tommylee je napisao(la):I mladica je tada u zabrani ali nije zabrana na pastrmku!
Jedno je ići ciljno na neku ribu i loviti a jedno je slučajan ulov!
sasats je napisao(la):ja sam redovno pecao na rzavu u aprilu i maju . uvek sam se vise nadao da upecam lipljena nego pastrmku . i cuvari su me kontrolisali bez ikakvih primedbi
sasats je napisao(la):ja sam redovno pecao na rzavu u aprilu i maju . uvek sam se vise nadao da upecam lipljena nego pastrmku . i cuvari su me kontrolisali bez ikakvih primedbi . cak su mi dali i broj tel da ih zovem ako primetim da neko krade ribu
ma pusti druze praznu pricu . vecina kriticara uopste i nisu ozbiljni musicari . ili uopste ne pecaju ili kolju ribu drugim metodama a musicarenje dozivljavaju kao c&r rasterecivanje savestiTihi83 je napisao(la):Ta nada je zajebana stvar moj sale, mozes da fasijes robiju...
Sad si se sjebao, ali ja sam tu zaludan i spreman da ih zaludjujem dok ne odustani jedan po jedan...

o cemu se radi bojane? pogodilo te nesto u zadnjem postu ?simpson H je napisao(la):Musicarenje sam dozivljavao kao odmor od takvih poput tebe, ala sam se zajebao. Priznajem!
Cisto da ne bude zabune, nema veze sa ribolovom, krivolovom i slicno. Mislio sam na lelemude koji prosipaju nebulozu za nebulozom.