simpson H is back !

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Da li tvoj povratak druze Simpson, znaci da NECE da mi prete po tvom sajtu zato sto prelazem reintegraciju sa .org?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
simpson H je napisao(la):
Rezultat totalna katastrofa! Brzo otisao jos brze se vratio, posvadjah se sa dvojicom biciklista, makar 30 setaca je stalo tacno iza mene na desetak metara i pitalo "jel' to musicarenje", voda blagi uzas, strokava i mutna. Ne vrede ova mesta koja danas obidjoh. Mora da se trazi neka zabit.

Zato ja pecam kada je vreme loše - grabljivice rade a šetači kod kuće :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Milanče je napisao(la):
Zato ja pecam kada je vreme loše - grabljivice rade a šetači kod kuće :D

To je jedan od razloga zasto Pancevo nikada nece biti Beograd :D, ovde se seta po svakom vremenu.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
piroman je napisao(la):
Da li tvoj povratak druze Simpson, znaci da NECE da mi prete po tvom sajtu zato sto prelazem reintegraciju sa .org?

Piromane, na mom sajtu niko nikome ne preti ali ideja je neozbiljna i smesna, a za takvom akcijom zaista nema ni potrebe. Svako ima neku svoju pricu i svako uziva onako kako mu je volja.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ljudi samo opusteno, u nasu kucu --MUSICARENJE.ORG--- STE SVI DOBRODOSLI VERTUJE MI OD SRCA

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Druze Simpsone, ti si definitivno zbunjen. Ovo JESTE reintegracija sa .org!

Prete mi tvoji moderatori kako ces da mi obrises poruke...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Piromane ko ti je rekao da cu da ti brisem postove?
Sa com sajta nikada nije bilo otrovnih strela ka org dok u obrnutom slucaju i nije bilo tako. Nikada se org nije nazivao pogrdnim imenima, cak naprotiv sva cetvorica urednika sajta www.musicarenje.com su bili clanovi na ovom forumu i to vrlo aktivni.
Jednostavno vreme je bilo da se prestane sa tom praksom iako su org i com ostale dve sasvim razlicite price. Delimo dosta clanova a sve vise "vidjenijih" clanova org su svezi clanovi na com. Iz tog razloga ja sam odlucio da povremeno i napisem nesto na org, pogotovo posle izlozbe u Nisu o kojoj sam reportazu napisao prvi na webu.
Postujem tradiciju i nemoguce je zazmuriti za doprinos koji niska sekcija musicara daje musicarenju na nasim prostorima. Kako i org gledam od samog pocetka kao glasilo niske sekcije a i cenim Lakija bez obzira na sve ono sto se desavalo, to je moj "povratak" na org logican potez. I tu je tacka. Org i com postoje i hvala Bogu da je tako, a citaocima ostaje sasvim pristojan izbor koji ce sajt posecivatii na kom ce davati svoj doprinos.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Pozdravljam povratak Simpsona među aktivne učesnike ovog foruma! Još pre par dana sam mu dao jedna karma + zbog povratka, a sada još jedan zbog mudrih reči!  8)

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Druze Simpsone,

kao sto i sam napisao, ovo je gasenje.com sajta, i reintegracija izgubljenog u .org. Izgubljeno je vraceno...

Moj pohod je ovim zavrsen i uspesan, a sto se tice pretnji, nebitno, ja se nisam mnogo uzbudio, ali sam bio iznenadjen, nisam ocekivao takav tretman na rebel sajtu. Sve u svemu, nebitno, bitno je da se sajt reintegrisao nazad u celinu i da je Lucky gazda cele musicarske webastije.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Vidi ga Joca kako se raduje na pomen gasenja www.musicarenje.com :D

Piromane dragi kako da te razuverim sem da prestanem da postujem ovde?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
simpson H je napisao(la):
Postujem tradiciju i nemoguce je zazmuriti za doprinos koji niska sekcija musicara daje musicarenju na nasim prostorima. Kako i org gledam od samog pocetka kao glasilo niske sekcije a i cenim Lakija bez obzira na sve ono sto se desavalo, to je moj "povratak" na org logican potez. I tu je tacka.

Nije tačno da je www.musicarenje.org "glasilo niške sekcije". Ja ne posećujem .com, ali čuo sam da je i taj sajt glasilo niške sekcije. U vreme kada je nastao naš prvi mušičarski web forum, njegov vlasnik, Dr. Lucky, nije bio aktivan u Sekciji i ni na kraj pameti mu nije bilo (nije valjda ni sada) da mu sajt bude "glasilo niške sekcije".
Istina je da je niška mušičarska sekcija (uglavnom ja, kao njen osnivač i tadašnji predsednik) prihvatila ovo mesto kao izuzetno povoljno za objavljivanje svojih akcija.
Dakle, Simpson je nešto pogrešno razumeo. Na Lakijevom sajtu dominiraju Nišlije iz sasvim drugačijih razloga, a ovo je stecište mušičara iz mnogih krajeva gde žive ljudi koji razumeju ovaj jezik. Nadam se da Simpson, koji je vlasnik konkurentskog sajta (istovetnog ovom), ne pkušava da predstavi svoj sajt kao mesto otvoreno za sve, a ovaj kao mesto za oglašavanje niške sekcije, kako napisa "glasilo niške sekcije".
Simpsone, nadam se da sam te pogrešno razumeo. Nije valjda da si se vratio da nas proglasiš "glasilom niške sekcije"?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mix takve konstrukcije u svojoj glavi samo ti mozes da smislis, to sto sam rekao nema veze sa odnosom sajtova com i org. Uostalom navikao sam da se na mojim recima grade konstrukcije kako kome odgovara. Mislim da sam sasvim jasno rekao zasto sam resio da prekinem cutanje na org. Ali ni tebi ni Piromanu to izgleda nije bas po volji. Nemate razloga da brinete.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
  Meni je po volji što si ovde, ali mi nije po volji da neko proglasi ovaj sajt "glasilom niške sekcije". To sam nedvosmisleno napisao.
Ja pozdravljam tvoj sajt i radujem se njegovom postojanju, međutim, znam da se ni po čemu bitnom ne razlikuje od originala. Ne mora da se razlikuje da bi postojao, bio vredan i privlačio pažnju. Evo ja, na primer, imam puno "kopija" i sve su to odlični i značajni mušičari. Kopiranjem prvog ili boljeg, najlakše se stiče i znanje i ugled. To je sasvim normalno. Naravno, krajnji cilj učenika je da što pre prevaziđe učitelja. Problemi nastaju kada je onaj od koga učimo nedostižan i to shvatimo. Tada preostaje jedino da se ponosimo svojim učiteljem.
Urednici mus.com bi trebalo da se ponose što su učili od www.musicarenje.org.
Simpsone, opusti se i prihvati činjenicu da si na prvom, ali konkurentskom sajtu. Nemoj se previše uzbuđivati zbog Piromanovih i mojih otrovnih strela, jer su neminovne.

Vrh Dno