O pecanju na Gradcu van revira...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Finansiske ne zivimo u nemackoj pa da mozes reci da ne postoji mogucnost da ljudi nemaju mogucnost da izdvoje novce za tu avanturu.

Jer godinama na forumu citas postove ljudi koji zude za gradcom a to ne mogu da priuste sebi...

Pokupovali onolike SAGE štapove a ovamo nema para za 70km puta? Ma daj.....

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):

Razumem te, a i predpostavljam da je odgovor bio ili da je to klenovska voda ili da je covek ciljano pecao klena na voblera na koji se inace i nepeca pastrmka nego je neka suntava neznam zasto pokupila voblera... :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Pokupovali onolike SAGE štapove a ovamo nema para za 70km puta? Ma daj.....

Daj Baki stvarno nije tvoj nivo da vredjas ljude i lupas ovakve gluposti....

Sage vidjas samo na gradcu, prosetaj po srbi i vidi na sta ljudi pecaju iz lubavi ne iz snobizma...

Ja nikad nebih imao sage da nisam odrao one sesire na perucu 2012... 8)

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
oholi je napisao(la):
Falco kontam...zvanicno sam.krenuo na klena. Nezvanocno.... Predpostavio sam da ce biti neka pastrmka. To je sva istina.
Forum.zimi.je gori od zenskog mozga. Ko pohvata sve misli svaka mu dala....  nema ljutnje naravno. Moramo se malo svAdjati :)
Ja sam i isao iz svog uglA, zato ti ne mogu reci da bih uradio isto sto i ti.... ja bih kenjao coveku da je poneo ribu, da je poneoo manju ribu..... jbga imam solidno fleksibilno poimanje zakona. Ono sto znam da je pogresno sigurno necu kaciti na forum. Cak nece niko ni znati.
Ovo sad sam okacio jer nisam u prekrsaju. (Ne ulazim u etiku i kodekse kojekakve)

Moje prvo pecanje je bilo grabuljanje....poveli me drugari...osnovac sam bio. Isao sam kao dete sa rodjakom na jos neke nacine da lovimo ribu. I kasnije sam imao neke izlete.
Npr.... u mojoj glavi je savrseno ok da danas na drini uzmem 10 lipaca preko 35cm ako mi dolaze gosti npr i da zavrsim sa uzimanjem na par meseci ili cak godinu..... al mi nije ok da svaki dan izimam po tri kom. Niti mi je ok da izimam svaki dan po jednog i da trpam u zamrzivac.... to je moja logika.... nije legalna....ali nije ni stetna po riblji fond. Cak naprotiv

Vecina nas je nekad krsila ribolovacke zakone. I ja naravno. Uspevao sam da nadjem sebi neka opravdanja, ali me ipak bilo sramota i tada. Gadno je ako svi pocnemo da budemo "pametniji" od Zakona. Nije on idealan, ali bolje i takav nego da svako ima svoj.

Jos 17 dana. Pozdrav!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Pa poenta je da ga nisam prkrsio...... al uz pivo uzivo pricamo....petar ubpozadini vrcka i mesa gulas......  idila :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Na Drini sam video samo Sage i Orvis. I jedan CTX.

Pa kad pecas sa snobovima a ne sa istinskim musicarima...

I to sto neko skupi 150-200€ za malo boli stap neznaci da za avanture na gradcu moze u jedno pecanje da baci 50-60€ koiko kosta put dozvola i svi ostali dodatni troskovi...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Tihi83 je napisao(la):
Ali ja sam u nedoumic sta da se radi sa Drinom i ljudima koji nemaju gde drugo u blizini da otvore sezonu...
Koliko si siguran u ovo?
Ja u mojoj okolini imam bar pet voda sa pastrmkama i za koji dan ću da se okušam!
A i Drina će da se namjesti koji dan pa će i na njoj moći da se lovi.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Koliko si siguran u ovo?
Ja u mojoj okolini imam bar pet voda sa pastrmkama i za koji dan ću da se okušam!

Mogu samo da ti preporucim da nepises po forumu jer cete javno lincovati sto u sred zabrane na lipljena "kao pecas" pastrmke...

A nedaj boze lipljena da uhvatis tu si se tek sjebao, jer na pastrmku mozes samo na gradcu...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
tommylee je napisao(la):
Koliko si siguran u ovo?
Tommy a sto na drini? A lipac?
Stvarno nije u redu ljudi moji :)
A hteo sam da ne pisem vise

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Jbt jesam ja nepismen ili ste vi ludi!?!
Procitaj citirano!
Gdje cu ljudi za otvor je bilo pitanje ili nešto drugo?
Idem na pastrmku od prvog Marta ne treba mi revir!
Mogu i sutra ali ipak imam kućno vaspitanje,možda to nekom smeta,šta da se radi  :bleh:

Oholi vidno si me razočarao  :'(

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Jbt jesam ja nepismen ili ste vi ludi!?!
Procitaj citirano!
Gdje cu ljudi za otvor je bilo pitanje ili nešto drugo?
Idem na pastrmku od prvog Marta ne treba mi revir!
Mogu i sutra ali ipak imam kućno vaspitanje,možda to nekom smeta,šta da se radi  :bleh:

Oholi vidno si me razočarao  :'(

Nije to bilo pitanje tomi, opsti zalkijucak forumasa je da na mozes na otvor na Drinu jer je lipljen u zabrani...

Vrh Dno