Zaboravio sam reći da skoro sve ove imitacije radim tako da na početku osnovu tela ili trupa riba uradim od Super Hair-a. Tako dobijem malo i na samoj konstrukciji.
Kada Super Hair koristim, kada sam odsekao željeni pramen jedan kraj uzmem između palca i kažiprsta ali tako da prihvatim samo ove vlakna u sredini pramena te ih polako izvučem. Tako dobijm lep špicast pramen bez šišanja
Dok nisam došao do te jednostavne fore u igri sa Supe Hairom sam se gnjavio šišanjem iste potpuno bespotrebno
, učimo se dok smo živi... 
Prije sam sam Supe Hair koristio za neke tzv. surf bombončiče pa dok sam ja oblikovo' taj rep što isto nije tako važno za ribolov (ali šta ču takav sam...) gnjavio sam se šišanjem, sada je to sve brže, lepše i jednostavnije...
Kada Super Hair koristim, kada sam odsekao željeni pramen jedan kraj uzmem između palca i kažiprsta ali tako da prihvatim samo ove vlakna u sredini pramena te ih polako izvučem. Tako dobijm lep špicast pramen bez šišanja
, učimo se dok smo živi... Prije sam sam Supe Hair koristio za neke tzv. surf bombončiče pa dok sam ja oblikovo' taj rep što isto nije tako važno za ribolov (ali šta ču takav sam...) gnjavio sam se šišanjem, sada je to sve brže, lepše i jednostavnije...