compshop je napisao(la):Ruzmarin i maslinovo ulje. To je sve od zacina. Drzis ruzmarin u ulju i njime mazes ribu dok se pece na cumuru. Za mene je ovo najbolja fora

Jeste čudan mix, ali ja ga volim. Probaj prvo!!!simpson H je napisao(la):Gde se udaraju ti minusi za one koji mesaju maslinovo ulje, recnu ribu i kajmak. Eeee moji gurmani![]()
Rečna riba je jako nezgodna za roštilj!!! Najbolja je kalifa, dobra je i kečiga, dok se sve ostale ribe raspadaju ili su mnogo suve posle spremanja na klasičnom roštilju. Jaka vatra je katastrofa za rbu, mora biti srednja ili slaba!!! I mora se mazati stalno!!!cerebrum je napisao(la):...Uvek mi se raspadnu ribe na rostilju. Mislim da je to zbog preslabe vatre.
Milanče je napisao(la):Jeste čudan mix, ali ja ga volim. Probaj prvo!!!simpson H je napisao(la):Gde se udaraju ti minusi za one koji mesaju maslinovo ulje, recnu ribu i kajmak. Eeee moji gurmani![]()
Rečna riba je jako nezgodna za roštilj!!! Najbolja je kalifa, dobra je i kečiga, dok se sve ostale ribe raspadaju ili su mnogo suve posle spremanja na klasičnom roštilju. Jaka vatra je katastrofa za rbu, mora biti srednja ili slaba!!! I mora se mazati stalno!!!cerebrum je napisao(la):...Uvek mi se raspadnu ribe na rostilju. Mislim da je to zbog preslabe vatre.
Morske ribe su druga priča, a najveće iznenađenje je skuša - iako nekvalitetna na roštilju je EXTRA!!! Kao i cipal, bukva, salpa, ušata a da ne pominjem oradu ili zubaca. Eh puste gradele malo li sam se puta nadimio

100ka je napisao(la):Ako pečete ribe porcijašice na roštilju umotajte ih u foliju (aluminijumsku ne najlonsku), tak ose neće raspadati, a ako dodate začine bolje će pustiti aromu![]()