Napustio na Sklopocija, barem NIJE umro ko Miksic :)

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Druze Gamaruse, stavi svoju fotku kao avatar, evo ja sam nasao jednu lepu fotku tvoje velikosti:

mantits.jpg

he he he

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Specijalno za StIgora nov avatar. Nabavio sam specijalan program, tako da cu da menjam avatare ko malouman! :'(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
100ka je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Mogu ljudi da omalovažavaju ili hvale ovaj sajt, ali jedno je sigurno. Ovde ima toliko podataka o mušičarenju, koliko nema ni u jednoj mušičarskoj knjizi na ovom svetu, a mudrosti, iskustava i saveta ima toliko da ih ne može proučiti i primeniti ni jedan znatiželjnik za svog života.

:yeswink: Jeeestee (izgovoreno na isti načina kao ona koka iz crtaća koja traži muža)

Mix evo ti jedan lep LINK za jedan lep sajt čiji glavni čovek ima 13121 postova LINK 2
Mix prvo skoči pa reci hip-hop ;) www.musicarenje.org ima najjači forum kod nas po broju članova i postova hteo to neko da prizna ili ne, ali ti baš preteruješ preterano :(

Uporedjivao sam sajtove ispisane na jeziku koji sam koristio.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ne želim opet sa tobom da ulazim uraspravu pošto si nedokazan ko buntovni pubetetlija, samo ću citirati jedan deo tvog posta.
Ovde ima toliko podataka o mušičarenju, koliko nema ni u jednoj mušičarskoj knjizi na ovom svetu
Dakle nisi rekao ni u jednoj knjizi o mušičarenju na srpskom ili prevedenoj na srpski, već na svetu. Engleski je svetski jezik br.1 :p

@Piroman
Oli ti?

@lazza
Ma samo se ti oili, vidim ja na čega se vi palite na neke ovce i dlakave ribe ili tipove sa sisama, šta li je već ono :puke: :rambo: :machinegun: :aaa:
Al ja neću fala ::)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
pita sin oca: "tata sta je to tranvestit?"
cale mu kaze: "ne znam sine pitaj mamu, mozda on zna." :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Druze Gamaruse, nema razloga da vredjas, ja sam samo rpedlozio da stavis tvoju fotografiju kao tvoj avatar i okacio sam ti jednu tvoju fotku da ti bude lakse :) :) :)

Brate Marvo, ja cu rado da ti odradim sve tehnicke elemente sajta, a ti da budes klasicna marva, da pises, i da administriras i moderiras, mozda uspes cak i miksica da prevuces na taj novi sajt!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ima neki Mixmaster i na drugim forumima, ali to nisam ja.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Bravo Lucky -KRALJU
P.S. davaj taj program

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Randjo u laži su kratke noge :bleh: ovo je print skrin sa sajta
http://www.musicarenje.freehoxt.com/

Nažalost na onom drugom
http://musicarenje.forum3.biz/index.htm
se ne vidi mejl člana Mixmaster.
Što znači da si na ovom freehoxt.com ti Mixmaster :hammer: :nowink:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:D :D :D :D

Moram i ja da otvorim neki sajt za musicarenje. Vec vidim da ce 100ka da mi bude prvi clan. + od mene.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
100ka je napisao(la):
Randjo u laži su kratke noge :bleh: ovo je print skrin sa sajta
http://www.musicarenje.freehoxt.com/

Nažalost na onom drugom
http://musicarenje.forum3.biz/index.htm
se ne vidi mejl člana Mixmaster.
Što znači da si na ovom freehoxt.com ti Mixmaster :hammer: :nowink:
Ne znam šta znači ovaj printscreen, samo znam da se ja nisam registrovao na tom sajtu, niti me zanima tako nešto. Pogledao sam i taj sajt i otkrio da nije vredan moje pažnje. Neko drugi je ispisao moj mail i nadimak Mixmaster, najverovatnije da bi se sprdao sa mnom i ovim sajtom.
No, nekome je zanimljivo glupiranje, a nekome mušičarenje.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Baratajmo cvrstim dokumentima pa onda krenite da klevetate sve koji vam dodju pod ruku..
Pogledao sam i ja ovo ali znajuci MIXA gotovo da sam siguran da nema veze sa sajtom o kome pricate i zasta ga sporite
--ZATO SAM I SA PUNIM PRAVOM OTVORIO TOPIC KRIVAC-KORIDA.A NE KAKO RECE NEKO BEZVEZE

Vrh Dno