simpson H je napisao(la):Ne mogu da verujem a vidim i nema ga ovih dana...
Djole je napisao(la):simpson H je napisao(la):Ne mogu da verujem a vidim i nema ga ovih dana...
Demant:
Nalazim se na krsteranju sa mojom novom jahticom i trenutno sam na Kajmanskim ostrvima gde cu se malo duze zadrzati. Firma i dalje radi i ocekujem da moji advokati ubrzano deluju.Hapsen nisam nikad, i od Kurira se nista drugo i neocekuja. Ovo su samo izmisljotine neke zute stampe koja hoce da poveca tiraz. Ne razumem cemu sve ovo osim ako neko nije namerno poturio pricu kako bi imao on dobitak.

Jr je napisao(la):Djole je napisao(la):simpson H je napisao(la):Ne mogu da verujem a vidim i nema ga ovih dana...
Demant:
Nalazim se na krsteranju sa mojom novom jahticom i trenutno sam na Kajmanskim ostrvima gde cu se malo duze zadrzati. Firma i dalje radi i ocekujem da moji advokati ubrzano deluju.Hapsen nisam nikad, i od Kurira se nista drugo i neocekuja. Ovo su samo izmisljotine neke zute stampe koja hoce da poveca tiraz. Ne razumem cemu sve ovo osim ako neko nije namerno poturio pricu kako bi imao on dobitak.
Pazi ti kapetane da ti ne potone čamac u povratku... Kako si samo provalio da su Kajmani glavni centar okupljanja crnoberzijanaca koji valjaju tungsten!?![]()
Kuzma je napisao(la):Ovo za oci je sitnica. Iz osakacenih lutkica, kojima je povadio oci, imenovani Andjelkovic je nameravao da povadi i sadrzaje iz tela kako bi seckanjem i mesanjem dobijao dabinge. Iste bi takodje pustao u promet :yeswink: :yeswink: :yeswink:
Kako je ovaj kriminalni cin prekinut na vreme, tela lutkica ce ostati u jednom komadu.
Postavlja se pitanje, KAKO LUTKICAMA NADOKNADITI GUBITAK OCIJU ???

gzero je napisao(la):Au bre Djole moraces da pocnes da se bavis i kloniranjem
bogi je napisao(la):ne se sekiraš Đole, donosićemo ti klopu i cigare u CZ nemaš da brigaš![]()
![]()
![]()
.