Zar je moguce?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ne mogu da verujem a vidim i nema ga ovih dana...

Prilozi

• newspaper1.jpg
    newspaper1.jpg
    40,6 KB · Pregleda: 186

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ako mu je, znao je i sam da je takva trgovina zakonom zabranjena  :D :hammer: :D :D :D :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):

Demant:

Nalazim se na krsteranju sa mojom novom jahticom i trenutno sam na Kajmanskim ostrvima gde cu se malo duze zadrzati. Firma i dalje radi i ocekujem da moji advokati ubrzano deluju.Hapsen nisam nikad, i od Kurira se nista drugo i neocekuja. Ovo su samo izmisljotine neke zute stampe koja hoce da poveca tiraz. Ne razumem cemu sve ovo osim ako neko nije namerno poturio pricu kako bi imao on dobitak.

Prilozi

• 401b.jpg
    401b.jpg
    48 KB · Pregleda: 106
  • IMG_1366.JPG
    IMG_1366.JPG
    79,6 KB · Pregleda: 144

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Koji si ti tajkun Djole alal ti vera :-X

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Znao sam da se trgovina isplati ali da se ovo može zaraditi na udicama i koncima-nisam. Dobra marža.
I tata bi sine...

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Djole je napisao(la):

Demant:

Nalazim se na krsteranju sa mojom novom jahticom i trenutno sam na Kajmanskim ostrvima gde cu se malo duze zadrzati. Firma i dalje radi i ocekujem da moji advokati ubrzano deluju.Hapsen nisam nikad, i od Kurira se nista drugo i neocekuja. Ovo su samo izmisljotine neke zute stampe koja hoce da poveca tiraz. Ne razumem cemu sve ovo osim ako neko nije namerno poturio pricu kako bi imao on dobitak.

Pazi ti kapetane da ti ne potone čamac u povratku... Kako si samo provalio da su Kajmani glavni centar okupljanja crnoberzijanaca koji valjaju tungsten!? :bleh:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Jr je napisao(la):
Djole je napisao(la):

Demant:

Pazi ti kapetane da ti ne potone čamac u povratku... Kako si samo provalio da su Kajmani glavni centar okupljanja crnoberzijanaca koji valjaju tungsten!? :bleh:

Ti bre Rodni jel te ja ostavi da radis dok sam u odsustvu a ti se jos zajebavas

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
1
Jel to preko ove agencije sto se ide na Ribnik...

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
Ovo za oci je sitnica. Iz osakacenih lutkica, kojima je povadio oci, imenovani Andjelkovic je nameravao da povadi i sadrzaje iz tela kako bi seckanjem i mesanjem dobijao dabinge. Iste bi takodje pustao u promet :yeswink: :yeswink: :yeswink:
Kako je ovaj kriminalni cin prekinut na vreme, tela lutkica ce ostati u jednom komadu.
Postavlja se pitanje, KAKO LUTKICAMA NADOKNADITI  GUBITAK OCIJU ???

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Kuzma je napisao(la):
Ovo za oci je sitnica. Iz osakacenih lutkica, kojima je povadio oci, imenovani Andjelkovic je nameravao da povadi i sadrzaje iz tela kako bi seckanjem i mesanjem dobijao dabinge. Iste bi takodje pustao u promet :yeswink: :yeswink: :yeswink:
Kako je ovaj kriminalni cin prekinut na vreme, tela lutkica ce ostati u jednom komadu.
Postavlja se pitanje, KAKO LUTKICAMA NADOKNADITI  GUBITAK OCIJU ???

Saucesnik ne skreci temu na neke beznacajne lutke kad je kod tebe u radionici topio tone tungsten-a :hammer: :hammer: :hammer:
Samo me zanima kako ste ti i Andjelkovic uspeli da postignete 3422 °C potrebnih da se istopi volfram  :D :D,

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
ne se sekiraš Đole, donosićemo ti klopu i cigare u CZ nemaš da brigaš  :hammer: :hammer: :hammer:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
bogi je napisao(la):
ne se sekiraš Đole, donosićemo ti klopu i cigare u CZ nemaš da brigaš  :hammer: :hammer: :hammer:

:D :D :D I materijale da nam motas muve, naravno u rukama, bez stege :hammer:.

Vrh Dno