Svađalica

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ljudovi, imate otvorenu temu "svađalica" ili pm pustite ovu temu na miru....tj. neka se govori u smeru naslova teme

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qB2g82_Or4][/youtube]

Simpson.H aka Davitelj  se kupa u kadi pošto ne voli da ide na more ...

Šone... ovo je prevazišlo donju granicu, nemoj više!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Ne uvlaci se u bulju adminima kao tamo na musicarenje.net. Doduse tamo te jos nisu provalili, ovde te vise i onako niko ne uzima za ozbiljno posle gomile lupetanja koje si pisao.

Vidim i dalje te boli musicarenje.net forum ,što ? Nema tebe i tvojih 58 otvorenih naloga da možeš da praviš sranja,vredjaš ostale članove ,lupetaš šta god ti padne na pamet ? Naravno tvoja ljubomora nema kraja ,šta ima tu čudno ,tebe banovali zato što si debil i lepo mir na forumu .Ljudi ćaskaju o mušičarenju ,podvlačim ovo mušičarenju ,postavljaju fotke muva ,ulova ,fotke sa reka ..i ostalo ali eto nema tebe ,šta ćeš ..doduše ja nemam pojma ni šta bi ti tamo radio pošto nisam video ovde niti jednu jedinu muvu od tebe ,niti jednu jedinu fotografiju ,niti bilo šta ,samo lupetaš neke gluposti za koje ti niko ništa ni ne pita ,konstantno vredjaš ostale članove  ili reklamiraš perfidno  svoj pribor na ovakav ili na onakav način.
Sem toga ti si najdvoličnije stvorenje koje sam ikada u svom životu video i upoznao .Pišeš svašta o ljudima po forumima ,govoriš im iza ledja ,ogovaraš kao neka najveća baba tračara pa čak i svoje nabliže drugare koje ovde zdušno braniš ...koji si ti lik !
Iz čiste ljubomore i pakosti što nisam hteo da te vodim na Tamiš ,a moljakao si me par puta ,odpočinješ neku glupavu internet raspravu ,prozivke i budalaštine a onda kada me sretneš uživo prilaziš i pružaš mi ruku kao najveća P...ka ,ja se užasavam takvih ljudi .Ko tebe poznaje uživo zna o čemu pričam,mada ti neke ljude i sitne duše pokušavaš da kupiš za kesicu udica .
A evo drugi deo priče .
Pre nekog vremena kao neki nick početnik na forumu je napisao kako ga kao interesuje gde  ima da se kupi mušičarska oprema .E sad ja sam odgovorio  ali nisam spomenuo Bojana Simpsona i njegove čuvene ross štapove ,posle toga primam pvt poruku od dotičnog Bojana Simpsona sa tekstvom u fazonu "Šone ovo nisam očekivao od tebe ..." naljutio se čovek sa pravom što neću da ga reklamiram ,ili sam zaboravio ..Bože mili...
Par puta koliko sam posetio tvoju radnju da kupim mušičarsku opremu a nisam baš malo kupio ,jbga nemam milione da potrošim ,uvek si započinjao neku glupavu priču o ogovaranju drugih osoba koje ja čak i ne poznajem  ,te Mixmaster je rekao Danetu da puši  k... ,te admini sa musicarenje.neta čitaju pvt msg .,te si ismejavao Gocija i časopis spin and fly..i ,te Nišlije prodaju škart FT materijale i opremu ,samo ti p'rodaješ najbolje i originalne proizvode..ko zna šta sve još samo meni udje to na jedno uvo a na drugo izadje jer te kapiram da se smaraš tamo u radnji po ceo dan pa i nemaš šta pametnije da radiš i o čemu da pričaš.
Nemoj da mi uzmeš ovo za zlo što sam ti napisao jer to iskreno i mislim...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
P.S
Dobronamerno ti savetujem ,idi se čoveče posveti klincima -ženi ,idi varaličari smudja ,idi na drinu - čujem lepo radi lipac na suve muve ,vezuj muve,idi u lov  ..šta već i okani se gluposti i internet ratovanja ,ne priliči ti godinama tih četrdeset i kusur da se ovako ponašaš  ;)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Vidim i dalje te boli musicarenje.net forum ,što ? Nema tebe i tvojih 58 otvorenih naloga da možeš da praviš sranja,vredjaš ostale članove ,lupetaš šta god ti padne na pamet ? Naravno tvoja ljubomora nema kraja ,šta ima tu čudno ,tebe banovali zato što si debil i lepo mir na forumu .Ljudi ćaskaju o mušičarenju ,podvlačim ovo mušičarenju ,postavljaju fotke muva ,ulova ,fotke sa reka ..i ostalo ali eto nema tebe ,šta ćeš ..doduše ja nemam pojma ni šta bi ti tamo radio pošto nisam video ovde niti jednu jedinu muvu od tebe ,niti jednu jedinu fotografiju ,niti bilo šta ,samo lupetaš neke gluposti za koje ti niko ništa ni ne pita ,konstantno vredjaš ostale članove  ili reklamiraš perfidno  svoj pribor na ovakav ili na onakav način.
Sem toga ti si najdvoličnije stvorenje koje sam ikada u svom životu video i upoznao .Pišeš svašta o ljudima po forumima ,govoriš im iza ledja ,ogovaraš kao neka najveća baba tračara pa čak i svoje nabliže drugare koje ovde zdušno braniš ...koji si ti lik !
Iz čiste ljubomore i pakosti što nisam hteo da te vodim na Tamiš ,a moljakao si me par puta ,odpočinješ neku glupavu internet raspravu ,prozivke i budalaštine a onda kada me sretneš uživo prilaziš i pružaš mi ruku kao najveća P...ka ,ja se užasavam takvih ljudi .Ko tebe poznaje uživo zna o čemu pričam,mada ti neke ljude i sitne duše pokušavaš da kupiš za kesicu udica .
A evo drugi deo priče .
Pre nekog vremena kao neki nick početnik na forumu je napisao kako ga kao interesuje gde  ima da se kupi mušičarska oprema .E sad ja sam odgovorio  ali nisam spomenuo Bojana Simpsona i njegove čuvene ross štapove ,posle toga primam pvt poruku od dotičnog Bojana Simpsona sa tekstvom u fazonu "Šone ovo nisam očekivao od tebe ..." naljutio se čovek sa pravom što neću da ga reklamiram ,ili sam zaboravio ..Bože mili...
Par puta koliko sam posetio tvoju radnju da kupim mušičarsku opremu a nisam baš malo kupio ,jbga nemam milione da potrošim ,uvek si započinjao neku glupavu priču o ogovaranju drugih osoba koje ja čak i ne poznajem  ,te Mixmaster je rekao Danetu da puši  k... ,te admini sa musicarenje.neta čitaju pvt msg .,te si ismejavao Gocija i časopis spin and fly..i ,te Nišlije prodaju škart FT materijale i opremu ,samo ti p'rodaješ najbolje i originalne proizvode..ko zna šta sve još samo meni udje to na jedno uvo a na drugo izadje jer te kapiram da se smaraš tamo u radnji po ceo dan pa i nemaš šta pametnije da radiš i o čemu da pričaš.
Nemoj da mi uzmeš ovo za zlo što sam ti napisao jer to iskreno i mislim...

