Sreten Maric, takmicarski kvaliteti, predvidjanja, slobodne teme...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Bice mi cast samo podeli gace na ravne casti pola daj Oholom pola Tihom :)

A ne, sve adute bacam na tebe. Računaj na to da ulažem u budućnost. Kad za par godina postaneš prvak Srbije, setićeš se (valda) da su samo Baki i par ljudi verovali u tebe.  :yeswink:  ;)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Baki-Pa je napisao(la):
A ne, sve adute bacam na tebe. Računaj na to da ulažem u budućnost. Kad za par godina postaneš prvak Srbije, setićeš se (valda) da su samo Baki i par ljudi verovali u tebe.  :yeswink:  ;)

Jes, kako je poceo mozda se preseli u Nishvill, pa kod djeda Testisa na vinklovanje motora  :bleh:
Taman ni njemu nece trebati cega, pelene za odrasle da...
Jaoj eno citam gurua iz Nish, kako se ufrcio pa posto mu nije uspelo da preobrati mladjanog i perspektivnog Marica, najavljuje istupanje iz Lige....e samoproklamovani selektor nikako da se soblekuva, vazda ti gumeni opanci, zalepili mu se brabonjci pa nikako da se otrese smrada svog...ooooooooooo pocelo da se zapeva i narice....kukuuuuuuuuuuuuuuuu leleeeeeee pa kako ce oni sad na SP...tj.kako izmedju redova se da procitati...prpa, da se dodje na Gradac, pa da se vidi ko je najbilji..

Ja u svakom slucaju ostajem dosledan KOMI, i sve moje nade i ocekivanja su uprte u taj dvojac...sa kormilarom ili ne  iako  ovim putem ukidam sponzorsto Oholom oko sredstava za gazenje...bar dok se ne ispita ispravnost njegove opreme na stapu i kanapu???

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tupan ni ne zna da će platiti lepu kaznu ako istupi iz lige, i klub i članovi.  :yeswink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Baki-Pa je napisao(la):
Tupan ni ne zna da će platiti lepu kaznu ako istupi iz lige, i klub i članovi.  :yeswink:

Ma de taj da nesto plati......tog hteli da mlati gde god se kretao zbog neplacanja dozvole i krivolova...
Eno pre par godina dobro ga u Limu ne udavise sto nece da plati dnevnu dozvolu...imao pandursko obezbedjenje u penziji  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ahaha ovo je fenomenalno, kod mixa je uvek bilo "ili ce da bude kako ja kazem, ili necemo da se igramo". Nije meni zao njega nego onih slepih poslusnika koji nemaju svoje JA. Ne bi me zacudilo ni da sve ovo predstavi tako da se on zalozio da se Mita ne kazni izbacivanjem iz lige. Ali tesko da moze da sakrije licni poraz, svi vide sta je pisao. Beda!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ma znas kako, vreme mu je i isteklo za predaju zavrsnog racuna...rada MSN-a...ko zna dali je isti to ikad i uradio...ko zna sta je onim svojim deckicima, buskicima i stenjiZcima obecao...mozda ulogu u nekom visokobudzetnom ff gey filmu...onn svetska produkcija,mozda se pojavu i crtani lik sa njegovim likom..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Ahaha ovo je fenomenalno, kod mixa je uvek bilo "ili ce da bude kako ja kazem, ili necemo da se igramo". Nije meni zao njega nego onih slepih poslusnika koji nemaju svoje JA. Ne bi me zacudilo ni da sve ovo predstavi tako da se on zalozio da se Mita ne kazni izbacivanjem iz lige. Ali tesko da moze da sakrije licni poraz, svi vide sta je pisao. Beda!

Beš mi sve ako nisi u pravu.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
@ricMa

Simms  :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

http://www.kupujemprodajem.com/COCK-SOX-CX01-Brief-17978908-oglas.htm

Obavezno za Gradac  :D :D :D :hammer: :smoke: :whistle:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Samo da mu ne budu trebale ovakve  :D

http://collecthollywood.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/105_8527.jpg

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Xaxaxaxa uzecu ove Proto a ti setaj Bakijeve xaxaxa

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.