Pomoć ugroženima poplavom

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Eh ta Mlava!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sta se desava ?????????????????

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
http://www.vaseljenska.com/misljenja/potapanje-obrenovca-nedovrsenom-branom-stubo-rovni/

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
http://www.vaseljenska.com/vesti/istina-o-potapanju-obrenovca-probijanjem-ispusta-na-nedovrsenoj-brani-stubo-rovni/

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ne vidim sta tu pise ali ne rzumem naslov o potapanju probijanjem necega. O cemu se tu radi,SLavisa?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
pera je napisao(la):
Ne vidim sta tu pise ali ne rzumem naslov o potapanju probijanjem necega. O cemu se tu radi,SLavisa?

Opaaaaaaaaaaaaaaaa bato..........lelelellelelelelelelele......skinuli link dusmani........Nista Pero,sledeci put odma da si otisao u policiju ....ne ko onaj Cuckovic( sad sam gledao reprizu na B92)...kako bi ga iskaisao i to vojnickim al gusterskim opasacem, zutim, tvrdim...mamicu mu njegovu... :mad: :mad: :mad:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
petre,jel pukla brana...tj....probila voda 15-tog????Poplavilakuce ispod iste...sto nikad ni po najvisem vodostaju Jablanice nije bilo...Sjurila se voda do Obrenovca, Cunami u istom... :(

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Šta sve neće napisati ... kakvo pucanje brane, kakav cunami?! Brana je čak malo pripomogla da ne bude gore - ne nekom smišljenom akcijom ili intervencijom već sticajem okolnosti. 

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Taj portal je bre kretenski totalno i neka je ugasen. Oni truju ovaj muceni narod tim teorijama zavere, HAARP sistemima, hiljadama mrtvih u Obrenovcu, havarijama na brani i ostalo. U normalnoj zemlji takvi bi se hapsili, to vise nije sloboda govora nego kriminal i trovanje naroda glupostima.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Pazite samo naslove na tom portalu:

Да ли је Обреновац „удављен“ због провизије од уништавања и продаје ЕПС-а?

Истина о потапању Обреновца пробијањем испуста на недовршеној брани „Стубо-Ровни“

„Најгоре уопште није прошло“

Књига Новака Ђоковића – брутална промоција окултизма

Саопштење за јавност о вештачки изазваној промени времена и тровању становништва

Уредништво „Борбе за веру“: У ког Бога верује Новак Ђоковић?

Бајина Башта:  претње и од гејзира

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Tačno i 100% si u pravu, samo ostaje piitanju što to rade i ko ih plaća da to rade i sa kojim ciljem, niko danas ništa ne radi za džabe :nowink:

A o slobodi govora nećemo da pričamo, ovi drugi su baš promovisali slobodu govora, od izbora pa na ovamo...  :samotuci:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Dobro, ali ima jedna prosta metoda....proveriti na licu mesta, kakva je situacija na brani i dali je bilo tog sranja o kome piše link??

Jer danas narod,davljenici se hvataju za sve i svašta...i ene ga Čučković, on će morati živeti sa svojim preživelim komšijama i njimaće polagati račun!

http://www.webtv.rs/play/67711
p.s. možda i ovo obrišu...verovatno nije verodostojno.. :(

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Pa zar misliš da bih ti ono odgovorio da nisam proverio svojim očima na licu mesta?
Ništa na brani nije puklo, nijedna kuća ispod brane nije poplavljena ... ne znam šta je pisalo u tom članku, ali očigledno nema ni potrebe gubiti vreme na čitanje istog.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
falco je napisao(la):
Pa zar misliš da bih ti ono odgovorio da nisam proverio svojim očima na licu mesta?
Ništa na brani nije puklo, nijedna kuća ispod brane nije poplavljena ... ne znam šta je pisalo u tom članku, ali očigledno nema ni potrebe gubiti vreme na čitanje istog.

Meni je samo to i trebalo, da se proveri pravo stanje a ne bilo kakvo informisanje....jedna jedina ljudska žrtva je mnogoo veća od bilo koje materijalne štete...Rekla kazala priča, lično manekenisanje i ponašanje države u Obrenovcu ( 100% imam potvrde i drugim ugroženim lokacijama) govori mnogo više.
Reformisti,policija,vojska ........... sve je to čist amaterizam.

p.s. Bojane, u Obrenovcu se desio klasičan cunami...Kolega sa posla koji živi u centru grada u stambenoj zgradi na drugom spratu je gledao  talas koji si mogao da koristiš za surfovanje!!!Odakle ta voda???Odakle prepunjeni kopovi???Od Tamnave,Peštana...
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B0

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Proto o cemu pricas bre? Jel ima bilo koja vlast koja bi se drugacije ponasala? Znas li neku, sta kaze istorija? Pa jel bi iko normalan stavio Velju Ilica za ministra zaduzenog za vanredne situacije, a da je ocekivao vanrednu situaciju? Pa lebac mu poljubim, tek formirana ministarstva i vlada, sto se mene tice nisam ocekivao da se bilo kako organizuju pogotovo u ovakvoj situaciji. Koliko god "posle bitke svi generali", ovako nesto niko zivi nije ocekivao, za 10x organizovaniju drzavu bi bilo previse. Uvek ce da bude zadovoljnih i nezadovoljnih, onih kojima smeta ovo ili ono.
Daleko od toga da branim vlast, cak nemaju ni najmanje mojih simpatija ali treba biti realan. Licno me zanima sta ce da bude dalje, a iako je tesko reci posle ove zalosti, vlast ima fenomenalnu priliku da pokrene sve u ovoj drzavi. Obnova zemlje i jos malo vise, to me zanima, to je njima druga sansa.

Vrh Dno