E SRAM DA GA BUDE !!! Sad cu da mu ja kazem pa reci.  :phone:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Djole zajebi tog seratora, pricao sam mu o mixovim flesevima i glupostima iz pozamanterije. On je to ovde uoblicio u gnusne lazi kako to obicno i radi. Cak sta vise u svakoj recenici koju je napisao na ovom forumu ima po neka laz. Pocev od dimenzija riba koje nikad nisu ni izmerene pa sve do ovakvih.
Jeste ustvari sam mu rekao "eno Djole prodaje zecije usi koje nisu od zeca nego od mungosa" :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Ma kako te nije sramota samo ,decidno je izrečeno "ovo su original hareline materijalia a ne  škart  što Nišlije prodaju " ako je Mix = Nišlije ,onda ok ,nisam znao da ga tako karakterišeš. Mixa si spomenuo  po tome što si mi ispričao tužnu priču kako si ga banovao sa foruma zato što je napisao tvom drugu Danetu da puši k....  U tom slučaju nisi ga okarakterisao kao Nišlije
.I sve ostalo je tačno od reči do reči ....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
"U međunarodnoj klasifikaciji bolesti patološko laganje se javlja kao simptom nekih poremećaja ličnosti kao što su granični, antisocijalni ili narcistički poremećaj ličnosti."

Nasao sam te u sva sva 3 poremecaja licnosti citirana ovde. Rekoh ti da ti dam broj telefona drugarice odlican je psihic. Mozes da platis iz vise rata kako si i navikao. Nece te ni juriti kao ovi sa Gradca za placanje, toliko mogu da ti zavrsim.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
napokon tema ide u pravom smeru bravo  :-X

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Danas sam se čuo sa Kizom i upoznao sam ga o tome šta pišete ti i Ljuba po forumima tj kako me jure ljudi iz EKOD Gradac da me namole da platim dozvolu ..toliko o tome..

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Zovi pa pitaj ,pošto nemaš pametnije šta da radiš u životu već vodiš brigu ko šta radi...

ali ajde odgovoriću ti pošto vidim da te mnogo zanima .
Reče mi da je svratio Ljubin tatica u kafanicu a pošto je Kiza izgubio moj br.tel pitao je čoveka dali možda on ima moj br.tel. Tražio je moj br.tel pošto sam tričavih 2000 din ostao dužan za godišnju dozvolu a dogovorili smo se kad bude frka da će da me zovne . I šta te tebe zabole šta se ja sa kim dogovaravam ,ja nikom nisam ostao dužan u životu a to mogu da kažu i ljudi od kojih sam nešto kupovao na rate. ,pa čak i ti...možda sam i tebi nešto ostao dužan?ja barem platim svoju dozvolu a ne ko tvoji drugari koji ne plaćaju dozvole da bi glumeli podparole tamo kao nekih c&r revira...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ne pada mi na pamet da zovem bilo koga da bih se za tebe raspitivao, mogu samo da zovnem neku ustanovu da vidim kako si, cisto eto ljudski je. Ali je jako interesantno da gomilas tolike lazi, video si iz prethodnog citata koja je to bolest. Srecom ima nas nekoliko da razotkrijemo te nebuloze kojima odisu tvoji postovi a jasna je i tvoja nemoc da da nas demantujes. Ta nemoc se ogleda u brojnim uvredama kojima pribegavas, no srecom kao sto vidis niko se ne ljuti na uvrede jer je nemoguce ljutiti se na obolelog ma sta da kaze.

Vrh Dno