simpson H is back !

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Braća Makedonci kažu: "Sekoj čudo tri dena". Pa tako i ovo. Vratio se Simpson. Ok, super. Jako bitno ili krajnje nebitno. Svejedno. Ajda da malo na ovom forumu ćaskamo sa tim istim Simpsonom o mušičarenju. Bez kurare strelica i predrasuda...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Goci je napisao(la):
Braća Makedonci kažu: "Sekoj čudo tri dena". Pa tako i ovo. Vratio se Simpson. Ok, super. Jako bitno ili krajnje nebitno. Svejedno. Ajda da malo na ovom forumu ćaskamo sa tim istim Simpsonom o mušičarenju. Bez kurare strelica i predrasuda...

Vidim ja da ce to ici tesko Goci, i ja sam se nadao ali...
Idem da pisem pedeset prvi tekst za www.musicarenje.com a vidimo se na iducoj izlozbi musica u Nisu ili nekoj lepoj reci juga Srbije.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Goci je napisao(la):

Upravo to sam ja radio, ali meni je "otrovna strelica" tvrdnja da je ovo "glasilo niške sekcije", mada ne treba to isuviše ozbiljno shvatati i ljutiti se. Dobrodošli su njegovi mušičarski postovi i ja ih sa radošću čitam. Predlažem Simpsonu da ne naseda olako na provokacije i zajebanciju, koje je itekako zaslužio time što je napustio ovaj i formirao isti takav sajt i forum. Nećemo valjda da potiskujemo tu činjenicu? Živećemo sa tim i predlažem da nastavimo da se družimo, imajući sve činjenice na umu. Druženje sa rupama u pamćenju nije normalno.
Ja prihvatam Simpsona kao odličnog sagovornika i zanimljivog prijatelja iz ribolova i sa mušičarskih okupljanja, ali to ne znači da ću da zaboravim kako je nastao ovaj i kako je nastao onaj sajt....itd itd.
U temi "Simpson H is back!" možemo da se osvrćemo na ove stvari, jer je o tome reč, a u temama iz mušičarenja raznih riba, o rekama, muvama, priboru...nećemo.  Mislim, ja neću. ;)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
... Uostalom navikao sam da se na mojim recima grade konstrukcije kako kome odgovara...

I onda ja tebe provociram...Pa kazi covjece jednom jasno i glasno ko si i sta si,sta mislis...BRE...Budi musko,budi kromanjonac,e to nemere,to sam ja,budi nesto...Ali budi nesto originalno...Nemas BRE dovoljno skole ni da te shvate ljudi ,ni da ukapiraju sta pricas,pa moraju sami da se pitaju "sta je pisac htio da kaze"..Tako i dolazis u stalne sukobe...Mada je tvoj najveci sukob sa samim sobom :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
piroman je napisao(la):
Druze Simpsone,

kao sto i sam napisao, ovo je gasenje.com sajta, i reintegracija izgubljenog u .org. Izgubljeno je vraceno...

Moj pohod je ovim zavrsen i uspesan, a sto se tice pretnji, nebitno, ja se nisam mnogo uzbudio, ali sam bio iznenadjen, nisam ocekivao takav tretman na rebel sajtu. Sve u svemu, nebitno, bitno je da se sajt reintegrisao nazad u celinu i da je Lucky gazda cele musicarske webastije.

100ka je napisao(la):
Piromana za ADMINISTRATORA :tbumb:
simpson H je napisao(la):
Vidi ga Joca kako se raduje na pomen gasenja www.musicarenje.com :D

Piromane dragi kako da te razuverim sem da prestanem da postujem ovde?

I onda simpsoneH ti pričaš o nekim konstrukcijama, a ti ih prvi stvaraš u svom umu ??? :doh: :wacko: :hammerhead:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Brate Marvo, izvini sto te izignorisah, suvise sam bio pozitivno sokiran pojavom drugfa Simpsona na .org.

Druze Simspone, prestani da pises na .org jer vise NIJE bitno...

A sada spektakl, Simpson H. za 5 osoba, pisi racun na firmu, jer ja ovo ne sluzam zbog sebe, vec zbog firme.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
piroman je napisao(la):
Brate Marvo, izvini sto te izignorisah, suvise sam bio pozitivno sokiran pojavom drugfa Simpsona na .org.
Ništa brate Pirke, razumem tvoju šokiranost ;)

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Pozdravljam povratak Simpsona!

Izvinjavam se sto kasnim... ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Opet je pobegao. I ja bih voleo da se vrati. Treba mi jaka opozicija  :lol:.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Treba mi jaka opozicija  :lol:.
Uvek imaš mene, o Veliki protivniče svih lovostaja i zabrana!  :D

A opozicija je čak značajno ojačala od poslednjih izbora - izmušičarila je prve pastrmke! Glasači će to znati da cene...  :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
nemoj da se porediš sa velikim Simpsonom, koji je vlasnik istog ovakvog sajta (poboljšanje je što nisam napisao "kopija"). Niste ista kategorija.
ja sam isto toliki protivnik lovostaja i zabrana kao i ti, Goci. Problem je što ti na to ne gledaš iz istog ugla.

Vrh Dno