simpson H is back !

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Jasna stvar SIMS. CIM KRENU AKCIJE OCEKUJ POZIV..
Malo da bambulasimo po Nisavi..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Blue FOX je napisao(la):
Jasna stvar SIMS. CIM KRENU AKCIJE OCEKUJ POZIV..
Malo da bambulasimo po Nisavi..

Jedina bambula koja bi mozda dosla u obzir je ona crvena iz mog avatara na skype i mozda jedna secam se Mixova Hriscanska sa krsticima :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
simpson H je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Ako dođeš na Nišavu bez bambula, to je kao da si došao na Garmisch-Partenkirchen bez skija. Možeš ti da uhvatiš zalet na dupetu i da se dočekaš na njega, ali zar ne misliš da je bolje da se ugledaš na ...?  :yeswink:

Pa valjda ces da me vodis na pastrmke a to je bese easy level musicarenje? Onda moze i bez bambule jer ta riba uzima sva ponudjeno, makar si ti tako nekada pricao :D. I nema potrebe ja se nikad nisam lozio da rastrtim ribe ni da punim dzak za pojasom, neka bude solidne akcije i ja zadovoljan.

Sve si pomešao, po ko zna koji put. Postoji i hard level mušičarenje pastrmke. Ja poznajem "opasne" mušičare, koji više decenija mušičare na pomenutoj reci, a da nikad nisu ni videli pastrmku. Nišava, Morava, Dunav, Tisa... to su reke za hard level mušičarenje pastrmke. Pobratime, vidiš li galeriju? Koliko članova se hvali pastrmkom iz Nišave ulovljenom mušičarskim priborom? Koliko ih može dokazati video snimkom da je zaista koristilo mušicu? He, he, he...nema takvih mnogo. To je hard level, a ne neki revir na kome samo sevaju babaroge od pastrmki i blicevi koji ih slikaju iz svih uglova.
I nišavski klen je hard level. Zato ja i hoću da te uputim u čari Nišave preko njenog najzahtevnijeg stanovnika. Kad izvadiš bar 4 kg klenova iz nje (moraćeš da nosiš, za ocenu), onda ću ti uručiti par strimera i nišavskih nimfi, kao i pastrmske velike kamenjarke od balze. Ti verovatno znaš da kad dođeš na novu vodu, uvek treba da se posavetuješ sa majstorom-domaćinom. Kada bih ja došao da mušičarim bodorke ispod Kalemegdana ili kod Pančevačkog mosta, obratio bih se tebi za savet.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mixe, simpson jos nije senilan i vrlo dobro pamti reci.
U oktobru 2006. u temi "MIXMASTER se oprasta od ovakvog sajta (nast."poper")" rekao si:

Mislim da su musicari koji pecaju samo salmonide uglavnom pocetnici (ja ih uvek tako zovem) kojima jos nije dosadio "easy level". Ipak, znam nekoliko musicara koji celog zivota igraju istu igru i to, na "easy level" i nikako da im dosadi.

Gde si jasno i glasno lov svih salmonida nazvao easy level. Da ne kopam dalje, ali jasno je i tebi sta sve mogu da iskopam i sta si pricao :D
Ali tvoj napredak je ocigledan jer si za vrlo kratko vreme poceo da pricas da nije bas uvek lov salmonida easy level, ako nastavis ovom progresijom za koju godinu ko zna sta ce da bude :D

Ne razumem se vise u te kilograme kada su ribe u pitanju a dobra ti je ova fora sa strimerima pogotovo ako si hteo da mi vratis istom merom i napravis ih od "mog" materijala :D :D. Cak bi ti i cestitao na hrabrosti da utrosis "materijala" za jedan strimer :D

Z

Zakula

Guest
Sims!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Des' b'e ,bambulashu stari?????

