Mefisto018
Hero member
Jasna stvar SIMS. CIM KRENU AKCIJE OCEKUJ POZIV..
Malo da bambulasimo po Nisavi..
Blue FOX je napisao(la):Jasna stvar SIMS. CIM KRENU AKCIJE OCEKUJ POZIV..
simpson H je napisao(la):Mixmaster je napisao(la):Ako dođeš na Nišavu bez bambula, to je kao da si došao na Garmisch-Partenkirchen bez skija. Možeš ti da uhvatiš zalet na dupetu i da se dočekaš na njega, ali zar ne misliš da je bolje da se ugledaš na ...? :yeswink:
Pa valjda ces da me vodis na pastrmke a to je bese easy level musicarenje? Onda moze i bez bambule jer ta riba uzima sva ponudjeno, makar si ti tako nekada pricao. I nema potrebe ja se nikad nisam lozio da rastrtim ribe ni da punim dzak za pojasom, neka bude solidne akcije i ja zadovoljan.
Mislim da su musicari koji pecaju samo salmonide uglavnom pocetnici (ja ih uvek tako zovem) kojima jos nije dosadio "easy level". Ipak, znam nekoliko musicara koji celog zivota igraju istu igru i to, na "easy level" i nikako da im dosadi.

Mr.Zakula je napisao(la):Od tolikih crnih i zutih bambula,Gringo se bash uhvati za crvenu!!!![]()
![]()
![]()
Morao si da zaboraviš na kilograme, jer ih nije lako uloviti mušičarskim priborom na mestima gde ih je dozvoljeno poneti.simpson H je napisao(la):Ne razumem se vise u te kilograme kada su ribe u pitanju a dobra ti je ova fora sa strimerima pogotovo ako si hteo da mi vratis istom merom i napravis ih od "mog" materijala![]()
. Cak bi ti i cestitao na hrabrosti da utrosis "materijala" za jedan strimer
![]()
A za ovaj materijal izgleda da si zaboravio da se ja depiliram, tako da nemam potrebne dlake. My balls are shiny like the bambulas.
Zato ću ja da jurim ogromnu divljakušu koja leži pod najvećom stenom u Nišavi sva oblepljena pijavicama, kao plavi kit onim školjkama, a ti ćeš morati, kao i svi ostali, da prođeš osnovnu školu sa beovicama i sitnim klenčićima. Ne brini, imam ja za tebe program usavršavanja od nedelju dana. Poslednjeg dana ćeš, ako me budeš slušao, da uhvatiš čuvenu, divlju, makedonsko-crnomorsko-jadransku, nišavsku potočnu pastrmku. Jebote, ona ima duže ime nego Edison Arantes do Nascimento-Pele. 
Ko se to nama prepoznaogringo je napisao(la):Ako mislis da je crvena pederska boja...

slab ti engleskiMy balls are shiny like the bambulas.
oholi je napisao(la):slab ti engleskiMy balls are shiny like the bambulas.
Mixmaster je napisao(la):To je Tarzan-English, popularan među svim mušičarima sveta, čak i onih koji su iz zemalja gde je eng. maternji. :lol:
Danas Simpson ide na Savu. Postao je čovek. Jedva čekam rezultate i želim mu dobar ulov na "svojoj" teritotiji. Voleo bih da "provali" sve dobre divlje terene u okolini Beograda i počne da ih posećuje svakodnevno.