Vidim i dalje te boli musicarenje.net forum ,što ? Nema tebe i tvojih 58 otvorenih naloga da možeš da praviš sranja,vredjaš ostale članove ,lupetaš šta god ti padne na pamet ? Naravno tvoja ljubomora nema kraja ,šta ima tu čudno ,tebe banovali zato što si debil i lepo mir na forumu .Ljudi ćaskaju o mušičarenju ,podvlačim ovo mušičarenju ,postavljaju fotke muva ,ulova ,fotke sa reka ..i ostalo ali eto nema tebe ,šta ćeš ..doduše ja nemam pojma ni šta bi ti tamo radio pošto nisam video ovde niti jednu jedinu muvu od tebe ,niti jednu jedinu fotografiju ,niti bilo šta ,samo lupetaš neke gluposti za koje ti niko ništa ni ne pita ,konstantno vredjaš ostale članove ili reklamiraš perfidno svoj pribor na ovakav ili na onakav način.
Sem toga ti si najdvoličnije stvorenje koje sam ikada u svom životu video i upoznao .Pišeš svašta o ljudima po forumima ,govoriš im iza ledja ,ogovaraš kao neka najveća baba tračara pa čak i svoje nabliže drugare koje ovde zdušno braniš ...koji si ti lik !
Iz čiste ljubomore i pakosti što nisam hteo da te vodim na Tamiš ,a moljakao si me par puta ,odpočinješ neku glupavu internet raspravu ,prozivke i budalaštine a onda kada me sretneš uživo prilaziš i pružaš mi ruku kao najveća P...ka ,ja se užasavam takvih ljudi .Ko tebe poznaje uživo zna o čemu pričam,mada ti neke ljude i sitne duše pokušavaš da kupiš za kesicu udica .
A evo drugi deo priče .
Pre nekog vremena kao neki nick početnik na forumu je napisao kako ga kao interesuje gde ima da se kupi mušičarska oprema .E sad ja sam odgovorio ali nisam spomenuo Bojana Simpsona i njegove čuvene ross štapove ,posle toga primam pvt poruku od dotičnog Bojana Simpsona sa tekstvom u fazonu "Šone ovo nisam očekivao od tebe ..." naljutio se čovek sa pravom što neću da ga reklamiram ,ili sam zaboravio ..Bože mili...
Par puta koliko sam posetio tvoju radnju da kupim mušičarsku opremu a nisam baš malo kupio ,jbga nemam milione da potrošim ,uvek si započinjao neku glupavu priču o ogovaranju drugih osoba koje ja čak i ne poznajem ,te Mixmaster je rekao Danetu da puši k... ,te admini sa musicarenje.neta čitaju pvt msg .,te si ismejavao Gocija i časopis spin and fly..i ,te Nišlije prodaju škart FT materijale i opremu ,samo ti p'rodaješ najbolje i originalne proizvode..ko zna šta sve još samo meni udje to na jedno uvo a na drugo izadje jer te kapiram da se smaraš tamo u radnji po ceo dan pa i nemaš šta pametnije da radiš i o čemu da pričaš.
Nemoj da mi uzmeš ovo za zlo što sam ti napisao jer to iskreno i mislim...