Ribolovom se bave lenji ljudi

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Vlada verovanje da su ljudi koji se bave ribolovom (kao hobijem) losi domacini  :smoke: i lenstine  :lol:. Umesto da cepaju drva zimi, da krece kucu leti da popravljaju vodovodnu instalaciju i eventualno da prodaju kola na auto pijaci oni uzimaju stap u ruke, trose gorivo za odlazak na vodu, i nema ih po ceo dan (a nekad i duze  :hammer:) kod kuce.

Ja licno mislim da ima istine u ovome ali da ne moze da se generalizuje prica na sve nas.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Ma i ja, al' me jos nisu skuzili!  :tbumb:
Ak' bila pore neko vreme neka anketa zena ciji su muzevi razni hobisti u vezi seksa.
Za razliku od mnogih drugih macho tipova, ribolovci nisu uopste imali zasta da se stide, dapace.
Dakle, lenjost nije ni mana, ni porokm nego stecena zasluga  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
dr.lucky je napisao(la):
U pravu su! Ali skroz. Ja sam lenčuga i neradnik.

:D :D :D :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:  :bleh:  Me toooooooooo :bleh: :D

A zamislite ovu situaciju...takvi ste/smo kakvi ste/smo i pored vega toga neki odvratno bogati ujak pusti vam/nam svo bogatstvo npr. sutra  :D Zajedno sa jahtom i kučom na Karibima gde možete provoditi svoje slobodno vreme kada vam se zaželi (s tim da slobodno vrme imamate/imamo stalno i uvek  :D jer ne morate/mo da radite/radimo :hammer:)). Malo lovite kući, malo na karibima, malo finska, mongolija novi zelnad, afrika itd. nema kraja...  :D Naravno uvek i svuda sa najboljim priborom u omiljenom društvu :D  :D :D ;) :smoke:

Tipično maštanje čoveka kojeg mrzi stisnuti za "lopatu" :)

Ok, priznam...raditi treba zbog više toga, ali  :D rad mi ne miriše mnogo  :D iako sam često bio primoran da radim svašta ispod mog nivoa obrazovanja  :mad: i još uvek je takoooo  :mad: mada se borim i ispravljam svoje mogučnosti...blabla da vas ne gnjavim mojim frustracijama  i teškočama :D... Koliko god da sam svestan o koristi i dobrobiti rada "više volim onaj režim, svi rade a ja ležim"... :D :D
Evo na primer danas  :D rano jutro, svi jurišaju na posao i pod stresom...a ja :D a ja več oko 8h kupam se na jezeru i sunčam se  :D  ... a da kada smo več kod toga :D :D ;) danas sam malo ronio i ispod jedne velike krošnje naišao na veče jato večih klenova,,,ništa me se nisu bojali...gledo sam ih iz blizine, plivali su oko mene...perfektno nešto! Bilo je tu i drugih riba...voda bistra, čista...mmmmmmmmmm  :) Ta krošnja nad vodom je bila od višnje...tu i tamo koja padne u vodu i klenovi i velike bodorke to apaju ko mutave. Nešto sam nabrao i skoro su mi iz ruke jele...verovali ili ne. Sve to dok drugi rade  :D (pssss...i zarađuju pare....a ja jok :( :D). Hhehe...ja čekam da mi padne sa neba  :hammer: :D :D :D :D :D :hammer:

ps.
vi malđi ne slušajte ove neradničke baljezgarije, treba raditi  ;)

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
^u jebote koliko smajlija :)
Ovo je skrooooz istinito - barem sto se mene tice :) Ja sam lenj ponekad i da pecam. Dovoljno mi je da sednem pored reke naseckam duvan, zapalim lulu i chiiiiill... mmmm ...

