Traun River kombinezon MK

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
Novo, prekjuče stiglo i pogrešan broj....sve u svemu MK.

https://www.rudiheger.eu/en/wathosen/wathosen-atmungsaktiv/traun-river-premium-wathose.html

A o svemu ostalom....Ljuba 063/319-999

p.s.  stigao i tungsten...sa plaćenim PDV-om, ništa šverc i bez kontrole kvaliteta  :nowink:

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Odlican kombinezon, moja najbolja kupovina kod Rudi Hegera. Bio sam skeptican zato sto je Traun river a ne neki Giga Mega Ultra poznati brend, ali ispalo je da sam pazario vrhunski kombinezon.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Imas dokaz o zavrsenoj kontroli kvaliteta? Ili kao i o cvemu pises na osnovu rekla kazala? Ili mozda na osnovu cestih izlazaka na gradac sa prijateljima zadnjih godina [emoji12]

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Није рекла казала власник сам једног, доказе немам а излазим на Градац често али углавном сам и на кратке интервале прилагођено породичним обавезама. Ја сам аматер и више волим него што знам тако да си можда и у праву боље проверите код познаваоца прибора и опреме.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
rango je napisao(la):
Није рекла казала власник сам једног, доказе немам а излазим на Градац често али углавном сам и на кратке интервале прилагођено породичним обавезама. Ја сам аматер и више волим него што знам тако да си можда и у праву боље проверите код познаваоца прибора и опреме.
Druze kombinezon je vrh moj komentar je upucen na proticevu prozivku... nema veze sa tobom. Ima veze sa njegovim komentarom.
Da obrazlozim... tungsten i placen PDV... pa tesko...jer znam kako prica funkcionise... cak je moguce da je dobijen povracaj poreza u nemackoj. U srbiji PDV sigurno niko platio nije, ne prodaje se preko radnje, ne podpada pod pausal a za robu niko racun ne dobija. Znaci nema placanja PDVa drzavi...i onda neko takav proziva mene.... ima ona narodna, ko o cemu....
Za pametne ljude dosta

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
oholi je napisao(la):
Imas dokaz o zavrsenoj kontroli kvaliteta? Ili kao i o cvemu pises na osnovu rekla kazala? Ili mozda na osnovu cestih izlazaka na gradac sa prijateljima zadnjih godina [emoji12]

Petrovic Vladimire,
U pravu si, redje sam ja bio sa prijateljima  na Gradcu nego sto si ti na pomenutoj reci imao uredno placenu dozvolu  :nowink: :) :D
Kontrolu kvcaliteta su uradili ljudi uvoznici za EU trziste iz firme Rudi Heger, tako da to nije tamo ko zna koji ping pong ili sta vec i kako vec svercovao..

oholi je napisao(la):
Druze kombinezon je vrh moj komentar je upucen na proticevu prozivku... nema veze sa tobom. Ima veze sa njegovim komentarom.
Da obrazlozim... tungsten i placen PDV... pa tesko...jer znam kako prica funkcionise... cak je moguce da je dobijen povracaj poreza u nemackoj. U srbiji PDV sigurno niko platio nije, ne prodaje se preko radnje, ne podpada pod pausal a za robu niko racun ne dobija. Znaci nema placanja PDVa drzavi...i onda neko takav proziva mene.... ima ona narodna, ko o cemu....
Za pametne ljude dosta

Gresis,kao sto i celog zivota ides iz greske u gresku i bezis od problema i sranja koje sebi i drugima napravis pa kao kukavica podvijes rep i pobegnes..Ko te ne zna , is[adne magarac  :bleh:
A gresis OPET, jer je roba kupljena po VP cenama koje dobijamo ( a koje si  i ti pokusao sa svojim ljubavnikom Tihomirom Lukicem  da dobijes iza ledja ljudima koji to jedino mogu a posto nisi mogao... :whistle: :whistle: ) plus placen PDV posto je uradjen regularan transport i uvoz u zemlju van EU...
Prvo si mnogo bezobrazan i nevaspitan za svoje godine a njih si i previse sprcao u mozak i guzicu i drugo sem bogastva sujete, neprimerenog ponasanja i nemogucnosti kontrole nad svojim ponasanjem gubis veoma cesto tlo pod nogama .
U davnoj prepisci preko pm na ovom forumu izneo si gomilu vulgarnosti, nepromisljenih izjava i neistina i ostao nekaznjen a pritom i sam znas koliko toga znam o tebi i koliko djubreta si ostavio za sobom a pritom se posrao  po meni i mnogim ljudima koji ti samo iz kulture i elementarne potrebe da se ne spustaju na tvoj nivo, nisu odgovorili onako kako to sasluzujes.
Sve to te ne oslobadja odgovornosti u buducnosti..tako da te molim da se okanes moje malenkosti, oglasa koji sam postavio za drugu osobu, oglasa koji cu tek postaviti za istu tu osobu koju ti licno poznajes, i bojim se da moras da pripazis veoma ozbiljno na svoje ponasanje jer ces morata u protivnom da polazes mnoge racune ovde u Beogradu, kat tad, jer pravda je dostupna..odlazi, jos bolje bezi u svoj mali i mizeran zivot i ne mesaj se drugima ljudima u zivote, pogotovo nemoj MENI I MOJOJ PORODICI
I ono trece, apsolutno niko nije tebe prozvao niti ti se obratio u oglasu...A stoji 100% da djubre koje uvozite i prodajete (bez kusura :hammer:) je bez ikakve deklaracije i potvrde kvaliteta i ko zna kakvog porekla.

