oholi je napisao(la):
Kad se okanes pljuvanja mene i ljudi konji tebi nista nisu uradili okanucu se i ja tebe...
A dozvolu sam uvek imao uredno placenu... tako da LAZES opasno....
Slobodno iznesi sav prljav ves koji imas o meni... za razliku od tebe ja moj mogu da podnesem... tebe tvoj moze da zakopa duboko... kao sto kazes da znas mnogo o meni... ja o tebi ne znam mnogo ali znam vredne informacije....
Lazes i za to sto kazes da sam pokusao da uzmem cene iza ledja... nikad pokusao nisam....
A pdv u srbiji takodje niste platili... to mozes nekom ko je retardiran da pricas... tako da se tu nigde me razlikujes od onoga sto ja radim...
Lazes opasno.... od zadnjih 300 postova nemas ni jedan edukativnog karaktera....ti koji se izdajes za velikog musicarskog gurua... ti si mnogo sitan i nebitan. Super smo poceli ali lose zavrsili jer ti sujeta nije dala da prevaris neke stvari.... probao sam ti pomoci kad si u sranjima bio... al tebi nema ppomoci.....
Na ostale uvrede nemam nameru da ti odgovorim... videces me nekad u beogradu pa probaj da isteras "pravdu"
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
Petrovicu, razmisli malo...posto si za ovoliko skupio hrabrosti da odgovoris...
Oglas je u pitanju, okani se mene, ne optuzuj mene za tvoje stavove, misljenja i postupke...
Ja za razliku od tebe NE LAZEM!!! Ja nisam niti sam se ikada zvao niti pokusavao da bilo kome budem bilo kakav guru, mentor ili sta god ti vec zelis da budes u svojoj bolesnoj podsvesti, mali covece.
Probaj da odrastes, probaj da se suocis direktno sa svojim alter egom, sredi psihu i razmisli malo pre nego sto skocis..ako ti treba pomoc medicine, iskoristi je, nije to nista lose, XXI vek je..i molim te pisi Beograd sa velikim slovom. Nije to tamo neka selendra.
Drago mi je sto pratis i brojis moje postove, ali probaj onda da ih lepo i procitas i sa razumevanjem protumacis a ne da reagujes ishitreno, nepromisljeno po cemu si vec itekako poznat. Ja nikad nisam ni hteo niti zelim da budem neki FF edukator, jer pored tebe i takvih tebi slicnih slinavaca, musicarenje u srbiji dozivljava potpuni kolaps posle poslednjih desavanja na Gradcu.
Sve ovo zaista nema veze sa oglasom i tvojom potrebom da izadjes iz sivila u kojem zivis i zeljom da se prozoves alfom i omegom FF u Srbiji..
Nemam nista protiv, budi u tom tvom pateticnom zivotu sta god hoces, pronalazi zadovoljstava u tebi bitnim stvarima, Ja zaiiiista u tome nemam nikakvog razloga da ucestvujem na bilo kakav nacin..zato zaobidji me sa bilo kakvim komentarima, zeljom za vidjenjem jer ti i nemas hrabrosti za tako nesto a ni Ja ne zelim da udisem prljav vazduh iz tvog okruzenja.
I za kraj, od tebe mi nikada nije niti sam trazio bilo kakvu tvoju pomoc..niti si ti ikako mogao bilo kome da pomognes (sebi ne mozes da pomognes a kako bi nekom drugom).
Tvoj prljav ves je tvoj prljav ves, tvoje djubre Ja nisam zaduzen da cistim, ne vise a dovoljno ljudi je upoznato sa tim i dobro te oni poznaju i bez mojeg uplitanja u temu.
A bio si na Gradcu bez placene dozvole i to vise puta nego sto sam ja prosle godine bio na istom sa prijateljima pecajuci!! I svaka ti cast, to je veliki uspeh za tebe, bravo majstore oholi!!!
A sad ODJEBI vise sa oglasa..
p.s. izvinjavam se Forumu.