PES2009 ili FIFA09

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Klinci bolesni, žena bolesna, jedino ja zdrav, celo popodne pičim pes2009, neverovatna igra, stvarno neverovatna, Barselona je stravična!!!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Aaaaaaaaaaa necemo tako Zvezdane,kakva Barcelona kakvi bakraci ne kazem da nije jaka ali jesi li probao Celzi,Liverpul,Juventus,Inter...itd itd.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Aaaaaaaaaaa necemo tako Zvezdane,kakva Barcelona kakvi bakraci ne kazem da nije jaka ali jesi li probao Celzi,Liverpul,Juventus,Inter...itd itd.
Ma probao sam sve te favorite, čak ne igram sa omiljenim Milanom jer još nisam provalio na koji način da igram sa njima, ali sa Barsom je druga pesma.U početku sam se mučio i sa njima, ali kad krene igra od noge do noge, ma idi bre, prava simulacija fudbala.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zvezdane, ako si kupio original disk PES2009 imas na njemu i CODE koji treba da uneses prilikom registrovanja za igranje preko neta.
Uradi to pa da se malo pikamo fudbala....

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Cepam trenutno Pes10, ali na Sony Play Station. Jos mi ne lezi kao 09, ali Ok. Cinimi se da je 09 bolji, mada to kazem uvek kad izadje novi.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Vidim po nekim forumima da ga u Bg-u već gaze,pa rekoh možda neko ima da pošalje,da ne čekam jedno dve nedelje dok ne stigne u moju nedođiju!

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Vidim po nekim forumima da ga u Bg-u već gaze,pa rekoh možda neko ima da pošalje,da ne čekam jedno dve nedelje dok ne stigne u moju nedođiju!

Sto ga ne skines s neta?

Vrh Dno