma.
Nasilje rađa nasilje, osveta novu osvetu, mir sadi mir a što siješ to i žanješ... U skrajnim primerima moraš biti jednostavno maksimalno učinkovit osiguravši mir u budučnosti...haha ala sam ga zabrijao sada... Kako god!? Manje više stvari su jednostavne dok ih sami ne zakompliciramo. Licno se trudim vec godinama da sve pojednostavim i tako sve mnogo bolje funkcionise. Tako je i u ovom nasem hobiju. Musice sve vise i vise pojednostavljujem, tehniku, lepota je u jednostavnosti!