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
hahahhahaha lepo nas definisaše.
Da li se sećate serije Vruć vetar. To je naša serija iz 70 tih i glavni lik je Šurda...e tu je imao ulogu i Bora Todorović koji je glkumio takvog jednog neradnika (i odglumio ga je maestralno, lik je Bob) e u jednoj epizodi on govori veliku filozofiju Šurdinom ujki Firgi koji je cep život rintao. On mu kaže
Rad je od majmuna stvorio čoveka a sada od čoveka stvara konja, A vi ste gospodne u zadnjoj fazi evolucije! :doh:
Ja sam kao mali gledao seriju divnu tu i prihvatio sam ovo kao dogmu. Svaki fizički rad mi je ogavan. I ono kao domaćinsko ponašanje, idi kupuj turšiju, trte mrte. ma idi begaj.....
zato je nova parola sajta
neradnici svih zemalja ujedinite se!  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
dr.lucky je napisao(la):
Rad je od majmuna stvorio čoveka a sada od čoveka stvara konja, A vi ste gospodne u zadnjoj fazi evolucije! :doh:
Ja sam kao mali gledao seriju divnu tu i prihvatio sam ovo kao dogmu. Svaki fizički rad mi je ogavan. I ono kao domaćinsko ponašanje, idi kupuj turšiju, trte mrte. ma idi begaj.....
zato je nova parola sajta

:tbumb:

:D :D :D :D :D :D :hammer: :D :D :D :D :D :D :hammer::D :D :D :D :D :D :hammer: :D :D :D :D :D :D :hammer::D :D :D :D :D :D :hammer: :D :D :D :D :D :D :hammer:

:doh: :D

ala sam se ismijaoooo... :D :D :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja nisam nimalo lenj. SKoro svaki dan provodim mušičareći, a to nije lako. Bocke, koprive, komarci, pauci, džungle, mulj, stene, brzaci, zamahivanje, zamaranje krupnih riba, pravljenje muva....
Ne da nisam lenj, nego sam izuzetno marljiv čovek, a ono čime se bavim je mušičarenje. :lol:
Neko prodaje muda za bubrege, neko presipuje iz šupljeg u prazno, neko mlati praznu slamu, neko se prose.ava, neko piša uz vetar, neko hvata zjala, a ja mašem mušičarskim štapom i koncem. Kao i ostali, imam rezultat. Evo, danas sam zaheftao bar deset klenova od 500-1000 grama. Bio sam vredan i trud se isplatio! :tbumb:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
When I grow up I want to be a professional fly fisherman!!!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
@Sebastian
Ti brate ko klenovi pod visnju pa sta plopne o'zgo to ti je, aaa ? ? ?  :D

@Lucky
dr.lucky je napisao(la):
http://www.neradnik.co.sr/
Malo su anarhisticki raspolozeni, al je bitno da imamo isti zivotni cilj, prstom na mrdati a lepo ziveti!

Lazzo ocu i ja da budem fipro pecaros kad porastem, u koju skolu da se upisem, koliko je skolarina, jer daju diplomu mastera...? :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Gde me nadje,ni manje ni vise nego pravo u srce..
Ali svaka zena ga zeli za muza,zamislite zasto ?????????????

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Evo meni nije jasno. Zasto bi svaka zena zelela lenjog muza koji uz to cesto ide po ceo dan na pecanje i vraca se kuci smrdljiv od riba?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
ttttt je napisao(la):
Evo meni nije jasno. Zasto bi svaka zena zelela lenjog muza koji uz to cesto ide po ceo dan na pecanje i vraca se kuci smrdljiv od riba?

Auuuu, filozofija! Zašto bi žena uopšte poželela bilo kakvog muža?
Mislim da neke žene traže sponzora, druge roba, a treće seksualnog partnera. Moguće je da se treba obratiti ovoj trećoj grupi i među njima potražiti one koje uzbuđuje miris riba i divlji mužjak, prirodnjak, koji po ceo dan luta kroz džungle, sakupljajući energiju i inspiraciju za jedini logičan završetak lepog dana, razuzdani seks sa žen(k)om.
Priroda je to. Nikad se nijedna normalna žena nije seksualno uzbudila zbog toga što je neko doktor, inženjer ili profesor. To mora biti (i) kicoš, muzičar, slikar, ribar, lovac, plivač, lopov...
U većini romana i filmova, ali i u stvarnosti, žena se zaljubljuje u avanturistu i neradnika. Seksolozi su dokazali da strast nestaje čim se odabranik upusti u ozbiljne poslove i karijeru.
Ja mislim da se sportskim ribolovom ne bave lenji, već ljudi koji bi da zauvek ostanu mladi i "blesavi".

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Ne kenjaj be Ranđo. :doh:

Vrh Dno