P.S.Crvenu bambulu sa tvog avatara sam ja napravio,a stari ped......ash Gringo mi je oteo proshle godine na Lipovichkim barama...E,onda je Mix nazvao pederashka bambula!! :D :D :D :D :D :D

Od tolikih crnih i zutih bambula,Gringo se bash uhvati za crvenu!!! :doh: :doh: :doh:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Mr.Zakula je napisao(la):
Od tolikih crnih i zutih bambula,Gringo se bash uhvati za crvenu!!! :doh: :doh: :doh:

Zvezda je zivot ostalo su sitnice :pozzz: Ako mislis da je crvena pederska boja sto ih pravis?
Al nisam siguran ni da je tvoja jer imam 3 komada. Za drugu znam da je Kuzmina a ovu trecu  :-\

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
simpson H je napisao(la):
Ne razumem se vise u te kilograme kada su ribe u pitanju a dobra ti je ova fora sa strimerima pogotovo ako si hteo da mi vratis istom merom i napravis ih od "mog" materijala :D :D. Cak bi ti i cestitao na hrabrosti da utrosis "materijala" za jedan strimer :D
Morao si da zaboraviš na kilograme, jer ih nije lako uloviti mušičarskim priborom na mestima gde ih je dozvoljeno poneti. :hammer: A za ovaj materijal izgleda da si zaboravio da se ja depiliram, tako da nemam potrebne dlake. My balls are shiny like the bambulas.
A ovo za hard level, moraću da priznam da 2006. nisam planirao da lovim divlje nišavske pastrmke i vapske mladice. Zainteresovali su me, u međuvremenu, krupni divlji salmonidi. Ne mongolski, novozelandski i patagonijski, već ovi što svaki dan beže od bombi, mreža i podvodnih pušaka. U tom grmu leži uzbuđenje za moje mušičarsko srce. Znaš, to je kao narkoman koji traži sve veću dozu. Čini mi se da si ti još na nivou narkofila- vikendaša, koji samo puši vutru, dok sam ja kao neko kome ne bi pomoglo ni da proguta pola apoteke. :wacko: Zato ću ja da jurim ogromnu divljakušu koja leži pod najvećom stenom u Nišavi sva oblepljena pijavicama, kao plavi kit onim školjkama, a ti ćeš morati, kao i svi ostali, da prođeš osnovnu školu sa beovicama i sitnim klenčićima. Ne brini, imam ja za tebe program usavršavanja od nedelju dana. Poslednjeg dana ćeš, ako me budeš slušao, da uhvatiš čuvenu, divlju, makedonsko-crnomorsko-jadransku, nišavsku potočnu pastrmku. Jebote, ona ima duže ime nego Edison Arantes do Nascimento-Pele. :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
oholi je napisao(la):
My balls are shiny like the bambulas.
slab ti engleski

To je Tarzan-English, popularan među svim mušičarima sveta, čak i onih koji su iz zemalja gde je eng. maternji. :lol:
  Danas Simpson ide na Savu. Postao je čovek. Jedva čekam rezultate i želim mu dobar ulov na "svojoj" teritotiji. Voleo bih da "provali" sve dobre divlje terene u okolini Beograda i počne da ih posećuje svakodnevno.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mixmaster je napisao(la):
To je Tarzan-English, popularan među svim mušičarima sveta, čak i onih koji su iz zemalja gde je eng. maternji. :lol:
  Danas Simpson ide na Savu. Postao je čovek. Jedva čekam rezultate i želim mu dobar ulov na "svojoj" teritotiji. Voleo bih da "provali" sve dobre divlje terene u okolini Beograda i počne da ih posećuje svakodnevno.

Rezultat totalna katastrofa! Brzo otisao jos brze se vratio, posvadjah se sa dvojicom biciklista, makar 30 setaca je stalo tacno iza mene na desetak metara i pitalo "jel' to musicarenje", voda blagi uzas, strokava i mutna. Ne vrede ova mesta koja danas obidjoh. Mora da se trazi neka zabit.

Vrh Dno