PES2009 ili FIFA09

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Dilema za sve drugare koji vole da igraju simulacije fudbala.Ja sam,inace,fan Konamijevih fudbala jos od prvog koji je izasao pre ne znam koliko godina,a zvao se cini mi se Goal Storm.Medjutim,ove godine me je dobro zaintrigirao Fifin fudbal,po onome sto sam mogao da vidim na odredjenim sajtovima Fifa prednjaci u svemu,pa i u dugo joj osporavanom gameplay-u.Ne znam sta vi mislite,ali ja ove godine moram da instaliram i Fifu09.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Istina! Konami mi je uvek bio bolji od EA. Jos od automata iz fliperana. :) Ne mogu da se setim kako se bese zvao taj fudbal ali mi je ostao i dalje u secanju. Bio je preteca svih na konzolama - mislim da je Sega MD engine bio u pitanju.
Winning Eleven ili sada PES ima jednu manu, a to je malo liga i nije bas mnogo zanimljiv za single play - ali je zato neprevazidjen za multiplayer!

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Kada smo vec kod fudbala gde bih mogao naci PES 2009????

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Nema nikakve dileme,PES2009 izgleda fenomenalno,izlazi 17. oktobra.

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Znaci bice nam dostupan 18.oktobra,eventualno dan dva kasnije..... :drool:  :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Otkad izadje ovaj PES2009 ja neumem da se odvojim od monitora..
Svaka im chast,napokon da ULJUDE malo igricu mada bih ja ipak tu nesto malo MENJAO.....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Otkad izadje ovaj PES2009 ja neumem da se odvojim od monitora..
Svaka im chast,napokon da ULJUDE malo igricu mada bih ja ipak tu nesto malo MENJAO.....

Uh moram da pozurim i pazarim to ali za PS2. Komp je i onako bulja za takve igrice

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Pazi jak Racunar sa Kvalitetnom grafickom i podosta memorije privezan na Plazmu uzivanju nikad kraja.
Cepam sa Juventus MASTER LIGU----AMAURI LOODNICA OD IGRACA....... :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ne ne Foxe ne mislim ja zbog zahtenosti igre vec zbog same atmosfere na konzoli i kompu. Sve te sportske igrice su neuporedivo ludje na konzolama kao i sto je recimo CS iskljucivo za komp. Nisam ni mislio da je nemoguce igrati na kompu.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Upravu si,mada ja se naviko na KOMP. pa to ti je ALI  je daleko veci ugodjaj na konzoli..
Sta ti je moc NAVIKE  :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Simpsone,pazari ti lepo sony trojku, jedan poznanik mi je pustio pes2009 na njemu.Ne znam šta da kažem,odličan je na kompu, ali na soniju je bruka dobar.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
zvezdan je napisao(la):
Simpsone,pazari ti lepo sony trojku, jedan poznanik mi je pustio pes2009 na njemu.Ne znam šta da kažem,odličan je na kompu, ali na soniju je bruka dobar.

Zvezdane ne pominji mi, klinci vec vrse pritisak za Novu Godinu a meni bitnije tura Wapsi materijala :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
kupi ti materijale, razmazices klince  :)

Vrh Dno