[quote author=Tihi83]
Znas li da je u poslednjem broju ribolova objavljena slika varalicara koji je pecajuci klena na varalicu upecao pastrmku, objavljen je njegov ulov pastrmke sa sve slikom i posebnom napomenom da je riba u lovostaju i uredno je vracena u vodu?
I kako komentarises "nesmotren" potez jednog veoma priznatog ribolovackog casopisa u srbi?
Da li su ludi, neobrazovani, nepoznaju zakon i ribolovacku etiku ili jednostavno bezobrazni?[/quote]
Srecan rodjendan!
Jbg, nestade post, pa sad moram ponovo. Moram da se slozim sa Simpsonom da "briljiras".
Iskreno, nepodnosljivo je citati tvoje primere posto su svi do jednog (ne preterujem, apsolutno svi) nakardni, neprimereni, stetni ...
Evo ovaj poslednji koji sam citirao.
* Covek iz novina je pecao klena, upecao pastrmku koja je u lovostaju i uredno je vratio, nista spektakularno tu nema. (isto kao kad Oholi u maju na strimera slucajno nabode lipca - zato nikom nije padalo na pamet da ga kritikuje ma kako tebi to sad bilo neobicno)
* Mi pricamo o situaciji kad covek peca pastrmku u lovostaju, hvata je i pusta (veverice misle da peca klena, ali svi osim veverica, i on sam naravno, znaju da je pecao pastrmku)
Ako ti ne primecujes razliku izmedju ova 2 slucaja onda ...