druze mislio sam da ces dobro procitati moj post i razumeti sta sam hteo da kazem veoma kulturno i da neces zameriti . posto vidim da si se vec naljutio i da postajes bezobrazan , necu vise ni ja biti fin , pa cu ti ponovo napisati isto ali bez ulepsavanja.jeprli je napisao(la):idi trazi sebi srodnu dusu, pa sa njim/njom deli svoje uzbudjenje.
druze, do pre godinu dana nisi ni na televiziji video musicarski stap , ne verujem da imas vise od 30 ak pecanja sa istim , cisto sumnjam da si savladao osnove castinga za to vreme ...i vec pocinjes da prodajes muda za bubrege gadjajuci se terminima koje si pokupio po netu ( sto si i sam priznao u postu).
moguce da si na pravom putu i da ces nekada postati rudi heger ali ne trci pred rudu i pazi sta pises po forumu. ....zasto? zato sto to citaju pocetnici koje dovodis u zabludu i koji mogu poverovati da citaju reci mastera u samogradnji fly stapova ...ali i zato sto to citaju i neki koji malo nesto znaju i imaju koliko bilo iskustva i moze doci do ovakve polemike.jeprli je napisao(la):internet je pun informacja samo ih treba potrazit.
za ostale clanove foruma....
veoma je lepo , naravno ko ume , napraviti sebi stap . kao sto je lepo vezivati svoje muve . takodje je lepo , ko moze sebi da priusti, posedovati stap unikatno sklopljen od kvalitetnih komponenti i ukusno uradjen od dobrog majstora .
ali.... nema sanse da ce takav stap biti kvalitetniji i bolji od istog takvog serijskog da bi motiv za kupovinu bio kvalitet.