oholi je napisao(la):Pero di si izgleda udisao isparenja od neceg
[/quote
izgleda da je od pasulja,isparenja mislim.
al da sacekamo da vidimo. Jesi ti tamo skoro doma i ali vidis da je sreja u naletu
PROTA71 je napisao(la):Oooooooooooooooooooooooo Boze smilujm nam se, pa daj lepog vremena...bistrog Gradca, dobre vode i puno ribe...dobrih ulova, postenja na vodi....i Marica fenjerasa....pije mi se pivo, odracu ga tek kad mi se prijatelj primiri...ove se vise ne moze izdrzati :-X :'(![]()

nikola renegade je napisao(la):Znaci koliko sam razumeo kada prota prodje kroz reku gradac iza nje ce ostati samo golo drvlje i kamenje, i izgleda i maric![]()
![]()
![]()
:yeswink: :yeswink:

a onda imamdrugacije planove za njega, Marica...buduceg naturalizovanog/alohtonog Nislije

PROTA71 je napisao(la):Tako nekako:yeswink: :yeswink:
![]()
![]()
Ma "ovaj fenjeras" mi se raspomamio, to se vise ne mere izdrzatiii...udara ko jarac!!!
postao PR svega...vamo Simms, a u stvarnosti kaparisao Bakijeve gaje...Nadjemo mu nakurnjake XXI veka, a on bi vunicu od gazda Memedovica...vamo kavijar a crevca mu zavijaju za Perinim kotlom!!!
Ma majmun usao u tenak...sve otislo naopako![]()
![]()
Da samo prezivimo poslednja dva kola...mozda i upeca sta u meri![]()
![]()
a onda imamdrugacije planove za njega, Marica...buduceg naturalizovanog/alohtonog Nislije
![]()
![]()
![]()

PROTA71 je napisao(la):Tako nekako:yeswink: :yeswink:
![]()
![]()
Ma "ovaj fenjeras" mi se raspomamio, to se vise ne mere izdrzatiii...udara ko jarac!!!
postao PR svega...vamo Simms, a u stvarnosti kaparisao Bakijeve gaje...Nadjemo mu nakurnjake XXI veka, a on bi vunicu od gazda Memedovica...vamo kavijar a crevca mu zavijaju za Perinim kotlom!!!
Ma majmun usao u tenak...sve otislo naopako![]()
![]()
Da samo prezivimo poslednja dva kola...mozda i upeca sta u meri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()