simpson H is back !

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
A sad spektakl  :hammer: :hammer: :hammer:

I moj omiljeni smajli je tu, forum vam je super u ovom dizajnu, korektno, pregledno, meni se licno ne svidja zelena boja ali potpuno nebitno.
Bitno je da vi gurate kako ste zamislili, i da Lucky konacno dopuni signature sa dr-mr-prof-phd. I onako sam pratio forum redovno, ali rec podrske uvek dobro dodje onima koji uredjuju forum pa mi eto palo na pamet da i to napisem. Nazivi poput www.musicmarenje.com koji su dolazili sa org, ili prozivanje da smo sajt plagijat nisu nas omeli da i mi ostvarimo neke svoje zamisljene ideje, pa kao rezultat toga vidim dva sajta razlicitim pristupima istoj stvari bez drame ko je u pravu.
Imali ste malo problema, imamo ih i mi redovno ali su sve to stvari sasvim normalne za okruzenje u kome se nalazimo, sustina je opustiti se i raditi po nekoj zacrtanoj viziji.
Eto prosto se raznezih :D

Pozdravljam sve clanove org i zelim jos jednom licno da se zahvalim na doceku na izlozbi musica u Nisu.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Welcome back mr. Simps!!! :)))
Bilo je tu svega i svacega u proslosti ali mi je jako drago da to prevazilazimo (sto bi reko gringo "ponovo gradimo mostove"). Ipak smo svi mi ljudi sa istim interesovanjem MUSICARENJEM i treba da se postujemo. Ne kazem slazemo vec postujemo, a tu su forumi da se raspravljamo.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gringo je napisao(la):

Sto + za povratak, pa lepo rece da je uvek pratio forum redovno.

Ja pratim sva tri da kazem nasa foruma i svaki je karakteristican na svoj nacin. Neka ih bude i vise ali da jos vise bude musicarskih sekcija i organizacija, i jos vise manifestacija radi druzenja i ostalog.  :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
gringo je napisao(la):

Ahahah tek sad vidim da sam ocenjivan i dok se nisam logovao :D, kakva ludnica pa ko je onoliko vremena gubio. To mora da je ekipa onog kvazi strucnjaka za ribe i agregate :)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Jebo te od ovog simsonaHAHA nemoš živjeti.Napada ko NATA.Sad je počeo ko radikali,govori tiho i nosi psa sa sobom. :p

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja sam ti davao pluseve što si otišao i napravio poseban sajt. Od tog trenutka ja sam osetio neverovatno olakšanje.
Sada su se stvari, nadam se, promenile. Nadam se da tvoj povratak ima nekakvog smisla. Izazvao si uzbuđenje kod moderatora i lažnih ribo-brižnika, koji su se odmah postarali da zaključaju vrlo važnu temu, kojom sam ja hteo da odvojim mušičare od ljubitelja riba. Možda ti tako žele dobrodošlicu, ali to će, po starom običaju da izazove burne reakcije i, naravno, poveća temperaturu i posećenost ovog foruma.
Osveži memoriju i seti se kako je izgledao forum na kome postuju Mixmaster i Simpson. Da li će atmosfera opet uzavreti, ne znam, ali sudeći po istoriji, biće veoma zanimljivo na OVOM forumu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
simpson H je napisao(la):
A sad spektakl  :hammer: :hammer: :hammer:

čika Boki aka simpson H "WELCOME BACK"

picture.jpg

SVUDA JE LEPO ALI KOD KUĆE.org JE NAJLEPŠE  ;) :D :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
rabbit je napisao(la):
Jebo te od ovog simsonaHAHA nemoš živjeti.Napada ko NATA.Sad je počeo ko radikali,govori tiho i nosi psa sa sobom. :p

Tvoj nesrecni zivot nije razlog za ovakav nastup a pogotovo da unosis politiku na musicarski forum. Verujem da ce i moderatori prepoznati kakav si ti coveculjak ustvari. A verujem da ti je tesko palo moje pojavljivanje pa si od toga postao nepismen jer sigurno nije lako biti opterecen simpsonom :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
u zadnje vreme mi je svaki dan zabavan. Ako nista drugo ono na faxu imam zabavne und zanimljive dogadjaje. Danas ih nisam imao i vec sam se zabrinuo, kad ovo ono......
Pustimo oci da govore  :lol: :lol: :lol:
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/qljSuSX1Na0[/flash]

Vrh Dno