Falco kontam...zvanicno sam.krenuo na klena. Nezvanocno.... Predpostavio sam da ce biti neka pastrmka. To je sva istina.
Forum.zimi.je gori od zenskog mozga. Ko pohvata sve misli svaka mu dala.... nema ljutnje naravno. Moramo se malo svAdjati

Ja sam i isao iz svog uglA, zato ti ne mogu reci da bih uradio isto sto i ti.... ja bih kenjao coveku da je poneo ribu, da je poneoo manju ribu..... jbga imam solidno fleksibilno poimanje zakona. Ono sto znam da je pogresno sigurno necu kaciti na forum. Cak nece niko ni znati.
Ovo sad sam okacio jer nisam u prekrsaju. (Ne ulazim u etiku i kodekse kojekakve)
Moje prvo pecanje je bilo grabuljanje....poveli me drugari...osnovac sam bio. Isao sam kao dete sa rodjakom na jos neke nacine da lovimo ribu. I kasnije sam imao neke izlete.
Npr.... u mojoj glavi je savrseno ok da danas na drini uzmem 10 lipaca preko 35cm ako mi dolaze gosti npr i da zavrsim sa uzimanjem na par meseci ili cak godinu..... al mi nije ok da svaki dan izimam po tri kom. Niti mi je ok da izimam svaki dan po jednog i da trpam u zamrzivac.... to je moja logika.... nije legalna....ali nije ni stetna po riblji fond. Cak naprotiv