Sreten Maric, takmicarski kvaliteti, predvidjanja, slobodne teme...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Pero di si izgleda udisao isparenja od neceg :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Pero di si izgleda udisao isparenja od neceg :)
[/quote

izgleda da je od pasulja,isparenja mislim.
al da sacekamo da vidimo. Jesi ti tamo skoro doma i ali vidis da je sreja u  naletu

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Hahahaha ko visoko leti nisko pada...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Oooooooooooooooooooooooo Boze smilujm nam se, pa daj lepog vremena...bistrog Gradca, dobre vode i puno ribe...dobrih ulova, postenja na vodi....i Marica fenjerasa....pije mi se pivo, odracu ga tek kad mi se prijatelj primiri...ove se vise ne moze izdrzati  :-X :'( :(

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
PROTA71 je napisao(la):
Oooooooooooooooooooooooo Boze smilujm nam se, pa daj lepog vremena...bistrog Gradca, dobre vode i puno ribe...dobrih ulova, postenja na vodi....i Marica fenjerasa....pije mi se pivo, odracu ga tek kad mi se prijatelj primiri...ove se vise ne moze izdrzati  :-X :'( :(

Znaci koliko sam razumeo kada prota prodje kroz reku gradac iza nje ce ostati samo golo drvlje i kamenje, i izgleda i maric  :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
nikola renegade je napisao(la):
Znaci koliko sam razumeo kada prota prodje kroz reku gradac iza nje ce ostati samo golo drvlje i kamenje, i izgleda i maric  :hammer: :hammer: :hammer:

Tako nekako  :nowink: :yeswink: :yeswink: :D :D :D
Ma "ovaj fenjeras" mi se raspomamio, to se vise ne mere izdrzatiii...udara ko jarac!!!
postao PR svega...vamo Simms, a u stvarnosti kaparisao Bakijeve gaje...Nadjemo mu nakurnjake XXI veka, a on bi vunicu od gazda Memedovica...vamo kavijar a crevca mu zavijaju za Perinim kotlom!!!
Ma majmun usao u tenak...sve otislo naopako  :doh: :doh: :doh:
Da samo prezivimo poslednja dva kola...mozda i upeca sta u meri  :hammer: :hammer: :hammer: a onda imamdrugacije planove za njega, Marica...buduceg naturalizovanog/alohtonog Nislije  :bleh: :bleh: :bleh:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
PROTA71 je napisao(la):
Ma "ovaj fenjeras" mi se raspomamio, to se vise ne mere izdrzatiii...udara ko jarac!!!
postao PR svega...vamo Simms, a u stvarnosti kaparisao Bakijeve gaje...Nadjemo mu nakurnjake XXI veka, a on bi vunicu od gazda Memedovica...vamo kavijar a crevca mu zavijaju za Perinim kotlom!!!
Da samo prezivimo poslednja dva kola...mozda i upeca sta u meri  :hammer: :hammer: :hammer: a onda imamdrugacije planove za njega, Marica...buduceg naturalizovanog/alohtonog Nislije  :bleh: :bleh: :bleh:

:D :D :D :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):

I meni je sumnjiv, mnogo je fin sa onim "ročnim mešalnikom".  :D

Vrh Dno