p.s. bez spinovanja oglasa u buduce.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
5
rango je napisao(la):
Rango druže, ti si samo žrtva unakrsne vatre!  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Kad se okanes pljuvanja mene i ljudi konji tebi nista nisu uradili okanucu se i ja tebe...
A dozvolu sam uvek imao uredno placenu... tako da LAZES opasno....

Slobodno iznesi sav prljav ves koji imas o meni... za razliku od tebe ja moj mogu da podnesem... tebe tvoj moze da zakopa duboko... kao sto kazes da znas mnogo o meni... ja o tebi ne znam mnogo ali znam vredne informacije....

Lazes i za to sto kazes da sam pokusao da uzmem cene iza ledja... nikad pokusao nisam....

A pdv u srbiji takodje niste platili... to mozes nekom ko je retardiran da pricas... tako da se tu nigde me razlikujes od onoga sto ja radim...
Lazes opasno.... od zadnjih 300 postova nemas ni jedan edukativnog karaktera....ti koji se izdajes za velikog musicarskog gurua... ti si mnogo sitan i nebitan. Super smo poceli ali lose zavrsili jer ti sujeta nije dala da prevaris neke stvari.... probao sam ti pomoci kad si u sranjima bio... al tebi nema ppomoci.....
Na ostale uvrede nemam nameru da ti odgovorim... videces me nekad u beogradu pa probaj da isteras "pravdu"

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
neca011 je napisao(la):
Rango druže, ti si samo žrtva unakrsne vatre!  :D

gegula je napisao(la):
EAST  vs WEST  :hammer: :hammer: :hammer:

Momci,bez ikakve ljutnje, cisto sugestija...vratite se na moj prvi post na ovoj temi/oglasu...sve je napisano bez neke zluradosti, pominjanja doticnih!!
A sad zasto se jedan od njih pronalazi prozvanim u svemu tome... sta li tek drugi misli!!!
Nego sjajno, izaslo se na tren van tokova i sustine svega i oko Gradca i JPK al za oglas ne dam!!!
Generalno WTF  :smoke: :hammer: :whistle: idemo dalje...oglas je u pitanju i molim vas da se pridrzavamo iste. Nista na silu, kome treba, javice se..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
oholi je napisao(la):
Kad se okanes pljuvanja mene i ljudi konji tebi nista nisu uradili okanucu se i ja tebe...
A dozvolu sam uvek imao uredno placenu... tako da LAZES opasno....

Slobodno iznesi sav prljav ves koji imas o meni... za razliku od tebe ja moj mogu da podnesem... tebe tvoj moze da zakopa duboko... kao sto kazes da znas mnogo o meni... ja o tebi ne znam mnogo ali znam vredne informacije....

Lazes i za to sto kazes da sam pokusao da uzmem cene iza ledja... nikad pokusao nisam....

