dr.lucky je napisao(la):
U pravu su! Ali skroz. Ja sam lenčuga i neradnik.

Me toooooooooo
A zamislite ovu situaciju...takvi ste/smo kakvi ste/smo i pored vega toga neki odvratno bogati ujak pusti vam/nam svo bogatstvo npr. sutra

Zajedno sa jahtom i kučom na Karibima gde možete provoditi svoje slobodno vreme kada vam se zaželi (s tim da slobodno vrme imamate/imamo stalno i uvek

jer ne morate/mo da radite/radimo

)). Malo lovite kući, malo na karibima, malo finska, mongolija novi zelnad, afrika itd. nema kraja...

Naravno uvek i svuda sa najboljim priborom u omiljenom društvu
Tipično maštanje čoveka kojeg mrzi stisnuti za "lopatu"
Ok, priznam...raditi treba zbog više toga, ali

rad mi ne miriše mnogo

iako sam često bio primoran da radim svašta ispod mog nivoa obrazovanja

i još uvek je takoooo

mada se borim i ispravljam svoje mogučnosti...blabla da vas ne gnjavim mojim frustracijama i teškočama

... Koliko god da sam svestan o koristi i dobrobiti rada "više volim onaj režim, svi rade a ja ležim"...
Evo na primer danas

rano jutro, svi jurišaju na posao i pod stresom...a ja

a ja več oko 8h kupam se na jezeru i sunčam se

... a da kada smo več kod toga

danas sam malo ronio i ispod jedne velike krošnje naišao na veče jato večih klenova,,,ništa me se nisu bojali...gledo sam ih iz blizine, plivali su oko mene...perfektno nešto! Bilo je tu i drugih riba...voda bistra, čista...mmmmmmmmmm

Ta krošnja nad vodom je bila od višnje...tu i tamo koja padne u vodu i klenovi i velike bodorke to apaju ko mutave. Nešto sam nabrao i skoro su mi iz ruke jele...verovali ili ne. Sve to dok drugi rade

(pssss...i zarađuju pare....a ja jok

). Hhehe...ja čekam da mi padne sa neba
ps.
vi malđi ne slušajte ove neradničke baljezgarije, treba raditi