simpson H is back !

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
simsonHAHA,jade i bijedo ljudska,pa ti možeš samo opterećivati stolicu na kojoj sjediš.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
svadjate se preko PMa. Svaki sledeci se brise........uh nedostajalo mi da pisem ovo  :lol: :lol: :lol:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Izvini gazda Lucky,bilo je to jače od mene.Morao sam da otpišem licemjeru,pa to ti je.Neće se više ponoviti jer nemam namjeru da trošim tipke tastature na sporedne likove i njihov lažni sjaj. :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
ahahaha Simpson H is back ahahaha, evo posle umiranja, vaskrsavanja, povampiravanja i još jedan come back!!!
Welcome back!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Prosto ne znam kako da čačkam ovog Simpsona. Lepa su to vremena bila, kada smo se ja i on po ceo dan svađali. Ja otvorim mušičarsku temu, a on se odmah javi sa omalovažavanjem. Kao da ga je to zabavljalo. Sad se izgleda malo promenio. Sad ima svoj sajt, pa je izgleda ukapirao ko je ko i šta je šta u mušičarenju. Pošto je počeo tek pre par godina, oprašta mu se i odbija na neiskustvo. Ja ga opet prizivam da poseti Niš, ali usred sezone (što nikad nije učinio), da zajedno mušičarimo na Nišavi. On će da vežba sa bambulama, a ja ću da se mučim sa gigantskim pastrmkama. Nema od njega nikad mušičar da postane dok ga ja ne provedem kroz zmijarnike, koprive, bocke i mulj. Doći će u Niš debeljuškast, a vratiće se kao motka za paradajz. Posle će svima da priča: "Eh, da sam ranije upoznao Mixmastera, gde bi mi bio kraj!"  :hammer:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Imao sam neki osećaj da ćeš opet doći. Dobrodošao.  :tbumb:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Mixmaster je napisao(la):
...Doći će u Niš debeljuškast, a vratiće se kao motka za paradajz. Posle će svima da priča: "Eh, da sam ranije upoznao Mixmastera, gde bi mi bio kraj!"  :hammer:

:D :D :D :D :D :D :D ::) ;)
Evo Randjo i tebi da dam plus po prvi put u životu :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Randjo,lopatu,pijuk i motiku u ruke i pravi taj bazen u dvoriste,ne se mlati po sajt ceo dan,radi nesto..
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Kakav srdacan docek kao Tito da je vaskrs'o.
Laki u svom stilu muzicke dobrodoslice, Mix standardno provokatorski :D, ostale nislije posteno, "moji" beogradjani....no comment, a i kromanjonac je tu obavezan.
Mix jos sam ti na skype rekao da cu obavezno da dodjem u toku sezone, al' na bambulu me neces navaditi a da sam te ranije upoznao verovatno bih bio potpuno sed do sada :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ako dođeš na Nišavu bez bambula, to je kao da si došao na Garmisch-Partenkirchen bez skija. Možeš ti da uhvatiš zalet na dupetu i da se dočekaš na njega, ali zar ne misliš da je bolje da se ugledaš na ...?  :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mixmaster je napisao(la):
Ako dođeš na Nišavu bez bambula, to je kao da si došao na Garmisch-Partenkirchen bez skija. Možeš ti da uhvatiš zalet na dupetu i da se dočekaš na njega, ali zar ne misliš da je bolje da se ugledaš na ...?  :yeswink:

Pa valjda ces da me vodis na pastrmke a to je bese easy level musicarenje? Onda moze i bez bambule jer ta riba uzima sva ponudjeno, makar si ti tako nekada pricao :D. I nema potrebe ja se nikad nisam lozio da rastrtim ribe ni da punim dzak za pojasom, neka bude solidne akcije i ja zadovoljan.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Na Nisavi akcija uvek samo treba naci sebe u SILNIM AKCIJAMA..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Blue FOX je napisao(la):
Na Nisavi akcija uvek samo treba naci sebe u SILNIM AKCIJAMA..

kako ja to da znam dok ne dodjem? Javicete kad je dobra voda i eto mene da proverim te akcije.

Vrh Dno