A pdv u srbiji takodje niste platili... to mozes nekom ko je retardiran da pricas... tako da se tu nigde me razlikujes od onoga sto ja radim...
Lazes opasno.... od zadnjih 300 postova nemas ni jedan edukativnog karaktera....ti koji se izdajes za velikog musicarskog gurua... ti si mnogo sitan i nebitan. Super smo poceli ali lose zavrsili jer ti sujeta nije dala da prevaris neke stvari.... probao sam ti pomoci kad si u sranjima bio... al tebi nema ppomoci.....
Na ostale uvrede nemam nameru da ti odgovorim... videces me nekad u beogradu pa probaj da isteras "pravdu"

Petrovicu, razmisli malo...posto si za ovoliko skupio hrabrosti da odgovoris...
Oglas je u pitanju, okani se mene, ne optuzuj mene za tvoje stavove, misljenja i postupke...
Ja za razliku od tebe NE LAZEM!!! Ja nisam niti sam se ikada zvao niti pokusavao da bilo kome budem bilo kakav guru, mentor ili sta god ti vec zelis da budes u svojoj bolesnoj podsvesti, mali covece.
Probaj da odrastes, probaj da se suocis direktno sa svojim alter egom, sredi psihu i razmisli malo pre nego sto skocis..ako ti treba pomoc medicine, iskoristi je, nije to nista lose, XXI vek je..i molim te pisi Beograd sa velikim slovom. Nije to tamo neka selendra.
Drago mi je sto pratis i brojis moje postove, ali probaj onda da ih lepo i procitas i sa razumevanjem protumacis a ne da reagujes ishitreno, nepromisljeno po cemu si vec itekako poznat. Ja nikad nisam ni hteo niti zelim da budem neki FF edukator, jer pored tebe i takvih tebi slicnih slinavaca, musicarenje u srbiji dozivljava potpuni kolaps posle poslednjih desavanja na Gradcu.
Sve ovo zaista nema veze sa oglasom i tvojom potrebom da izadjes iz sivila u kojem zivis i zeljom da se prozoves alfom i omegom FF u Srbiji..
Nemam nista protiv, budi u tom tvom pateticnom zivotu sta god hoces, pronalazi zadovoljstava u tebi bitnim stvarima, Ja zaiiiista u tome nemam nikakvog razloga da ucestvujem na bilo kakav nacin..zato zaobidji me sa bilo kakvim komentarima, zeljom za vidjenjem jer ti i nemas hrabrosti za tako nesto a ni Ja ne zelim da udisem prljav vazduh iz tvog okruzenja.
I za kraj, od tebe mi nikada nije niti sam trazio bilo kakvu tvoju pomoc..niti si ti ikako mogao bilo kome da pomognes (sebi ne mozes da pomognes a kako bi nekom drugom).
Tvoj prljav ves je tvoj prljav ves, tvoje djubre Ja nisam zaduzen da cistim, ne vise a dovoljno ljudi je upoznato sa tim i dobro te oni poznaju i bez mojeg uplitanja u temu.
A bio si na Gradcu bez placene dozvole i to vise puta nego sto sam ja prosle godine bio na istom sa prijateljima pecajuci!! I svaka ti cast, to je veliki uspeh za tebe, bravo majstore oholi!!!
A sad ODJEBI vise sa oglasa..

p.s. izvinjavam se Forumu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ajd molim te vidi koliko godina unazad placam godisnju.
Placao sam je uvek, u ratama istina ali uvek do kraja. Isao cak i vozom...
Tako da prestani sa lazima....
A o susretu cemo uzivo.... ovo je pateticno sta radis.
Javicu ti se kad dodjem tamo a ti se pojavi.....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
oholi je napisao(la):
Ajd molim te vidi koliko godina unazad placam godisnju.
Placao sam je uvek, u ratama istina ali uvek do kraja. Isao cak i vozom...
Tako da prestani sa lazima....
A o susretu cemo uzivo.... ovo je pateticno sta radis.
Javicu ti se kad dodjem tamo a ti se pojavi.....

Kao sto rekoh, opet nisi pazio na casu , na predavanju...ajmo ponovo :
1. OGLAS je u pitanju!!!
2. Procitaj prethodne sve moje postove na ovoj temi, ne svih 300 poslednjih!!
3. ova stavka je najbitnija za dalje razumevanje...O D J E B I !!!

p.s. prastajte narode forumski...visa sila je u pitanju, emocije!!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Vidim reagujes ko ucveljena devojcica, emotivno. U principu vredjas i to je sve....
Posto si kukavica koja ne sme na pm da odgovori.... pricacemo kad se vratim.... u to ne sumnjaj... ako se pojavis uopste.
A tvoja recenica o beogradu i provinvijalcima govori o tebi...  beogradski kompkeksas.... hvala Bogu da su poput tebe manjina

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jbt Oholi koliko ti dvoboja imas zakazanih kad se vratis u BG  :hammer: :hammer: koja sre vas dvojica kraljevi. Drago mi je da se Oholi ponovo aktivirao ( jeste posle prozivke kompanjona ali nema veze nije bitan razlog bitno je da si tu :) ).

Zivi bili  :tbumb:

Vrh Dno